Straniul caz OZN din fiordul Namsen

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Centrul de cercetare OZN din Norvegia s-a ocupat timp de aproape 20 de ani de un caz foarte ciudat, pana cand, recent, specialistii au reusit sa reconstituie evenimentele. Acestea au decurs in felul urmator: proprietarul unui restaurant din Skomsvoll a observat pe cer un urias obiect zburator, care nu avea aripi, nu scotea nici un fel de zgomot si, venind dinspre est, a trecut pe deasupra localitatii din apropiere, Sundraas, dupa care a disparut intr-un nor.

Peste cateva secunde, s-au vazut luminile unei uriase explozii, s-au auzit bubuituri, obiectul a iesit din nori, iar Johansen a avut din nou ocazia sa vada vehiculul care a explodat, rupandu-se in doua parti mari. Din trunchiul lui s-au mai desprins si alte fragmente mai mici, acestea cazand in Fiordul Namsen.


Martorul a sunat imediat la aeroportul din Vaernes si a povestit ca vazuse un avion care s-a prabusit in fata lui. A ramas insa foarte surprins cand a primit raspunsul ca aviatia nu a interceptat nici un semnal radar si nu exista informatii despre vreun aviot ratacit sau defectat. Ei l-au asigurat pe Johansen ca ceea ce vazuse a fost probabil vreun meteorit de dimensiuni mai mici, nici intr-un caz un avion.

Barbatul nu a fost pe deplin satisfacut de aceasta explicatie si, deoarece nu credea in OZN-uri, nici prin cap nu i-a trecut sa se gandeasca la faptul ca ar putea fi vorba de o nava extraterestra.
“Daca totusi specialistii aeroportului au dreptate?” – se intreaba Johansen, decis pana la urma sa nu se mai ocupe de acest caz.


Peste cativa ani, insa, a avut loc un alt incident interesant care a dat curs multor presupuneri si intrebari, unele ramanand pana astazi neelucidate. Vasul unui pescar din Namsen a fost lovit de un obiect subacvatic foarte ascutit. Dupa cateva luni, un accident similar i s-a intamplat unui alt pescar.

Cei doi au instiintat autoritatile, dar sesizarea a fost luata in serios doar de revista “Hjemmet”, care a finantat o cercetare subacvatica. La scurt timp, echipa a detectat un obiect metalic, de 2-3 metri inaltime si 6-7 metri lungime. Neavand insa resurse materiale suficiente, ancheta a trenat timp de un an, pana cand, in vara anului 1972, o alta revista, “Vimenn” s-a angajat sa finanteze proiectul.

“Obiectul cautarilor” a disparut insa in acest timp fara urma. Membrii expeditiei au putut sa constate ca in zona trebuie sa fi fost o intensa activitate OZN. Primarul din Namsen a descoperit in apropierea orasului, pe o raza de numai 25 de metri, 60 de urme triunghiulare si 30 rotunde, cu adancimi de 30-40 de metri.

Specialistii au declarat ca aceste urme lasate in sol pot fi cauzate doar de un corp de 15-20 de tone, insa nici pana astazi nu au reusit sa-l identifice. In zona s-au mai gasit urme asemanatoare, atat sub apa, cat si pe plaja.

Unele dintre ele emiteau ridiatii radioactive, fapt care a atras atentia nu numai a politiei locale, dar si a fortelor militare norvegiene. Cercetarile insa nu au avut finalitate.

ufo 43

Nici macar specialistii Centrului de cercetare OZN al Norvegiei nu au o idee clara despre ce s-a intamplat in Namsen. Ei presupun doar ca, probabil, este vorba de o catastrofa suferita de un OZN a carui ramasite fusesera recuperate de catre extraterestrii.”[1]

SURSE

  1. http://esentainfinitului.blogspot.ro/2012/06/straniul-caz-din-fiordul-namsen.html
  2. FotoL Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Cele zece planuri ale Iluminaților pentru o Nouă Ordine Mondială

Secretul din coaja strugurilor

Cum a devenit epidemia de rujeolă campanie de marketing pentru legea vaccinării

Protestul ONG-urilor lui George Soros și al Multinaționalelor din Piața Victoriei împotriva Guvernului (8 februarie 2017): “Un banner, care solicită ca ANAF să trateze firmele străine la fel ca cele românești, este dat jos cu violență de protestatarii din Piața Victoriei, deoarece au fost deranjați de mesaj”

Ce este conștiința?

Închide