Structurile de putere ridiculizează experiențele oculte, ezoterice si alte fenomene paranormale, pentru a deține în exclusivitate controlul asupra acestor domenii, cu scopul de a controla oamenii

Distribuie!

„Unul dintre motivele pentru care structurile de putere ridiculizeaza experientele mistice, oculte, esoterice, telepeatia si alte procese parapsihologice este tocmai faptul ca ei vor sa detina exclusivitate asupra acestor domenii.

Cei care urmaresc sa preia controlul mentalului colectiv studiaza Jung, Erikson, doctrine initiatice, insa in loc sa foloseasca aceste diamante ale constiintei inalte intru eliberarea si educarea umanitatii, ei tin ascendentul pentru a-si spori influenta si capacitatea de dominare.


Dr. Ross Adey a facut un experiment ingrijorator. A reusit sa manipuleze emotiile unui subiect, creand un camp electromagnetic in jurul sau. Prin supunerea la unde pulsate care vibreaza hertial asemenea campului mental theta, unui grup neomogen i s-a indus starea de transa.

Se declanseaza vibratii care corespund cuvintelor rostite, urechea umana nu percepe undele, ci doar cuvintele care se formeaza in cortexul auditiv. Majoritatea cuvintelor sunt analizate si interpretate diferit de catre emisferele cerebrale si de catre cortex, insa exista anumite cuvinte-cheie, care, rostite prin inflexarea vocii intr-un anume fel, ajung direct in inconstient fara a mai putea fi filtrate de subconstient si analizate de constient.


Cu alte cuvinte, un mesaj subliminal pantrunde din exterior direct in Theta eludand procesele din Alpha si Beta. Daca microundele ajung de la 300 la 3000 de megahertzi si pulseaza in ritm ajung sa distruga toate barierele naturale de aparare ale organismului. La Kiev exista un emitator gigant proiectat pentru a putea induce distal stari de disconfort: migrene, angoase, anxietate, dezorientare.

Asadar, cercetarile privind telepatia artificiala preocupa marile armate. US Army foloseste, inca din anii ’90 lasere optice reglate pe frecventa creiereului uman, pentru a provoca diverse stari patogene.”

Sursa: https://psihotronica.blogspot.com/2010/02/telepatia-artificiala.html

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

10 mituri despre încălzirea globală demontate într-un minut
Simțul localizării în subsol a vestigiilor arheologice, indiferent la ce adâncime se află
Schimbările climatice - ciclice și aleatorii. Dioxidul de carbon nu este un poluator, ci o sursă de hrană pentru plante
Globalizarea, comunismul mileniului III, îi apără pe bogătași și vrea să distrugă națiunile și statele europene
Istoricul și practicile curente ale MK-Ultra
În anul 1989, inginerul Bob Lazar a dezvăluit întregii lumi faptul că a fost angajat în Zona 51, unde a putut cerceta modul de construire al OZN-urilor. El a afirmat că aceste nave nu folosesc vreun combustibil convenţional cunoscut pe Pământ, dar sunt prevăzute cu un reactor care produce antimaterie şi care este alimentat cu un element chimic care nu există pe Pământ (Elementul 115)
În 1991, CIA supraveghea doi oameni de știință ruși care făceau experimente prin care încercau să obțină informații prin telepatie sau să miște obiecte doar cu puterea minții
Utilizarea magnetismului este ceva firesc
Astrofizicianul Neil deGrasse Tyson despre adepții teoriei "Pământului plat": "Cu toate că Pământul părea plat pentru oamenii din trecut, care nu aveau cunoștințele și instrumentele tehnologice pentru a cerceta, astăzi avem mai multe dovezi care să arate că planeta noastră este rotundă, inclusiv fotografiile programului Apollo"
Cum le-a închis gura lobby-iștilor fracturării hidraulice un agricultor: "Bea cineva din această apă?"
Banii, datoriile şi sistemul bancar modern
Manipularea ştiinţifică a gândirii publice

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...