Structurile de putere ridiculizează experiențele oculte, ezoterice si alte fenomene paranormale, pentru a deține în exclusivitate controlul asupra acestor domenii, cu scopul de a controla oamenii

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Unul dintre motivele pentru care structurile de putere ridiculizeaza experientele mistice, oculte, esoterice, telepeatia si alte procese parapsihologice este tocmai faptul ca ei vor sa detina exclusivitate asupra acestor domenii.

Cei care urmaresc sa preia controlul mentalului colectiv studiaza Jung, Erikson, doctrine initiatice, insa in loc sa foloseasca aceste diamante ale constiintei inalte intru eliberarea si educarea umanitatii, ei tin ascendentul pentru a-si spori influenta si capacitatea de dominare.


Dr. Ross Adey a facut un experiment ingrijorator. A reusit sa manipuleze emotiile unui subiect, creand un camp electromagnetic in jurul sau. Prin supunerea la unde pulsate care vibreaza hertial asemenea campului mental theta, unui grup neomogen i s-a indus starea de transa.

Se declanseaza vibratii care corespund cuvintelor rostite, urechea umana nu percepe undele, ci doar cuvintele care se formeaza in cortexul auditiv. Majoritatea cuvintelor sunt analizate si interpretate diferit de catre emisferele cerebrale si de catre cortex, insa exista anumite cuvinte-cheie, care, rostite prin inflexarea vocii intr-un anume fel, ajung direct in inconstient fara a mai putea fi filtrate de subconstient si analizate de constient.


Cu alte cuvinte, un mesaj subliminal pantrunde din exterior direct in Theta eludand procesele din Alpha si Beta. Daca microundele ajung de la 300 la 3000 de megahertzi si pulseaza in ritm ajung sa distruga toate barierele naturale de aparare ale organismului. La Kiev exista un emitator gigant proiectat pentru a putea induce distal stari de disconfort: migrene, angoase, anxietate, dezorientare.

Asadar, cercetarile privind telepatia artificiala preocupa marile armate. US Army foloseste, inca din anii ’90 lasere optice reglate pe frecventa creiereului uman, pentru a provoca diverse stari patogene.”

Sursa: https://psihotronica.blogspot.com/2010/02/telepatia-artificiala.html

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...