Student creștin exclus din Universitate pentru comentarii anti-homosexualitate așteaptă verdictul Curții Supreme din Marea Britanie

Distribuie!by “Un creștin exclus din Universitatea Sheffield pe motiv că a făcut comentarii „peiorative” la adresa homosexualilor așteaptă verdictul Curții Supreme din Marea Britanie, căreia i s-a adresat, căutându-și dreptatea. Acesta acuză universitate de standarde duble, prezentând cazul unui profesor musulman care a fost lăsat să facă apologia sclaviei sexuale […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Un creștin exclus din Universitatea Sheffield pe motiv că a făcut comentarii „peiorative” la adresa homosexualilor așteaptă verdictul Curții Supreme din Marea Britanie, căreia i s-a adresat, căutându-și dreptatea. Acesta acuză universitate de standarde duble, prezentând cazul unui profesor musulman care a fost lăsat să facă apologia sclaviei sexuale și poligamiei.

Felix Ngole din Barnsley acuză conducerea universității că i-a încălcat drepturile atunci când a decis să îi  respingă aplicarea la un curs post-universitar de asistență socială, în urma participării sale la o dezbatere pe Facebook, conform Christian Post.
Universitatea Sheffield a susținut că a trebuit să analizeze abilitatea de a profesa a studentului de 39 de ani, după ce acesta a declarat că homosexualitatea „este un păcat”.
Felix Ngole spune că a fost eliminat de la curs de către un comitet prezidat de un proeminent activist pro LGBT.  În plus, Ngole a denunțat modul în care profesorul respectiv a dus o campanie pro homosexualitate, lucru care a creat un conflict de interese și care, în mod normal,  ar fi trebuit să determine comitetul să ia o cu totul altă decizia în privința sa.
Totodată, studentul a prezentat dovezi conform cărora, în decembrie 2015, universitatea a permis unui profesor musulman, Fadel Soliman, să vorbească în fața studenților, promovându-și canalul YouTube, în care, susține el, se făcea apologia, din punct de vedere islamic, a violenței în familie, sclaviei sexuale și poligamiei.
Reprezentantul lui Ngole, avocatul Paul Diamond, a afirmat că clientul său și-a expus convingerile într-un mod „politicos și temperat,” și că este „îndreptățit să-și exprime convingerile religioase”.”[1]

SURSE


  1. https://www.activenews.ro/externe/Student-crestin-exclus-din-Universitate-pentru-comentarii-anti-homosexualitate-asteapta-verdictul-Curtii-Supreme-din-Marea-Britanie-147039
  2. Foto: activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Croația: Proteste masive la Zagreb împotriva adoptării Convenției de la Istanbul: Sub vălul protecției femeii este introdusă, nedemocratic, incorect și parșiv, ideologia de gen în legi și societate
În 1945, serviciul secret rusesc a descoperit în Berlin hărțile spre tărâmul legendar din interiorul planetei
Arme chimice testate pe militarii americani
De la Proiectul Chatter la MK-Ultra - controlul mintii coordonat de CIA - experimente pe oameni
Organizatia Mondiala a Sanatatii sperie oamenii cu "schimbarile climatice" din anul 2030 ! Aceleasi minciuni ca si "Incalzirea Globala", pentru a avea motiv sa ne dorim reducerea populatiei planetei !
Premierul Ungariei, acuza SUA de implicare in afacerile interne ale altor tari din Europa Centrala ! Viktor Orban, sustine ca SUA doreste cu orice pret un conflict cu Rusia !
Prinţul William al Marii Britanii: “Suntem prea mulţi oameni pe această planetă şi trebuie să găsim urgent o soluţie”!
Benjamin Fulford – crearea noii religii planetare şi Noua Ordine Mondială ar urma să fie implementate de la 1 mai 2016
Covid-19: Medicii și cadrele sanitare din Belgia se ridică împotriva dictaturii
Spionii americani (NSA) si britanici (GCHQ) au spart baza de date a cartelelor SIM din lume furand datele persoane ale utilizatorilor ! Informatia bomba a fost oferita de Edward Snowden, fost agent NSA !
Proiectul Aurora - unul dintre cele mai secrete proiecte ale SUA
Președintele Siriei, Bashar al-Assad, mesaj către SUA și UE: "Dacă vă îngrijorează refugiații, nu mai sprijiniți teroriștii!"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Etichete:

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro