SUA alocă 40 milioane dolari pentru combaterea propagandei străine

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Suma a fost convenită de Departamentul militar și cel de politică externă, urmând să fie gestionată de „Global Engagement Center”.

BUCUREȘTI, 26 feb — Sputnik, Octavian Racu. Ministerul Apărării al SUA și departamentul de stat al SUA au semnat un acord de alocare a 40 milioane de dolari pentru contracararea propagandei din afara țării, se spune într-un comunicat al administrației americane.Această cooperare între instituții va avea loc prin intermediul „Global Engagement Center” (GEC), spre care vor fi direcționate resursele financiare, alocate anterior ministerului Apărării al SUA. Una din misiunile structurii va fi organizarea activității „Fondului de Acces la Informație” (Information Access Fund), care se va ocupa „de contracararea propagandei și dezinformării”.

„Aceste fonduri a o importanță deosebită pentru asigurarea unui răspuns dur la dezinformare, pentru consolidarea unui parteneriat strâns cu partenerii noștri în această luptă”, a declarat adjunctul secretarului de stat, Steve Goldstein.

Departamentul de Stat planifică să aloce inițial 5 milioane de dolari din Fondul de Acces la Informație. Prin consultarea cu Congresul american, urmează să fie oferită o sumă de un milion de dolari diplomației publice a Departamentului de Stat pentru o lansare rapidă a inițiativei. Fondul va fi parte cheie a parteneriatului GEC cu organizațiile neguvernamentale locale, instituțiile media și creatori de conținut care vor contracara propaganda și dezinformarea. De asemenea, fondul va utiliza mijloace de comunicare inovative și ultimele date ale studiilor științifice.”[1]

SUA sunt deranjate de faptul ca tot mai multi oameni incep sa vada adevarul si anume ca SUA nu sunt o „democratie”. De-a lungul timpului SUA au folosit minciuni pentru a declansa razboaie.


SURSE

  1. https://ro.sputnik.md/International/20180226/17540782/pentagon-40-milioane-propaganda-straina.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Oficial american: "În afară de microfoane, există alte mijloace de supraveghere a președintelui Trump și a asociaților lui"
Scopul agendei homosexuale: dispariţia familiei şi tirania biopolitică
Iată cum reacționează Bill Clinton atunci când este întrebat despre apartenența la clubul satanist Bohemian
Satanistii din America vor ridica o statuie cu reptilianul Baphomet, in fata cladirii guvernamentale a Capitoliului din Oklahoma! Satanistii din America se plang ca nu li se respecta credinta!
“Urgența adevărului”. Ingineria socială a înșelării opiniei publice prin dezinformare
#Rezistenți, Soros e penal – Iată sentința de condamnare! Așa-zisa societate civilă moralistă din România, formată din ONG-urile finanțate de afaceristul George Soros, împreună cu grupările #rezist, ascund că mentorul lor a fost condamnat penal definitiv în Franța, pentru fraudarea băncii Societe Generale. Soros s-a jelit la CEDO, dar judecătorii europeni au statuat că Franța l-a condamnat corect pe infractor (Decizia CEDO)
Paşi siguri către domnia legii marţiale
Virușii depopulării Terrei
Rasismul anti-albi - un rasism susţinut de către globaliştii SUA-UE
Adevărul despre Fact Checkers: Cine îi verifica pe cei care verifica informațiile?
Tribunalul Administrativ din Praga a declarat ilegale limitările decise ca urmare a pandemiei de coronavirus, Guvernul ceh a abolit în decurs de câteva ore toate îngrădirile
Războiul psihotronic, armele electromagnetice și controlul minții: Câmpul de luptă s-a extins acum pretutindeni pe glob
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...