Studiu: „Sângele vegetarienilor are o eficienţă de opt ori mai mare în uciderea celulelor canceroase”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„În prezent, unul din doi bărbați și una din trei femei din SUA au ajuns să dezvolte tumori canceroase pe parcursul vieții lor. Se estimează că până în anul 2050, numărul cazurilor de cancer se va dubla.

Care ar putea fi soluția unei îmbunătățiri a acestei situații dezastruoase? În conformitate cu un studiu științific, s-a constatat că sângele celor care au o alimentație preponderent vegană ucide de opt ori mai multe celule canceroase.


Evitarea produselor animale nu are un efect benefic doar asupra mediului, ci aceasta creşte şansele pentru a trăi o viaţă lungă şi sănătoasă!

În prezent se estimează că unul din doi bărbaţi şi una din trei femei din SUA pot dezvolta cancer în timpul vieţii. Mai mult, se aşteaptă ca numărul de cazuri de cancer să de dubleze până în 2050. Evident, această ştire este alarmantă. Totuși există speranţă, iar soluţia ar putea fi simplă: consumarea preponderentă de alimente neprocesate, pe bază de legume, fructe şi cereale integrale.


Conform unui studiu din 2005, cercetătorii au observat că sângele persoanelor care au o alimentaţie raw-vegană este de opt ori mai eficient în uciderea celulelor tumorale decât sângele celor care au o alimentaţie americană standard. O serie de experimente a ajutat la confirmarea acestor descoperiri.

Revista Collective Evolution afirmă că subiecţii care au fost supuşi testării au urmat timp de un an diete opuse (vegană şi standard). După luarea probelor de sânge, acestea au fost puse în contact cu celule canceroase în plăci Petri. Scopul era de a determina care dietă a generat un sânge mai eficient în suprimarea creşterii tumorale la nivelul prostatei.

În descrierea studiul se precizează: „Pacienţilor din grupul experimental li s-a prescris un program de viaţă intens care includea dietă vegană suplimentată cu soia (tofu o dată pe zi plus 58g dintr-o băutură de soia), ulei de peşte (3g/zi), vitamina E (400UI/zi), seleniu (200microgr /zi) şi vitamina C (2g/zi), exerciţiu aerobic moderat (mers 30 de minute zilnic, 6 zile), tehnici de managementul stresului (tehnici yoga uşoare – 60 de minute zilnic) şi participarea o dată pe săptămână timp de o oră la un grup suport pentru menţinerea aderării la acest proiect. Dieta era alcătuită predominant din fructe, legume, cereale integrale, frunzoase şi produse din soia, cu conţinut scăzut de carbohidraţi simpli şi cu aproximativ 10% calorii din grăsimi. Dieta este intensivă dar savuroasă şi practică. În studii anterioare majoritatea pacienţilor au putut ţine acest regim cel puţin cinci ani.

Sângele provenit de la cei cu dietă vegană avea o putere de stopare a creşterii celulelor tumorale de aproape opt ori mai mare. Este important de reţinut faptul că participanţii cu dietă vegană luau parte la grupuri de management al stresului, yoga şi alte tehnici pentru a arăta ce influențe are modul de viaţă asupra apariției și dezvoltării cancerului.

Studii ulterioare asupra cancerului mamar au relevat puterea unei diete vegane de doar două săptămâni. După 14 zile, s-a pus în evidenţă o puternică întărire a apărării antitumorale la cei cu dietă vegană şi care aveau inclusă şi o perioadă de 30-60 de minute de mers pe jos zilnic. În acest studiu s-au luat probe de sânge de la femei cu cancer mamar, iar apoi li s-a cerut acestor femei să adere timp de 14 zile la o dietă vegană şi să facă 30-60 de minute zilnic de exerciţiu uşor. După 14 zile li s-au luat din nou probe de sânge şi s-a descoperit o diminuare semnificativă a susţinerii creşterii tumorale, ca şi o creştere a puterii de a ucide celulele tumorale.

Cercetătorii au dorit să determine cât de mult influenţează exerciţiile fizice suprimarea creşterii tumorale, sau dacă dieta era singura responsabilă de creşterea apărării antitumorale, astfel că s-a realizat un experiment separat. Rezultatele au arătat că exercițiile fizice ajută la stoparea creşterii tumorale, dar o dietă vegană este de două ori mai puternică în uciderea celulelor tumorale.

În mod clar, modificarea stilului de viaţă poate avea un impact uriaş asupra sănătăţii pe termen lung şi a calităţii vieţii. Iar a avea un sânge care nu este ospitalier pentru creşterea tumorală este un avantaj major pentru sănătate, aceasta obținându-se cu ajutorul dietei vegane.

Alte beneficii ale adoptării acestui stil de viață includ reducerea emisiilor de carbon şi salvarea vieţilor a milioane de animale anual.”[1]

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=10206
  2. Foto: terapienaturista.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Teoria Relativitatii este falsa: Universul a existat si va exista intotdeauna, iar viteza luminii nu este cea mai mare din Univers
Studiu: "Rădăcina de păpădie distruge celulele canceroase din corp, fără a avea efecte adverse asupra celulelor sănătoase"
Rezonanța Schumann ne poate influența ADN-ul
O secvență ADN având 4 spirale a fost detectată în unele ființe umane
Super-memorie de cristal: nano-sticla 5D pentru păstrarea datelor și informațiilor timp de milioane de ani
Informații despre creierul uman. Creierul poate genera energie. În anumite situații, energia generată de creier poate ajunge pana la 25 de watti, suficientă pentru a aprinde un bec economic
Interacţiunile umane transcend spaţiul şi timpul
Descoperirile genialului Nikola Tesla sunt în cea mai mare parte încă şi acum ţinute secrete de NASA faţă de marea masă a populaţiei. Cunoscut mai mult pentru inventarea curentului alternativ, Nikola Tesla a realizat şi multe alte invenţii, despre care însă destul de puţini oameni au auzit: „bobinele Tesla“ care realizează prin rezonanţă eterică o amplificare uriaşă a tensiunii electrice, maşini bazate pe energia liberă (free energy), transferul de energie fără cablu, antigravitaţia sau controlul vremii prin utilizarea dirijată a undelor staţionare
Găurile negre – portaluri către alte lumi
Folosirea puterilor paranormale în scopuri militare
Luminile care însoţesc cutremurele
Una dintre legile fundamentale ale Universului fizic în care trăim este cea a rezonanţei
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...