Statul Kuweit va preleva obligatoriu mostre ADN atât de la turiști, cât și de la proprii cetățeni, sub pretextul „combaterii terorismului și a criminalității”

Distribuie!

„Statul Kuweit a anunțat că, din acest an, turiștii care vizitează țara, dar și localnicii, vor fi supuși unor operațiuni medicale pentru prelevarea ADN-ului. Rezultatele vor fi folosite, potrivit oficialilor de la Kuweit, „pentru a lupta împotriva criminalității și a terorismului”.

Aceștia dau totodată asigurări că datele nu vor fi folosite și în alte scopuri, fiecare om beneficiind de o confidențialitate a fișei medicale. Prin introducerea acestei măsuri, statul Kuweit devine prima națiune din lume care abordează o astfel de măsură extremă pentru controlul și verificarea populației.


Potrivit declarațiilor, „orice persoană care refuză testarea va trebui să plătească o amendă 33.000 de mii de dolari sau să ispășească o pedeapsă cu închisoarea de până la un an de zile”. Prin această lege se dorește o „mai bună securizare a țării”, după ce anul trecut un atac sinucigaș cu bombă a omorât 26 de persoane și a rănit alte 227.
După ce toate demersurile vor fi gata, cel mai probabil spre sfârșitul anului, toți cei 1,3 milioane de cetățeni vor trebui să treacă pe la centrele medicale pentru a le fi prelevate mostre din ADN. Pentru cei care vor merge în Kuweit fie doar și pentru o vizită de afaceri, li se vor preleva mostre direct pe aeroportul internațional al țării, prin colectarea de salivă sau de sânge.

Din aceste probe, fie că vorbim de salivă sau sânge, tehnicienii vor determina codul unic al ADN-ului fiecărui individ și îl vor încărca într-o bază de date securizată, astfel încât să poată fi (eventual) comparate cu probele genetice găsite la locul unei crime, atentat sau accident.

Aceste baze există și în alte țări precum SUA, Australia, Marea Britanie sau Suedia însă, cel puțin pentru moment, aici datele sunt colectate doar de la infractori deja condamnați sau care sunt eliberați condiționat.”[1]


Astfel de lucruri se intampla si in „lumea libera si civilizata” (SUA-UE). SUA-UE au creat de la bun inceput terorismul („dusmanul invizibil”) pentru a putea cere oamenilor sa renunte la libertatile civile si sa accepte de buna voie dictatura plutocratiei, fara de care nu se poate instaura Noua Ordine Mondiala.

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=9801

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...