Stiința modernă afirmă că o nouă rasă de oameni a apărut pe Pământ

Distribuie!

„Oamenii de ştiinţă au făcut o descoperire extraordinară şi totodată neaşteptată, observând o serie largă de mutaţii genetice necunoscute ce se manifestă în genomul uman. „Îngrijorător” pentru cercetători este faptul că aceste mutaţii nu provin din laboratoare sau din proiecte guvernamentale secrete, ci ele sunt produsul unei evoluţii naturale, dar neaşteptate a oamenilor.

Descoperirea a fost făcută în urma unui studiu realizat de Universitatea Cornell şi Universitatea din California. Savanţii au studiat 202 gene la 14 002 oameni. Genomul uman conţine aproximativ 3 miliarde de perechi de gene fundamentale, dintre care au fost studiate 864 000, ceea ce reprezintă doar o mică fracţie din total.


Iniţial, s-a crezut că anomaliile genetice sunt cauzate de radiaţii, de viruşi, ori de chimicale. A fost de asemenea introdus încă un factor care se pare că afectează mutaţiile: suprapopularea planetei, ceea ce ar explica numărul mare de variaţii genetice ale oamenilor.

Profesorul Darren Kessner este optimist cu privire la aceste mutaţii şi vede problema într-un mod benefic. El a sugerat chiar că printre oameni vor aparea în curând anumite fiinţe înzestrate cu puteri supranaturale, în genul celor manifestate de eroii seriei de filme X-Men.


chakra-syatem EGO allan_ajaya_consciousness

Apariţia acestor mutaţii poate naşte în unele persoane reacţii adverse, iar pe altele le poate face să coabiteze în mod armonios cu natura şi să se dezvolte. Dacă aceste mutaţii cresc însă în mod dramatic ca număr, ne punem întrebarea ce ar putea urma atunci…”[1]

SURSE

  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/stiinta-moderna-afirma-ca-o-noua-rasa-de-oameni-a-aparut-pe-pamant-a59
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...