SUA au atacat cu rachete Siria! Donald Trump: “Am ordonat bombardarea unor ținte militare de unde s-a lansat atacul chimic”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“SUA, atac cu rachete asupra Siriei. Donald Trump: Am ordonat bombardarea unor tinte militare de unde s-a lansat atacul chimic

Statele Unite au atacat vineri Siria, lansand zeci de rachete de croaziera asupra unei baze aeriene a regimului ca raspuns la un presupus atac chimic pe care Donald Trump l-a catalogat drept o “rusine pentru umanitate”.


Au fost lansate ”59 de rachete” de tip Tomahawk, a anuntat un oficial de la Casa Alba, precizand ca Washingtonul a vizat baza aeriana de la Shayrat, care este ”asociata programului” armelor chimice al Damascului si ”direct legata” de evenimentele ”oribile” de marti.

Presedintele Donald Trump a declarat ca aceste operatiuni sunt ”in interesul vital al securitatii nationale” a Statelor Unite.


CE STIM PANA ACUM

►Donald Trump a ordonat bombardarea unor tinte militare la baza din Siria de unde a fost lansat atacul chimic
► ”59 de rachete” de tip Tomahawk au fost lanmsate
► Televiziunea de stat siriana anunta “pierderi”, fara sa precizeze daca sunt materiale sau omenesti
► SUA au informat Rusia inainte de a lansa rachete de croaziera asupra bazei siriene, in care se afla rusi, anunta Pentagonul”[1]

Atacul cu arme chimice din Siria – o operațiune „steag fals” a globaliștilor pentru a justifica înlăturarea președintelui sirian, Bashar al-Assad

In realitate, teroristii ISIS si Al Qaeda sunt cei care au lansat acest atac cu arme chimice, nu Bashar al-Assad. A fost o operatiune “steag fals” pentru a-l putea acuza pe Bashar al-Assad si pentru justifica o inlaturare a sa de la putere.

Sa nu uitam ca americanii au declansat toate razboaiele pe baza unor minciuni (exemple: Irak, Libia, fosta Iugoslavie etc.). Globalistii SUA-UE sunt cei care au declansat operatiunea “Primavara Araba” (2010-2011), acestia creand si finantand organizatia terorista ISIS.

Globalistii SUA-UE au creat si finantat organizatia terorista ISIS cu scopul de a-l inlatura pe Presedintele Siriei, Bashar al-Assad. Rusia nu a fost de acord cu inlaturarea lui Bashar al-Assad si s-a alaturat Siriei in lupta impotriva teroristilor. De acolo a inceput conflictul intre Rusia si SUA.

Mai multe pe larg aici -> https://www.dzr.org.ro/atacul-cu-arme-chimice-din-siria-o-operatiune-steag-fals-a-globalistilor-pentru-a-justifica-inlaturarea-presedintelui-sirian-bashar-al-assad/

P.S. Mai este Donald Trump impotriva globalizarii? S-a predat Donald Trump globalistilor? A fost vreodata Donald Trump un antiglobalist?

SURSE

  1. http://stirileprotv.ro/stiri/international/sua-atac-asupra-siriei-din-ordinul-lui-trump-59-de-rachete-au-fost-lansate-asupra-unei-baze-aeriene-a-regimului-assad.html
  2. Foto: stirileprotv.ro
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Cum a fost acaparată România de rețeaua lui George Soros?

Duminica Floriilor

Homo Luminous – urmatorul pas in evolutia oamenilor ! Oamenii de stiinta au observat ca ADN-ul si genomul uman evolueaza, devenind mult mai complexe !

Fost ofițer al armatei americane, expert în operațiuni psihologice: “Teroriștii sunt finanțați prin intermediul unor conturi din bănci elvețiene”

Secretele omenirii ascunse în Muntele Retezat

Închide