Strategul lui Hillary Clinton dorește asasinarea lui Julian Assange, fondatorul Wikileaks, după publicarea e-mail-urilor secrete

Distribuie!

Democrat-liberalul, Bob Beckel, care este strategul lui Hillary Clinton, a sustinut in cadrul unui interviu la postul american de televiziune Fox ca Julian Assange trebuie asasinat. „Nenorocitul trebuie impuscat. Un om mort nu poate scurge informatii.”[1]

Fara indoiala ca viata lui Julian Assange este in pericol. Astfel de informatii nu o sa le vedeti niciodata prezentate in mass-media din Romania. De ce? Pentru ca mass-media din Romania impreuna cu politicienii corupti sunt afiliati si aliniati propagandei americane. In din 1990, ei incearca sa spele creierul romanilor cu asa-zisul „Vis American” pe care timpurile de astazi il arata drept un Mare Cosmar.


Julian Assange a fost Wikileaks in 2006, iar de atunci mii si mii de documente au fost publicate anual. Documentele publicate arata cum SUA au creat terorismul in Orientul Mijlociu, cum au destabilizat state folosindu-se de teroristi pe care ii finanteaza, dar si alte elemente de politica interna a SUA.

xbeckel-assasinate-julian-assange-01-800x416.jpg.pagespeed.ic.Me0QshSthS

Sa nu uitam ce-a spus intelectualul american, Noam Chomsky: „America este principalul stat terorist, iar Europa este mult prea lasa si i se supune”.


Video

SURSE

  1. http://www.infowars.com/flashback-hillary-strategist-calls-for-assassination-of-wikileaks-julian-assange/
  2. Foto: truthfeed.com
  3. Video: Twitter/Wikileaks

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Scopul declarat al masoneriei este distrugerea suveranitatii statelor pentru a crea Noua Ordine Mondiala cu un Guvern Masonic Totalitar! Din acest motiv avem: Uniunea Europeana, Uniunea Nord-Americana, Uniunea Asiatica si Uniunea Africana!
#Macronleaks: Bani de la Soros și din lumea arabă
Guvernul Mondial: Etapele aducerii în sclavie a națiunilor
Proiectul "Uniunea Europeană" a fost finanţat de CIA
George Soros investește un miliard de dolari într-o rețea de universități pentru a promova „societatea deschisă” și a combate naționalismul
Dick Cheney, fost vicepreședinte al SUA, 26 august 2002: "Nu există nici o îndoială că Saddam Hussein are arme de distrugere în masă. Nu există nici o îndoială că le pregătește pentru a le folosi împotriva prietenilor și aliaților noștri, împotriva noastră"
Consiliul Pentru Relații Externe (CFR) este o organizație semisecretă, care a a fost creată în 1921
Incendiile și armele cu energie dirijată
Globaliștii l-au cenzurat pe Alex Jones! Presa globalistă americană fake news a cerut în repetate rânduri cenzurarea lui Alex Jones și a site-ului InfoWars.com!
Julian Assange, fondator Wikileaks, despre CIA: "Este un act de incompetenţă devastatoare să creezi un asemenea arsenal şi să îl păstrezi în acelaşi loc"
Avertismentul lui Edward Snowden: "Terorismul este doar un pretext! Guvernele vor altceva: manipulare diplomatică, spionaj economic și control social!"
Austria: Protest al globaliștilor împotriva naționaliștilor

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...