Statul Polițienesc a apărut în Olanda și amenință: “Scrii prea mult pe Twitter!”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Poliția din Olanda a admonestat utilizatorii de Twitter din cauza mesajelor critice la adresa centrelor de imigranți

Poliția olandeză a vizitat la domiciliile lor persoane care își exprimaseră opinii critice cu privire la centrele de primire a refugiaților/imigranților, conform siteului New Europe.

Mark Jongeneel (28 ani) relatează că poliția l-a avertizat astfel: „Scrii prea mult pe twitter. Avem ordine să te rugăm să ai grijă în ceea ce privește tonul pe care-l folosești. Twitter-urile tale pot părea tendențioase.”


Jongeneel postase doar câteva twitter-uri, niciunul dintre ele neconținând afirmații rasiste sau discriminatorii. Și acesta este departe de a fi singurul caz.

Poliția a recunoscut că există o unitate de „detectivi digitali” care monitorizează în timp real pagini de Facebook și conturi de Twitter pentru a identifica postări care ar merge „prea departe”.


Cetățenii olandezi deranjați de aceste acțiuni au reclamat faptul că Olanda este pe cale să devină „un stat polițienesc”.

Pe de altă parte, politica Olandei în privința primirii imigranților este criticată ca fiind una foarte restrictivă.

Olanda este o societate în care supravegherea de tip Big Brother a avansat în mod uluitor, după cum se poate vedea din documentarul Panopticon.

 

Documentarul este o critică inclusiv la adresa toleranței și indiferenței cu care olandezii au permis construirea unui sistem omniprezent de monitorizare, demn de un stat polițienesc.

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=9322

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Premierul Serbiei, Aleksandr Vucic: "Serbia nu va uita niciodată bombardamentele NATO. Ne-ați ucis copiii!"
Cum a desființat Rockefeller curele naturale și a creat Big Pharma
Organizația Mondială a Sănătății exercită presiuni asupra Tanzaniei pentru a impune restricții, măști și pentru a vaccina oamenii. Preşedintele Tanzaniei spune că testele pentru coronavirus folosite în ţara sa dau rezultate eronate, după ce au ieșit pozitive probe recoltate de la o capră şi de la un fruct (mai 2020)
Consiliul pentru Relatii Externe (CFR) - organizatia Iluminatilor care controleaza politica mondiala
Malta, prima ţară europeană care interzice tratamentul împotriva homosexualităţii! Amendă sau pușcărie pentru cei care prescriu astfel de tratamente!
Îndobitocirea populației prin școală, Mass Media și alimente toxice are ca rol distrugerea capacității de reacție în fața exploatării
Principiul Hegelian (Problemă - Reacție - Soluție) este tehnica folosită de Iluminați pentru a manipula opinia publică
Edward Snowden, fost agent NSA: "spionii britanici pot sa controleze smartphone-urile de la distanta!" "Nosey Smurf" ("Strumful Bagacios") le permite spionilor sa porneasca microfonul si camera video a oricarui smartphone, chiar daca telefonul este inchis !
Operațiune "Steag Fals": Atentatul terorist din Orlando a fost orchestrat de către CIA cu scopul de a adopta noi legi "Big Brother" și pentru a interzice armele
Vladimir Putin se pronunță în favoarea unui stat palestinian suveran cu capitala la Ierusalimul de Est
Profesorii sunt pedepsiți dacă refuză să se supună trendului transgender. Profesor suspendat pentru că i-a spus unei fete că este... fată
Fost ofițer CIA: "Președintele Bush era desprins de realitate. Sigur nu au existat arme de distrugere în masă în Irak"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...