Studiu: peste 40 de ani musulmanii vor fi dominanți în Europa. Acesta este planul Kalergi!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Studiu: peste 40 de ani musulmanii vor fi dominanți în Europa

Populația europeană va deveni minoritară peste 40 de ani, afirmă un economist francez


BUCUREȘTI, 5 oct — Sputnik. Economistul francez Charles Gave a dat publicității un studiu, potrivit căruia, populația albă a Franței și restului Europei va deveni minoritară peste două generații, cedând în favoarea musulmanilor, scrie RIA Novosti, cu referire la The Washington Times.

În studiu, cercetătorul se bazează pe tendințele demografice din Europa. Gave afirmă că populația europeană va dispărea pentru că numărul popoarelor băștinașe se micșorează, în timp ce musulmanii continuă să demonstreze o creștere constantă.

În același timp, savantul recunoaște că lucrarea sa — „Ciuma albă”, ar putea provoca nemulțumiri și cenzură, pentru că politicienii de stânga protejează islamul de orice critică.

Gave prezintă cifre potrivit cărora în Franța unei femei europene revin 1,4 copii, iar la unei femei musulmane — 3,4 — 4.  În prezent, în această țară locuiesc 67 milioane de oameni, dintre care 10 la sută sunt musulmani.”[1]

Acesta este planul Kalergi. Globalistii sunt cei care sprijina imigratia catre Europa cu scopul de a distruge valorile nationale ale tuturor tarilor cu scopul de a crea o omenire fara identitate. Amestecarea culturilor inseamna distrugerea lor. Fiecare popor trebuie sa-si pastreze valorile sale. Conceptele „diversitate” si „multiculturalism” sunt doar niste utopii neomarxiste. In tarile multiculturaliste, imigrantii comit nenumarate infractiuni.

SURSE

  1. https://ro.sputnik.md/International/20171004/14880125/studiu-musulmani-europa.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...