Steven Greer confirmă faptul că deține dovezi incontestabile ale existenței unei ființe extraterestre

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Steven Greer, care este un eminent ufolog – de profesie medic cu specializarea în osteopatie – anunţă faptul că producţia mult aşteptatului documentar Sirius, care va deconspira în cel mai direct şi autentic mod existenţa vieţii extraterestre şi a navelor ET ce survolează Pământul, se află în faza finală de producţie.

În fapt, ceea ce mai lipseşte pentru ca filmul să fie lansat sunt ultimele analize complexe asupra ADN-ului trupului de mici dimensiuni, despre care se crede că ar fi aparţinut unei fiinţe extraterestre.


Pentru a evita orice acuzaţii de mistificare din partea ştiinţei oficiale, dr. Steven Greer şi producătorii documentarului au făcut apel la cei mai eminenţi experţi în domeniu şi la cele mai avizate laboratoare de analiză din lume.

Scanarea cu raze X arată fără îndoială existenţa unui organism biologic uman; pe de altă parte, scanarea CT a permis modelarea în 3D a organismului respectiv, permiţând astfel să se observe organele interne ale acestuia, cum ar fi plămânii şi ceea ce pare în mod sigur a fi ţesutul unei inimi.


A fost înlăturată ideea că trupul să fi aparţinut unui foetus avortat la 20-22 de săptămâni de sarcină, deoarece analizele au arătat că procentul de calciu din oasele scheletului este cu mult mai mare decât ar fi normal într-un caz de foetus avortat. Specialiştii au tras astfel concluzia că fiinţă era matură la momentul morţii.

Analiza mostrelor de ADN este complexă şi dificilă, ea urmând să dureze aproximativ 2 luni (de la data începerii lor, 19 decembrie 2012). Fiinţa extraterestră a fost găsită în deşertul Atacama din America de Sud, iar populaţia băştinaşă afirmă că astfel de fiinţe, precum şi nave extraterestre în formă de elipsă alungită, sunt observate în mod frecvent în acea zonă.

Dr. Greer îşi sprijină aceste informaţii şi pe declaraţia ofiţerului de Marină Jonathan Weyggandt, care a putut el însuşi să observe o astfel de navă în timpul uneia dintre misiunile sale în acea parte a lumii.

Declaraţia lui Weygandt nu este extraordinară doar pentru faptul că el s-a aflat chiar lângă o astfel de navă în formă de lacrimă, pe care o descrie ca fiind dinamică şi „organică”, ci mai ales pentru faptul că el a simţit că ocupanţii acelei nave încercau să comunice cu el!”[1]

SURSE

  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/steven-greer-confirma-faptul-ca-detine-dovezi-incontestabile-ale-existentei-unei-fiinte-extraterestre-a50
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...