Statul Paralel în acțiune: Sorosiștii #Rezist au ieșit în stradă să o susțină pe Laura Codruța Kovesi! Globaliștii SUA-UE-Soros o susțin pe Laura Codruța Kovesi!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„UPDATE / Proteste pentru susținerea Laurei Codruța Kovesi în București și mai multe orașe din țară

Aproximativ 200 de persoane se află în Piața Victoriei pentru a protesta față de propunerea ministrului Justiției privind revocarea șefei DNA, Laura Codruța Kovesi. Manifestații similare au loc și în alte orașe din țară.


Aproximativ 200 persoane se află duminică în Piaţa Victoriei pentru a-şi manifesta susţinerea faţă de procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi. Jandarmeria a montat garduri de protecţie în zonă.”[1]

Mai multe pe larg aici -> https://www.libertatea.ro/ultima-ora/proteste-pentru-sustinerea-dna-si-codrutei-kovesi-bucuresti-2156438


Dupa decizia Ministrului Justitiei, Tudorel Toadei, de a o revoca din functie pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, Statul Paralel a inceput protestele. Statul Paralel este o entitate suprastatala creata de catre globalistii SUA-UE-Soros si instaurat in Romania cu scopul de a conduce Romania.

Globalistii SUA-UE-Soros au incercat sa transforme Romania intr-un stat totalitar, doar ca, de-a lungul anilor, puterea acestei entitati suprastatele a inceput sa slabeasca, avand in vedere dezvaluirile facute de diverse persoane.

Inregistrarile prezentate de catre mass-media cu privire la practicile abuzive de la „unitatea de elita” DNA Ploiesti au aratat romanilor adevarata fata a „luptei anticoruptie”. Acele inregistrari cu procurorul Mircea Negulescu (Portocala) si Lucian Onea sunt extrem de grave si faptul ca acestia sunt in libertate este o alta dovada ca Statul Paralel ii protejeaza.

Avand in vedere gravitatea acelor inregistrari prezentate de catre mass-media, acei procurori de la „unitatea de elita” DNA Ploiesti trebuiau arestati preventiv, deoarece acestia sunt un pericol public. Lasarea acestora in libertate creaza un sentiment de nesiguranta pentru opinia publica.

Atunci cand sorosistii #Rezist ies in strada sa o sustina pe Laura Codruta Kovesi, ei ii sustin si pe procurorii de la „unitatea de elita” DNA Ploiesti. Kovesi trebuie demisa, deoarece a stiut ce se intampla la „unitatea de elita”.

In ceea ce priveste „lupta anticoruptie” din Romania, aceasta este o mare minciuna. Dosarul Microsoft este una dintre dovezi. In cadrul dosarului Microsoft, doar romanii au fost pusi sub acuzare, nu si compania Microsoft. Dosarul Microsoft a fost inchis. De ce? Este simplu: Pentru a-i proteja pe americani.

SURSE

  1. https://www.libertatea.ro/ultima-ora/proteste-pentru-sustinerea-dna-si-codrutei-kovesi-bucuresti-2156438
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Aderarea la Uniunea Europeană a distrus economia României
Un document oficial al Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) ordonă ca toți cei infectați cu Covid-19, care au decedat, să fie declarați morți din cauza de Covid-19, indiferent dacă aceștia aveau cancer, afecțiuni hematologice sau alte boli
Cardul de Sanatate si Dosarul Electronic de Sanatate nu pot fi securizate total si pot fi accesate de catre hackeri ! In Marea Britanie si Germania, hacker-ii, au spart cartile de identitate cu microcip !
Nonvalorile – noile „modele de succes” în România
Zeci de kilograme de aur dacic au fost furate din siturile românești
Calea Babelor
Protocoalele Înțelepților SRI-DNA
Starețul Mănăstirii Putna acuză ”maimuțăreala europeană” și amestecul ambasadelor: Mai este acest popor liber? Eu nu prea mai văd libertate
Guantanamizarea României - Pușcăria ca proiect de țară – un proiect al globaliștilor SUA-UE-Soros instaurat în România! România – experimentul fricii, urii şi delaţiunii generalizate! DNA – brațul de forță al globaliștilor SUA-UE-Soros în România! DNA – un experiment al globaliștilor SUA-UE-Soros în România!
Domnule Ministru al Justiției, Tudorel Toader, fiți patriot: revocați-i pe Laura Codruța Kovesi și Augustin Lazăr - oamenii americanilor!
Forțele speciale ale NATO se instalează în România
Legea Big Brother V, dorita de Serviciile Secrete, a fost aprobata de Camera Deputatilor ! Legea Big Brother V incalca drepturile fundamentale ale oamenilor, prin imixtiunea in viata privata !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...