Statul orwellian în SUA

by “Există opinii conform cărora SUA este un experiment. Iar în paralel cu acest experiment s-au mai desfășurat și altele, scopul lor fiind acela de a combina concluziile în ceva concret, ceva ce va pune stăpânire definitiv pe omenire. Dacă în Statele Unite, cei aflați în spatele experimentului au mizat […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Există opinii conform cărora SUA este un experiment. Iar în paralel cu acest experiment s-au mai desfășurat și altele, scopul lor fiind acela de a combina concluziile în ceva concret, ceva ce va pune stăpânire definitiv pe omenire.

Dacă în Statele Unite, cei aflați în spatele experimentului au mizat pe libertatea de care beneficia individul, în alte părţi ale lumii s-a pus accentul pe panică și pe control. Nazismul și comunismul au fost piese principale în a obține centralizarea puterii într-un singur pol. Tehnicile folosite de către cei din urmă erau diametral opuse celor de peste ocean, tocmai pentru a se vedea reacția oamenilor la aceste tratamente. Și s-a văzut… omul este docil.


Dacă „tratamentul” este asigurat cu regularitate, oamenii nu se pot organiza pentru a se opune și nu pot comunica cu adevărat liber unii cu ceilalți, de teama opresiunii și a trădării. După căderea blocului comunist s-a aflat că o prea mare parte a populației făcea rapoarte secrete către milițiile locale.
În aceeași categorie intră și nazismul. Hitler a înțeles foarte bine că e mai ușor să mobilizezi oamenii împotriva a ceva decât pentru ceva. Astfel și-a creat armatele civile care au terorizat oponenții sistemului încă dinainte de a veni la putere. Cei mai mulți au înțeles că au doar două opțiuni: sunt de partea lui sau vor fi morți.

Tot mai mulți oameni (nu doar adepții teoriei conspirației) sunt de acord că există un complot ascuns dar și acțiuni la vedere pentru a se obține o centralizare a puterilor. În Europa este oficial de mult timp faptul că se dorește ca toate statele comunitare să fie vasale Parlamentului European. Un fel de ev mediu modernizat. Globalizarea la nivel planetar s-ar realiza astfel în decursul a (cel puțin) o sută de ani. Statele mai dezvoltate își vor disputa locul în rândul din față, iar restul vor sta umile la coada listei până când numele de stat independent va dispare din dicționarele limbilor.


Însă în ultima perioadă lucrurile se mișcă prea repede… cel puțin în SUA. Nu a trecut mult timp de la promulgarea și punerea în aplicare a legii ce prevede interzicerea deținerii armelor de calibru mare în „cel mai democratic” stat al lumii. Evenimentele din Boston par să pregătească un control și mai mare asupra cetățenilor de rând, iar panica nu face decât ca aceștia să nu riposteze deloc. Elitele au învățat din sistemele precedente cum să combine nevoia de libertate a individului cu frica de autorități și s-a ajuns la … democrație capitalistă.

Evenimentele din ultimele luni confirmă bănuielile multor persoane că ne îndreptăm sigur către un stat de tip orwellian. Supravegherea se va face mai agresiv și în mod oficial, controlul fiind făcut „pentru siguranța cetățeanului”.

Populația Americii deja a început să se comporte ca cei din regimurile comuniste, conduita civică atingând cote record – în ultimele luni firmele private de securitate au achiziționat armament militar mai mult decât suficient și în mod suspect, iar mulți au fost cei ce s-au întrebat împotriva cui o să-l folosească.

SUA razboi

Să nu uităm de Posse Comitatus – legea federală a SUA ce nu permite armatei să acționeze pe teritoriul ţării. Modificată în 1981, legea dă voie doar Gărzii Naționale să asigure ordinea în stare de urgență. Deocamdată!”[1]

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=10447
  2. Foto: Internet

Citiți și...

Doborarea unui avion in Ucraina: un pretext pentru Al Treilea Razboi Mondial ?! Astfel de inscenari au fost si la Pearl Harbor, dar si la 11 septembrie 2001 ! Aviatia ucraineana a fost cea care a doborat avionul !
Propaganda globalistilor din SUA-UE: "Rusia este o mare amenintare pentru omenire!" Istoria ne arata ca de-a lungul timpului toate relele au venit de la globalistii SUA-UE !
Știrile, mai ales cele rele, dăunează grav sănătății oamenilor!
Parlamentul European cere ca acuzațiile împotriva lui Edward Snowden să fie anulate
Mass-Media oficială din SUA se află în declin: încrederea oamenilor scade pe zi ce trece
Freudo-marxismul - noua utopie
Războiul pornit împotriva libertății de exprimare
Frăția Șarpelui – istoria Iluminaților, a Familiilor Regale și a reptilienilor Anunnaki
WikiLeaks dezvăluie cum CIA infectează sistemele Windows
Aproape 1.000 de persoane au fost ucise anul trecut de polițiștii americani prin împușcare
Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Jucker, un simpatizant al lui Karl Marx: Marx nu este responsabil pentru toate atrocitățile moștenitorilor săi! Jean-Claude Juncker a participat la festivitățile organizate de oficialii localității germane Trier în cinstea împlinirii a 200 de ani de la nașterea lui Karl Marx, care, alături de Friedrich Engels, a pus bazele doctrinei comuniste
Președintele Franței, Emmanuel Macron, este deranjat de faptul că Polonia și Ungaria au ales naționalismul, îndepărtându-se de "valorile UE"
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Intelligence România (DIR)

Departamentul Intelligence România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro