SUA au bombardat "din greseala" un spital din Afganistan, ucigand 19 persoane ! Presedintele SUA, Barack Obama si NATO au prezentat "scuze pentru incident" !

by SUA au bombardat “din greseala” un spital din Afganistan, ucigand 19 persoane ! Presedintele SUA, Barack Obama si NATO au prezentat “scuze pentru incident” ! In timpul unui raid american impotriva “teroristilor” din Afganistan, sambata, 3 octombrie 2015, un avion american AC-130 a bombardat “din greseala” un spital, ucigand […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

SUA au bombardat “din greseala” un spital din Afganistan, ucigand 19 persoane ! Presedintele SUA, Barack Obama si NATO au prezentat “scuze pentru incident” !

In timpul unui raid american impotriva “teroristilor” din Afganistan, sambata, 3 octombrie 2015, un avion american AC-130 a bombardat “din greseala” un spital, ucigand 19 de oameni si ranind alti 37.


kunduz-hospital-af_3462400b

Mai multe aflam de pe pagina Mediafax:

“Raidul aerian american care a vizat un spital din Afganistan ar putea fi considerat “crimă de război”, acuză organizaţia umanitară Medici fără Frontiere, cerând o investigaţie internaţională în cazul bombardamentului accidental soldat cu cel puţin 19 morţi şi zeci de răniţi.

Cel puţin 19 persoane au murit, iar alte 37 au fost rănite după ce aviaţia militară americană a bombardat din greşeală, sâmbătă dimineaţă, un spital din oraşul afgan Kunduz administrat de organizaţia umanitară Medici fără Frontiere. Cele 19 persoane decedate sunt 12 angajaţi medicali şi şapte pacienţi, inclusiv trei copii.

“Bombardamentul reprezintă o gravă încălcare a legislaţiei umanitare internaţionale”, a comunicat organizaţia medicală.

“Numeroşi pacienţi şi membri ai personalului medical sunt în continuare dispăruţi. Bilanţul acestui bombardament teribil ar putea creşte”, subliniază asociaţia umanitară, precizând că raidurile aeriene au continuat chiar şi după ce s-a transmis că a fost atins un spital. Potrivit unor reprezentanţi ai organizaţiei, bombardamentul ar putea fi încadrat la crime de război.

Armata americană a confirmat că efectua raiduri aeriene în Kunduz, vizând insurgenţi talibani. “Bombardamentul a vizat persoane care ameninţau forţele coaliţiei. Este posibil ca raidul să fi provocat daune colaterale la o unitate medicală”, a declarat colonelul Brian Tribus, un purtător de cuvânt militar american, precizând că a fost declanşată o investigaţie în acest caz.

Potrivit unor surse militare citate de CNN, este posibil ca spitalul să fi fost atacat din eroare de un avion american de tip AC-130.

Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, şi Alianţa Nord-Atlantică au prezentat scuze pentru incident, iar Pentagonul a declanşat o anchetă în acest caz.

Pe 10 iulie, zece militari afgani au fost “victime colaterale” ale unui raid aerian american efectuat în provincia Logar, în estul Afganistanului.”[1]

Totusi, nu putem sa nu ne intrebam: “Daca ar fi bombardat Rusia un spital civil in Siria ?” Va dati seama cum ar fi explodat presa propagandistica a “lumii libere” ?! Faptul ca SUA si Marea Britanie au provocat genocid in Irak si Afganistan este limpede.


In Irak, SUA si Marea Britanie au bombardat zile la rand fabricile de lapte, depozitele de alimentele si centrele de purificare a apei, motiv pentru care George W. Bush si Tony Blair sunt acuzati de diverse organizatii ale Drepturilor Omului de crime de razboi, aceste organizatii cerand sa fie inculpati oficial.

SURSE

  1. http://www.mediafax.ro/externe/medici-fara-frontiere-raidul-sua-in-afganistan-soldat-cu-19-morti-ar-putea-fi-crima-de-razboi-14790626

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Jurnalistul german Udo Ulfkotte dezvaluie cum presa SUA-UE manipuleaza si dezinformeaza oamenii ! "Am fost jurnalist timp de 25 de ani si am fost educat sa mint, sa trădez si sa nu spun adevarul publicului !"
Secretele Sistemului Monetar Internațional - bani din nimic - mecanica creării banilor
Phil Schneider, asasinat de guvernul SUA, dupa dezvaluirile sale despre Bazele Secrete ale Iluminatilor, Noua Ordine Mondiala, Guvernul Mondial, reptilieni si Micii Cenusii
Amnesty International: Guvernele din Europa sunt acuzate că au folosit atentatele de la Paris drept pretext pentru invadarea vieții private și interzicerea libertății de exprimare
RAF Menwith Hill – Cea mai secretă bază militară din Europa. Ce se întâmplă sub aceste „mingi de golf” rămâne un mister
John Taylor Gatto - "Cum suntem imbecilizați. Programa ascunsă a școlarizării obligatorii"
Atacul cu arme chimice din Siria - o operațiune "steag fals" a globaliștilor pentru a justifica înlăturarea președintelui sirian, Bashar al-Assad
Big Brother a fost INSTITUIT în mod OFICIAL pe rețelele de socializare. Totul va fi CENZURAT
SUA acuză Siria că deține arme chimice. SUA au creat organizația teroristă ISIS pentru a-l putea înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad. SUA au mințit și că Saddam Hussein avea arme chimice, biologice și de distrugere în masă
Faptul divers multicultural
Chemtrails, un război silențios și eficient
Donald Trump a anunțat că retrage SUA din acordul nuclear iranian! Donald Trump este omul globaliștilor!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro