Statul politienesc din China comunista se lupta cu protestatarii care vor dezmembrarea comunismului ! China comunista este un model perfect pentru Noua Ordine Mondiala, asa cum afirma bancherul evreu David Rockefeller in 1973 !

by China comunista reprezinta un model al Noii Ordini Mondiale, ca un fel de laborator unde se testeaza dezumanizarea si tratarea oamenilor ca niste animale. Acest sistem corupt comunist se bucura de lauda “democratilor” din Congresul SUA. La data de 10 august 1973, intr-un articol scris de evreul David Rockefeller […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

China comunista reprezinta un model al Noii Ordini Mondiale, ca un fel de laborator unde se testeaza dezumanizarea si tratarea oamenilor ca niste animale. Acest sistem corupt comunist se bucura de lauda “democratilor” din Congresul SUA. La data de 10 august 1973, intr-un articol scris de evreul David Rockefeller (globalistul nr. 1) pentru New York Times[1] acesta aproba si lauda in mod direct actiunile criminale ale marelui comunist Mao Tse Tung in timp ce sarbatorea sistemul lor de control si comanda.

china-hong-kong-protests-5

Iata ce sustinea acesta:


“Indiferent de pretul pe care l-a avut Revolutia Chineza acesta cu siguranta a reusit nu numai sa produca administratii mai eficiente si specializate, dar de asemenea a nutrit o inalta moralitate si o comuniune a scopurilor. Experimentul social din China sub conducerea presedintelui Mao este unul dintre cele mai importante si de succes din istorie.”[1]

China comunista este modelul planificat pentru societate a Noii Ordini Mondiale. Fortele armate britanice si americane au lucrat tot timpul impreuna cu Mao Tse Tung in timpul celui de-al doilea razboi mondial si la sfarsitul razboiului l-au sustinut in secret pe Mao pentru a-l indeparta pe Chiang Kai-shek , nationalistul, pe O.S.S. si apoi CIA a crezut ca Mao va avea efect stabilizator. Mentorul traficantului de droguri si violatorului Bill Clinton, Carrol Quigley, profesor la Universitatea de Stiinte Politice (politrucice) din Georgetown, explica in cartea sa “Tragedie si Speranta”[2] (n.eng. “Tragedy & Hope”), cum grupurile mesei rotunde anglo-americane au sustinut fiecare tip de autoritarism, de la comunism pana la fascism, pentru a se asigura ca un guvern centralizat stapaneste populatia si economia este planificata.

China a primit decernari din partea Organizatiei Criminale ONU pentru politicile sale si forma sa de guvernare decat orice alta tara. In ochii proiectantilor globalisti, China autoritara este viitorul. China a adoptat acea lege destul de restrictiva “un copil”, sub influenta unui consortiu de organizatii eugenice printre care se afla si: Maternitatea Planificata a ONU (n.tr. Planned Parenthood). Cuplurile care au mai mult de un copil pot primi amenzi mari si pot ajunge in inchisoare. Practica avortului fortat in China impreuna cu dorinta culturala de a avea un baiat, a aruncat China intr-o criza adanca unde sint 30 de milioane de barbati mai multi decat femei.


Statul politienesc din China a zdrobit fara mila orice forma de independenta. Bisericile subterane, practicantii de Falun Gong, muncitori grevisti din fabrici, au fost trimisi cu totii in lagare de munca fortata. Tipul sangelui si tesutului sint catalogate in vederea recoltarii de organe. Guvernul chinez vinde apoi organele prizonierilor la cel care oferteaza mai mult pe piata mondiala.

Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/in-china-comunista-oamenii-sint-omorati-pentru-organe.

Statul politienesc din China versus protestatari !

Mai multe informatii aflam dintr-un articol publicat pe site-ul Antena 3:

“Autorităţile chineze au blocat reţeaua socială Instagram, pentru a stopa răspândirea materialelor foto şi video în care sunt prezentate acţiunile în forţă ale poliţiştilor din Hong Kong, transmite NBC News.

Potrivit AP, forţele de ordine au folosit fără avertisment gaze lacrimogene împotriva mulţimii, fapt ce a provocat panică şi rănirea mai multor persoane din rândul demonstanţilor.

Foarte multe fotografii şi filme, care prezentau folosirea forţei de către poliţişti, au fost postate pe reţeaua socială cu topic-ul “#OccupyCentral” sau “#OccupyHK.”

“OccupyCentral” este o mişcare pro-democratică şi non-violentă din Hong Kong, care se opune restricţiilor electorale impuse de Beijing şi solicită organizarea unor alegeri libere şi deschise la scurtinul din 2017.

Informaţia privind blocarea aplicaţiei Instagram a fost confirmată ce alte site-uri de monitorizare, cum ar fi blockedinchina.net şi greatfire.org.
Cu toate acestea, măsurile de cenzură chineze nu au afectat provincia autonomă, iar protestatarii din Hong Kong continuă să posteze materiale, care pot fi văzute în toată lumea, mai puţin în China.

Blocarea siteurilor şi a reţelelor de internet, considerate “ostile”, a devenit o practică comună a Beijingului. Instagram scăpase în ultimii ani de cenzura instaurată de chinezi, dar acum cade victimă politicii practicate de autorităţile centrale chineze.

În total, peste 2700 de de siteuri şi reţele sociale au fost blocate în ultimii ani de către autorităţile chineze. Printre acestea se numără şi proprietarul Instagram, reţeaua socială Facebook.”[1]

SURSE

1. http://www.antena3.ro/externe/china-a-blocat-instagram-pentru-a-musamaliza-violentele-politistilor-din-hong-kong-268361.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Violenta domestica este scazuta in cuplurile care fumeaza marijuana ! Asta au demonstrat oamenii de stiinta !
Scandalul Facebook-Cambridge Analytica - un scandal creat artificial de către globaliștii SUA-UE-Soros pentru a justifica cenzurarea internetului
George Soros se teme de puterea uriașă a partidelor naționaliste: Uniunea Europeană se va destrăma ca Uniunea Sovietică
Un analist al CNN a cerut public ca „guvernul din umbră” al SUA să-l răstoarne pe Donald Trump după întâlnirea acestuia cu Vladimir Putin
SUA acuză Siria că deține arme chimice. SUA au creat organizația teroristă ISIS pentru a-l putea înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad. SUA au mințit și că Saddam Hussein avea arme chimice, biologice și de distrugere în masă
Norvegia primul stat ateu neo-marxist. Molohul care confiscă copiii creștinilor
Colectarea apei de ploaie devine ilegala in multe state americane ! Un american a stat 30 de zile la puscarie pentru ca a lasat apa de ploaie sa-i umple trei piscine !
Vitit Muntarbhorn, un activist LGBT și marxist, este "expert" la ONU și are o agendă de impunere a Marxismului Cultural în toată lumea
George Orwell, „1984”: În 2017, Canada instaurează „poliţia vorbirii”
Ministrul de Externe al Poloniei către Prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans: Vă rugăm să ne dați voie să ne respectăm propria Constituție, nu viziunea dumneavoastră despre Constituția noastră!
Avioane militare israeliene au atacat poziţii militare din Siria
Ministerul Adevărului: "Cine controlează trecutul, controlează viitorul. Cine controlează prezentul, controlează trecutul"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro