Studiu nou despre pericolele aluminiului din vaccinuri

Distribuie!by “Un studiu recent explică DIN NOU pericolele reale ale aluminiului injectat, în mod special la copii. Cercetătorii recomandă eliminarea totală a aluminiului din vaccinurile pediatrice. Studiul din 27.07.2017 (Univ. Arkansas + Imperial College of London) are titlul “Rolul estimativ al aluminiului din mediul inconjurator in dezvoltarea neuropatologiilor cronice la adulti […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Un studiu recent explică DIN NOU pericolele reale ale aluminiului injectat, în mod special la copii.

Cercetătorii recomandă eliminarea totală a aluminiului din vaccinurile pediatrice.


Studiul din 27.07.2017 (Univ. Arkansas + Imperial College of London) are titlul “Rolul estimativ al aluminiului din mediul inconjurator in dezvoltarea neuropatologiilor cronice la adulti si copii. Cat de puternice sunt dovezile si care ar putea fi mecanismele implicate” (The putative role of environmental aluminium in the development of chronic neuropathology in adults and children. How strong is the evidence and what could be the mechanisms involved?)

 

Desi reglementarile internationale prevad cantitati limitate de aluminiu in ingestie si injectabil, 4-5 micrograme/kg corp, max 25 micrograme per perfuzie de 500ml, in vaccinuri exista aluminiu in cantitati cuprinse intre 500 si 1200 micrograme.


Daca vreti sa vedeti cat aluminiu li se injecteaza bebelusilor prin schema actuala de vaccinare, urmariti acest video:”[1]

Video

https://www.facebook.com/immunityed/videos/1132166153552072/

SURSE

  1. http://pro-decizii-informate.ro/studiu-nou-despre-pericolele-aluminiului-din-vaccinuri/
  2. Foto: Internet
  3. Video: Facebook/Immunity Education Group

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă de informații.