Studiu: Cancerul, maladie inventată de om. Mumiile egiptene erau bine”

Distribuie!

„Studiu: cancerul, maladie inventata de om. Mumiile egiptene erau bine

Cancerul este o boala creata de om si alimentata de excesele vietii moderne. Aceasta este concluzia unui studiu facut pe ramasitele mumiilor egiptene.


Poluarea si alimentatia mai putin sanatoasa au dus la statisticile negre de astazi cu privire la numarul mare de bolnavi de cancer, spun cercetatorii.

„Absenta de afectiuni maligne la mumii trebuie sa fie interpretata ca indicand raritatea lor in antichitate. Astfel putem concluziona ca factorii care cauzeaza cancer sunt limitati in societatile afectate de industrializarea moderna”, a spus Michael Zimmerman, profesor la Universitatea din Manchester si unul dintre initiatorii studiului.


Primii care au definit cancerul si au facut diferenta intre tumorile maligne si cele benigne au fost grecii antici.

„Cel mai important lucru este ca studiul nostru ofera o perspectiva istorica privind aceasta boala. Putem face declaratii foarte clare cu privire la ratele de cancer de-a lungul timpului, acum avem o imagine completa”, au mai precizat specialistii.

 

Oamenii de stiinta spun ca o alimentatia sanatoasa, sportul si mentinerea unei greutati adecvate sunt cheia pentru a preveni aproximativ o treime din cele mai comune tipuri de cancer.”[1]

SURSE

  1. http://stirileprotv.ro/exclusiv/exclusiv-online/studiu-cancerul-boala-inventata-de-om-mumiile-egiptene-fara-urma-de-boli.html
  2. Foto: stirileprotv.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...