Student creștin exclus din Universitate pentru comentarii anti-homosexualitate așteaptă verdictul Curții Supreme din Marea Britanie

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Un creștin exclus din Universitatea Sheffield pe motiv că a făcut comentarii „peiorative” la adresa homosexualilor așteaptă verdictul Curții Supreme din Marea Britanie, căreia i s-a adresat, căutându-și dreptatea. Acesta acuză universitate de standarde duble, prezentând cazul unui profesor musulman care a fost lăsat să facă apologia sclaviei sexuale și poligamiei.

Felix Ngole din Barnsley acuză conducerea universității că i-a încălcat drepturile atunci când a decis să îi  respingă aplicarea la un curs post-universitar de asistență socială, în urma participării sale la o dezbatere pe Facebook, conform Christian Post.
Universitatea Sheffield a susținut că a trebuit să analizeze abilitatea de a profesa a studentului de 39 de ani, după ce acesta a declarat că homosexualitatea „este un păcat”.
Felix Ngole spune că a fost eliminat de la curs de către un comitet prezidat de un proeminent activist pro LGBT.  În plus, Ngole a denunțat modul în care profesorul respectiv a dus o campanie pro homosexualitate, lucru care a creat un conflict de interese și care, în mod normal,  ar fi trebuit să determine comitetul să ia o cu totul altă decizia în privința sa.
Totodată, studentul a prezentat dovezi conform cărora, în decembrie 2015, universitatea a permis unui profesor musulman, Fadel Soliman, să vorbească în fața studenților, promovându-și canalul YouTube, în care, susține el, se făcea apologia, din punct de vedere islamic, a violenței în familie, sclaviei sexuale și poligamiei.
Reprezentantul lui Ngole, avocatul Paul Diamond, a afirmat că clientul său și-a expus convingerile într-un mod „politicos și temperat,” și că este „îndreptățit să-și exprime convingerile religioase”.”[1]

SURSE


  1. https://www.activenews.ro/externe/Student-crestin-exclus-din-Universitate-pentru-comentarii-anti-homosexualitate-asteapta-verdictul-Curtii-Supreme-din-Marea-Britanie-147039
  2. Foto: activenews.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...