Strămoşii din interiorul Pământului – Agartha

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Interactiunea dintre aceste universuri complementare este sugerata de comportamentul mezonilor „K”: desi majoritatea acestora se dezintegreaza rapid in alte particule, o parte din ei par a trai mai mult decat ar fi normal.

S-a emis astfel teoria ca unii mezoni „K” s-ar retrage in anumite franturi de timp, in universul faustian, in care ar deveni mai tineri, dupa care ar reveni in universul material obisnuit.


O alta particula derutanta, „qark”-ul, permite ipoteza unui nou nivel al realitatii, cu idei bizare despre spatiu si timp, si chiar despre cauzalitate. In cadrul unor cercetari efectuate in India, inregistrari fotografice au demonstrat ca un fascicul de neutrini cosmici lovind un nucleu atomic oscilant a format nu numai un singur mezon, ci doi, sugerand ca, pe langa formarea unui muon, s-a produs si un bozon, care curand s-a descompus, formand un alt muon.

Prin cele mai puternice acceleratoare, fizicienii spera sa obtina cunoasteri revolutionare, care sa conduca la controlul gravitatii. Dar aceste conceptii cu adevarat ezoterice au tulburat mult intelegerea noastra. In orice caz, extraterestrii, cu tehnologiile lor extrem de avansate, stapanesc probabil tehnici nucleare care depasesc insasi imaginatia noastra.


Unii investigatori afirma ca OZN-urile nu ar veni de pe alte planete, ci din interiorul Pamantului. Stiinta ridiculizeaza ideea ca Pamantul ar avea goluri interne. Exista, insa, afirmatia ca la Polul Nord si la Polul Sud ar exista goluri de acces catre fantastica civilizatie a Agarthei, situata la adancimi de kilometri, care ar fi populate de lemurieni si de atlanti, ale caror continente s-au scufundat cu mii de ani in urma.

Se mai spune ca acesti locuitori din subteran ar ajunge la suprafata solului prin tunele secrete si ar supraveghea lumea noastra din „farfurii zburatoare”. Ei ar fi mai ingrijorati decat oricand, intrucat bombele cu hidrogen care ne-ar putea distruge i-ar putea distruge si pe ei.

O astfel de ipoteza ne pare strainie – tinand cont de modul nostru de a gandi – dar sa ne reamintim legendele vechilor greci despre ciclopi si atelierele lor subterane, unde se fabricau arme miraculoase pentru razboiul dintre zei si uriasei sau de povestile medievale despre intrusii care veneau de pe un taram crepuscular, sau de relatarile rozicrucienilor americani moderni privind lemurienii, care traiesc sub Muntele Shasta din California, sau de enigmele contemporane referitoare la comunicari cu supraoameni care s-ar afla in interiorul Pamantului.

Descoperirea amiralului Richard Byrd a unei regiuni fara gheturi, cu paduri, lacuri si rauri, la care se putea ajunge numai printr-o deschidere aflata la Polul Nord, sugereaza o marturie senzationala asupra lumii subterane.

Interesul deosebit pentru Antarctica si pentru acele Obiecte Zburatoare Neidentificate (OZN-uri) ce au fost vazute plonjand in adancurile oceanelor ne duce cu gandul la alte relatari fantastice privind unele enigme ale planetei noastre.”[1]

Nazistii au fost cei care au ajuns pentru prima data in centrul pamantului, avand informatii pretioase obtinute in urma expeditiilor SS in Tibet, ca urmare a colaborarii nazist-tibetane cu glugile galbene si glugile negre, iar civilizatia din Centrul Pamantului, in ultima faza a razboiului, s-a aliat cu SS-ul german, permitandu-le accesul acolo pentru a se stabili.

nazi agartha

In 1946-1947, Aliatii au declansat operatiunea „High Jump”, cu scopul de a-i distruge pe nazistii din Antarctica, dar dupa cateva saptamani de lupte crancene, aliatii au suferit pierderi grele, amiralul Richard Byrd de abia reusind sa se intoarca in America.

Amiralul Richard Byrd a ajuns acolo, descrie pe larg in jurnalul sau de bord tot ceea ce a vazut, farfurii zburatoare cu zvastica, oameni foarte inalti, dar si germani. Cele peste doua sute de poze facute in Centrul Pamantului au fost clasificate, ele devenind secret de stat la cel mai inalt nivel.

In 1967-1968, Aliatii au declansat o alta operatiune „International Geophysical Year”, neavand nici o treaba cu „stiinta”, scopul acestei operatiuni fiind acela de a crea diverse „baze de cercetari” in zona polilor cu scopul de a urmari activitatea civilizatiei din Centrul Pamantului, dar si a nazistilor, Aliatii fiind speriati de un posibil atac devastator asupra lor cu ajutorul unor arme avansate.

Pentru mai multe informatii, clare ca si mod de expunere, va recomandam cartea lui Jan Van Helsing – „Organizatia secreta Soarele Negru – loja elitei celui de-al Treilea Reich”, unde veti afla pe larg informatii deosebite.

SURSE

  1. Raymond W. Drake – „Pamantul Zeilor”, vol. 2, pag. 71-72, Editura Obiectiv.

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...