Studiu științific european: „Turnurile WTC s-au prăbușit ca urmare a unei demolări controlate”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„1) Obiectivul 9/11 a fost acela de a provoca un şoc întregului sistem politic din Statele Unite – Casa Albă, departamentele, Congresul, curţile de justiţie, partidele, mass-media, lumea editorială şi jurnalistică şi opinia publică în general – pentru a-l smulge din inerţia vieţii normale de zi cu zi şi a-l duce într-un soi de psihoză războinică şi obsesie paranoică. Statele Unite trebuiau să se mobilizeze, pe baza isteriei pure, pentru ciocnirea civilizaţiilor.

2) Nu preşedintele de atunci al SUA, George Bush Jr., a organizat aceste atentate (aşa cum spun unele teorii ale conspiraţiei). Dar, pe de altă parte, e absurd să crezi că aceste atentate teroriste au putut fi organizate din “peşteră” de Osama bin Laden şi de gruparea teroristă, Al Qaeda.


3) Întreaga operaţiune teroristă a fost pregătită din interior şi pusă la cale de forţe oculte din CIA, NSA (Agenţia pentru Siguranţă Naţională), Departamentul Apărării, din aparatul guvernamental, din anumite industrii de război private, din interiorul multinaţionalelor din Statele Unite şi forţe aflate în legătură cu acestea. Atenţie! Am spus clar “forţe oculte” din interiorul unor agenţii guvernamentale, pentru că există oameni cinstiţi şi patrioţi care lucrează în aceste instituţii, dar şi jigodii care şi-ar vinde şi sufletul pentru a face jocurile cuiva.

4) Adevăraţii organizatori ai atentatelor teroriste 9/11 de la New York York şi Washington au fost: generalul Brent Scowcroft – directorul Consiliului de Securitate Naţională al lui Bush senior, membru al SAG (Grupul consultativ strategic, numit uneori Comitetul consultativ federal al STRATCOM), miliardarul american Warren Buffett, dar şi oamenii de afaceri George Schultz şi Rupert Murdoch, membri marcanţi Illuminati, cu influenţe mari în domeniul politicii mondiale.


5) Dovada că au fost implicate forţe oculte din interiorul guvernului, serviciilor secrete şi armatei americane este dată de faptul că în apropierea datei fatidice de 11 septembrie 2001 au avut loc extrem de multe exerciţii militare (15-20). Atentatele teroriste de la 11 septembrie au fost realizate, conduse şi camuflate prin intermediul unor astfel de exerciţii. Bin Laden din peşteră şi gruparea sa teroristă n-ar fi putut organiza aceste exerciţii militare, să fim serioşi… În plus, pe 11 septembrie 2001, marea majoritate a avioanelor militare americane au fost duse în afara SUA, în Alaska, în nordul Canadei, în Islanda, în Turcia şi în Arabia Saudită, cu scopul de a paraliza apărarea antiaeriană americană. Evident, cei care au decis lucrul acesta, erau persoane cu rang înalt din interiorul agenţiilor guvernamentale şi militare americane şi nu Bin Laden din peşteră.

Au existat de-a lungul timpului acuzaţii că cele două turnuri gemene de la New York n-au fost distruse ca urmare a intrării a două avioane de pasageri în ele, iar “Gemenii” din New York s-au prăbuşit ca urmare a unor explozii interioare controlate. Povestea oficială a autorităților este că prăbușirea a fost cauzată de căldura intensă din interiorul clădirilor, în urma impactului avioanelor deturnate. Însă, minciunile guvernamentale nu mai pot păcăli pe nimeni. În anul 2002, Institutul de Standarde și Tehnologie al ONU a remarcat că acest caz (al turnurilor gemene) este unul extrem de bizar, spunând că nu au existat alte cazuri cunoscute de clădiri înalte care să se fi prăbuşit din cauza unor incendii.

Acum, un studiu oficial apărut în revista “Europhysics”, Steven Jones, profesor de fizică, Robert Korol, profesor de inginerie civilă, Anthony Szamboti, inginer mecanic de proiectare și Ted Walter, directorul unei organizații denumite “Arhitecţi şi ingineri” arată clar că povestea oficială (prăbuşirea turnurilor gemene şi a încă unui zgârâie-nori din apropierea, din cauza căldurii intense) este una falsă. Cei patru experți au concluzionat faptul că “dovezile indică că toate cele trei clădiri au fost distruse prin demolare controlată din interior”.

Experții au afirmat că povestea oficială este neconvingătoare din mai multe motive diferite. În primul rând, incendiile nu tind să dureze suficient de mult timp într-o singură zonă pentru a genera suficientă căldură pentru a distruge structura de rezistenţă a unor clădiri ca World Trade Center.

Apoi, după ce au examinat oțelul utilizat în construcția clădirii WTC din New York, oamenii de ştiinţă au estimat că întreaga căldură ar fi trebuit să ajungă la un nivel de 660 de grade pentru a topi grinzile, ceva ce pare și mai puțin probabil datorită prezenței sistemelor de stingere a incendiilor din clădire.

Prăbușirea clădirilor este, de asemenea, uluitoare, deoarece structurile au fost construite separat unele de celelalte, pentru a preveni prăbușirea totală în cazul unui dezastru. Pare total neobișnuit că Turnurile Gemene, care au fost construite cu numeroase mecanisme de siguranță, concepute pentru a rezista la diferite scenarii, inclusiv la incendii și chiar accidente de avioane, au avut până la urmă un astfel de mecanism de siguranță rudimentar.

weststreet-jet-b a-ademolition_squib

Poate dovada cea mai clară din toate o reprezintă înregistrarea video din momentul prăbuşirii clădirilor; toate semnele acestei prăbuşiri poartă urmele unei implozii controlate. Experţii spun că clădirea a căzut atât de rapid și în mod atât de simetric, încât nu există nicio altă explicație fezabilă pentru prăbușirea bruscă.

Dar, bineînţeles, lumea va continua să creadă în continuare minciunile oficiale şi niciodată nu-şi va pune întrebări…”[1]

Video

SURSE

  1. http://www.lovendal.ro/wp52/un-studiu-stiintific-european-arata-clar-turnurile-gemene-din-new-york-s-au-prabusit-pe-911-ca-urmare-a-unei-demolari-controlate-din-interior-nu-mai-ascultati-de-minciunile-oficiale/
  2. Foto: Internet
  3. Video: YouTube

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...