SUA au aruncat “Mama tuturor bombelor” în Afganistan, prima dată în istorie

by “SUA au aruncat cea mai mare bombă non-nucleară din arsenalul lor militar în Afganistan, potrivit RT. BUCUREŞTI, 13 apr — Sputnik. Destinaţia acesteia a fost un grup mare al grupării teroriste Statul Islamic din estul Afganistanului. Pentagonul a confirmat că bomba GBU-43 bomb numită “Mama tuturor bombelor” a fost […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“SUA au aruncat cea mai mare bombă non-nucleară din arsenalul lor militar în Afganistan, potrivit RT.

BUCUREŞTI, 13 apr — Sputnik. Destinaţia acesteia a fost un grup mare al grupării teroriste Statul Islamic din estul Afganistanului. Pentagonul a confirmat că bomba GBU-43 bomb numită “Mama tuturor bombelor” a fost aruncată în provincia Nangarhar.


Ţinta bombardamentului a vizat o serie de peşteri ale Statului Islamic. GBU-43 / B Massive Blast Ordnance Air are cea mai mare productivitate din convenționalele bombe non-nucleare, care a fost considerată a fi cea mai puternică armă de bază non-nucleară dezvoltat vreodată la momentul creării sale.

A fost prima dată când bomba a fost utilizată într-o acţiune de luptă. Aceasta a fost în dotare din 2003. A fost aruncată dintr-un avion MC-130, potrivit purtătorului de cuvânt al Pentagonului, Adam Stump. Aceasta cântăreşte 9,5 tone, iar SUA au în dotare 15 bombe de acest fel.”[1]


SURSE

  1. https://ro.sputnik.md/International/20170413/12160966/usa-largest-bomb-afganistan-bomba-non-nucleara-sua.html
  2. Foto: ro.sputnik.md

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Celebrul Antonio Di Pietro, artizanul Mani Pulite, își cere iertare: "Mi-am bazat politica terorii pe cătușe, pe conceptul că toți ”ceilalți” erau niște infractori"
Țările G7 au refuzat să adopte o declarație comună împotriva Rusiei
Udo Ulfkotte, jurnalistul german care a susținut că a fost plătit de CIA timp de 17 ani să dezinformeze, a murit de "atac de cord"
Comandantul NATO din Turcia este acuzat că a orchestrat lovitura de stat
Operațiunea Ajax: În 1953, CIA și Mi6 au provocat lovitura de stat din Iran și l-au înlăturat de la putere pe premierul Iranului, Mohammad Mossadegh
David Rockefeller pledează vinovat în faţa acuzaţiilor că face parte din conspiraţia care a pus la cale globalizarea
Luați o porție de multiculturalism! „Femeile, o specie pe cale de dispariție în inima Parisului”, reportajul zguduitor despre cum au ajuns migranții și musulmanii să facă legea într-un cartier parizian: "Dacă ieșim din casă riscăm să fim violate!"
Armata de Eliberare din Kosovo (UÇK) - o organizație teroristă finanțată de SUA, aliată a NATO, cu membri Al Qaeda
Visul European - dictatură, Stat Polițienesc, Big Brother și Noua Ordine Mondială
Vladimir Putin se pronunță în favoarea unui stat palestinian suveran cu capitala la Ierusalimul de Est
Illuminati au inceput sa minta oamenii cu "racirea globala si era glaciara"! Dupa ce timp de 20 de ani s-a propagat minciuna "incalzirii globale", acum ei schimba manipularea! Totul pentru ca oamenii sa aiba aceeasi stare de frica, de necunoscut!
HAARP controlează uraganele
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro