Stealth, tehnologia împrumutată de la o specie extraterestră

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Tehnologia stealth, nedetectabilă, funcționează prin reducerea sau eliminarea încercărilor de a detecta un avion. Panourile de pe avion sunt unghiulare, astfel încât radarul să fie împrăștiat și nici un semnal să nu ricoșeze înapoi la bază.

Avioanele sunt acoperite cu un strat de materiale absorbante. În Războiul din Golf, americanii au utilizat 56 de bombardiere invizibile care au efectuat 1270 de misiuni și nu au fost detectate. Se pune o întrebare care este pe buzele tuturor. Există o legătură între tehnologia stealth și OZN-uri?


Un american, expert în robotică, care a lucrat la NASA o perioadă de timp, a declarat că sistemul de propulsie de la avionul invizibil B-2 a fost obținut de la un OZN recuperat. Avioanele invizibile au fost fabricate la baza Norton. Mai târziu au ieșit în media unele documente cu privire la testarea unui avion nazist top-secret capturat de americani și testat la această bază.

Sunt specialiști care afirmă că aceste avioane nu au o tehnologie pământeană. În anul 1992, revista Aviation Week and Space Techology a făcut dezvăluirea conform căreia bombardierul B-2 încarcă electrostatic fluxul de eșapament și aripile de vârf ale carcasei sale sunt aidoma unor aripi. Acest lucru demonstrează că aceste avioane sunt antigravitație.


Autorii articolului au susținut că au obținut această informație de la un grup de oameni de știință. Acești oameni de știință au încălcat codul tăcerii și au fost obligați să părăsească SUA. Se spune că americanii au produs primul bombardier invizibil, în anul 1975. Fiecare astfel de avion costă 150 de milioane de dolari.

S-au făcut multe speculații pe seama acestor avioane, unele dintre aceste s-au adeverit ca fiind reale.
Americanii au dezvoltat un proiect negru, numit Aurora. Avionul Aurora poate atinge o viteză de șase ori mai mare ca cea a sunetului.

Există dovada că senzorii de la Observatorul Geologic al SUA au înregistrat efecte sonore produse de aceste avioane, în anul 1991, în momentul când survolau California. 25% din produsul intern brut al SUA este alocat proiectelor negre. O parte din acești bani sunt destinați construcției de baze militare subterane. Construcția acestora a început în anul 1940 și în prezent, sunt 129 de astfel de baze.

Bazele sunt adevărate orașe conectate prin trenuri magneto-levitante. Adâncimea acestor baze este de peste 1,5 kilometri. O mașină cu laser poate săpa 11 kilometri într-o singură zi, în subteran.

Se spune că într-un singur an, tehnologia militară americană crește cu 44 de ani. În fața acestor rezultate excepționale sau supranaturale, nu putem să nu facem legătura cu anul 1954, când se spune că președintele Eisenhower încheia Tratatul Greada cu extratereștri. Așa s-ar putea explica colosala dezvoltare a tehnologiei militare americane, care ar putea fi de origine nepământeană.

Avioanele stealth pot fotografia un obiect de 2 centimetri care se află în zona survolată.
Unul dintre cercetătorii care a lucrat la aceste proiecte a fost Philip Schneider. Cu toate că a fost avertizat să nu divulge informații, el a eludat acest lucru și a făcut anumite dezvăluiri. La scurt timp, a fost descoperit mort în casa sa din Oregon. A fost găsit ștrangulat cu un furtun de cauciuc înfășurat de trei ori în jurul gâtului.

 

S-a spus că s-a sinucis. Fusese omis un lucru. Schneider nu avea degetele de la mâna dreaptă. Cu ani în urmă, suferise un accident.  Cum a putut Schneider să facă nodul după cap cu o asemenea dizabilitate?”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/stealth-tehnologia-imprumutata-de-la-o-specie-extraterestra
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...