Studiu Universitatea Stanford: Lockdown-urile nu au niciun efect semnificativ în reducerea Covid-19, ba chiar pot duce la răspândirea cazurilor

Distribuie!by “DE ȘTEFANIA BRÂNDUȘĂ Un nou studiu realizat de experți de la Universitatea Stanford susține că restricțiile severe de lockdown, cum ar fi izolarea la domiciliu și închiderea afacerilor, nu au prezentat „beneficii clare și semnificative” în prevenirea răspândirii COVID-19. Ba chiar pot crește infectările. Lockdoewn-urile naționale au fost tactica […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“DE ȘTEFANIA BRÂNDUȘĂ

Un nou studiu realizat de experți de la Universitatea Stanford susține că restricțiile severe de lockdown, cum ar fi izolarea la domiciliu și închiderea afacerilor, nu au prezentat „beneficii clare și semnificative” în prevenirea răspândirii COVID-19. Ba chiar pot crește infectările.

Lockdoewn-urile naționale au fost tactica aplicată de aproape toate guvernele de la apariția COVID-19. Noi cercetări arată însă că astfel de măsuri draconice, în cel mai bun caz nu sunt eficiente, potrivit LifesiteNews.

Intitulat „Evaluarea efectelor obligativității izolării la domiciliu și închiderei afacerilor în răspândirea COVID-19”, studiul a fost lansat pe 5 ianuarie. Este realizat de Dr. Eran Bendavid, profesorul John Ioannidis, Christopher Oh și Dr. Jay Battacharya, unul dintre cei trei autori ai Marii Declarații de la Barrington.

Autorii au studiat efectul „intervențiilor non-farmaceutice (NPIs)”, clasificandu-le între „NPIs mai restrictive (mrNPIs)” și „NPIs mai puțin restrictive (lrNPIs)”.

Blocările, izolarile la domiciliu și închiderea afacerilor au fost desemnate ca „unele dintre cele mai restrictive politici NPI”.
Pe baza rezultatelor obținute din țările în care s-au utilizat NPI-uri foarte restrictive, comparativ cu țările cu restricții ușoare, studiul spune că nu există „niciun efect benefic clar și semnificativ al mrNPIs asupra creșterii cazurilor în nicio țară”.

„Nu există dovezi că intervenții non-farmaceutice mai restrictive („ blocări ”) au contribuit substanțial la scăderea curbei infectărilor în Anglia, Franța, Germania, Iran, Italia, Țările de Jos, Spania sau Statele Unite la începutul anului 2020. ” Autorii au recunoscut că, în timp ce „scăderile modeste ale creșterii zilnice” nu pot fi „excluse în câteva țări, posibilitatea unor scăderi semnificative ale creșterii zilnice din cauza mrNPIs este incompatibilă cu datele acumulate”.

Anul trecut, în octombrie, 10.000 de oameni de știință și medici, de la universități de top precum Oxford, Stanford și Harvard, au semnat o petiție împotriva măsurilor de lockdown, cerând ca cei care nu fac parte din categoria de risc să-și poată continua viața în mod normal. Mai mult, ei spun că regulile de blocare a țărilor, atât în ​​SUA, cât și în Marea Britanie cauzează „daune ireparabile”.

„Celor care nu sunt vulnerabili ar trebui să li se permită imediat să-și reia viața în mod normal, iar măsuri simple de igienă, cum ar fi spălarea mâinilor și rămânerea acasă atunci când sunt bolnavi ar trebui să fie respectate de toată lumea pentru a consolida pragul de imunitate de turmă. Școlile și universitățile ar trebui să fie deschise. Activitățile extracurriculare, cum ar fi sportul, ar trebui reluate. Adulții tineri cu risc scăzut ar trebui să lucreze normal, și nu acasă”, se spune în textul declarației.”[1]

SURSE


  1. https://www.activenews.ro/externe/Studiu-Universitatea-Stanford-Lcokdown-urile-nu-au-niciun-efect-semnificativ-in-reducerea-COVID-19-ba-chiar-pot-duce-la-raspandirea-cazurilor-164735
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Alianța neomarxiștilor/progresiștilor cu jihadiștii pentru distrugerea națiunilor
"Comunismul pentru copii”. O editură americană a publicat o carte care face elogiul sistemului comunist: "Lumea este urâtă pentru că s-au inventat televiziunea, mașinile și casele frumoase"
Care sunt instituțiile financiare, corporațiile și ONG-urile care sprijină propaganda pro homosexualitate din Europa și SUA
Ideologia Iluminaților: "Ordine din Haos" ("Ordo ab Chao") - Noua Ordine Mondială și Guvernul Mondial
Cum ajung toate datele, mesajele, apelurile şi locurile unde ai mers, din smartphone-ul tău cu Android direct la guvernul din China! Scandal de securitate: Peste 700 de milioane de dispozitive au preinstalat un software care fură datele utilizatorilor, fără ca aceştia să ştie!
Arhitectura masonică din jurul nostru
Baza aeriană China Lake (California)
Profesorul John McMurtry: "SUA deţin recordul mondial absolut în a ucide civili, a încarcera fără judecată şi a tortura deţinuţii"
Oamenii de ştiinţă cer oprirea experimentelor de alterare genetică a embrionilor umani
Spania a emis un mandat de arestare pe numele lui Benjamin Netanyahu pentru crime impotriva umanitatii
Zece mituri despre homosexualitate cu care sunt manipulati oamenii de catre activistii LGBT
Masonii din toata lumea se intalnesc la Palatul Parlamentului intre 28-29 iunie 2014 ! Este cea mai mare reuniune masonica organizata in Europa de Est si Sud-Est a celor mai influente personaje de pe Planeta !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Etichete: ,

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro