Ştiinţa actuală – frânturi din supraştiinţa străveche

Distribuie!

„Vechile texte astrologice hinduse dezvaluie horoscoapele lor, romantate mai mult de fantezie decat de fapte. Cu toate acestea, arta astrologilor lasa sa se intrevada licaririle unei vechi intelepciuni, o stiinta spirituala care exista in intreaga lume inca din timpuri stravechi si care apare ca fiind superioara celei din zilele noastre.

Abia acum fizica moderna, prin fisiunea atomilor si cercetarea celor mai mici particule, ajunge la concluzia ca asa-zisa materie solida este doar una din manifestarile Gandirii Supreme. Radio-astronomii, inregistrand emisii de la stele vazute si nevazute, care afecteaza pe cei ce le receptioneaza, ne permit a presupune ca fie undele radio respective, fie frecvente mai subtile sunt percepute permanent de subconstientul uman.


Cercetarile remarcabile ale profesorului Giorgio Piccardi – de la Universitatea din Florenta – privind chimia cosmica au aratat ca, in Spatiu, imensele campuri de energie modifica proprietatile fizice ale materiei si exercita o influenta puternica asupra celulelor vii ale creierului si ale corpului uman, fapt banuit de mult timp de catre psihiatri.

Daca remarcabili oameni de stiinta de-ai nostri, prin studiile experimentale orientate catre cercetarea Cosmosului, au ramas surprinsi ca radiatiile corpurilor ceresti afecteaza atat materia obisnuita, cat si fiinta umana (ambele fiind adevarate concentrari de energie), atunci s-ar parea ca Initiatii din vechime – care au dus astrologia la un asemenea rafinament matematic si filosofic – probabil ca au dezvoltat o suprastiinta care le-a permis sa cucereasca Spatiul, sa domine elementele, sa sfideze gravitatia, sa zboare cu viteza mai mare decat a luminii, sa actioneze ca Zei, ca Astronauti din Spatiu!


 

Chiar in regretabila forma devalorizata in care este practicata astazi, astrologia isi dovedeste o origine milenara, de la Fiinte cu o intelepciune superioara, Omul din Spatiu, Eroii epopeilor indiene, intuitia cunoasterii moderne atribuind legendelor hinduse sensuri nebanuite, ale caror revelatii apar ca adevarate.”[1]

SURSE

  1. Raymond W. Drake – „Pamantul Zeilor” vol. 2, pag. 82-83, Editura Obiectiv.
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...