SUA au bombardat "din greseala" un spital din Afganistan, ucigand 19 persoane ! Presedintele SUA, Barack Obama si NATO au prezentat "scuze pentru incident" !

by SUA au bombardat “din greseala” un spital din Afganistan, ucigand 19 persoane ! Presedintele SUA, Barack Obama si NATO au prezentat “scuze pentru incident” ! In timpul unui raid american impotriva “teroristilor” din Afganistan, sambata, 3 octombrie 2015, un avion american AC-130 a bombardat “din greseala” un spital, ucigand […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

SUA au bombardat “din greseala” un spital din Afganistan, ucigand 19 persoane ! Presedintele SUA, Barack Obama si NATO au prezentat “scuze pentru incident” !

In timpul unui raid american impotriva “teroristilor” din Afganistan, sambata, 3 octombrie 2015, un avion american AC-130 a bombardat “din greseala” un spital, ucigand 19 de oameni si ranind alti 37.


kunduz-hospital-af_3462400b

Mai multe aflam de pe pagina Mediafax:

“Raidul aerian american care a vizat un spital din Afganistan ar putea fi considerat “crimă de război”, acuză organizaţia umanitară Medici fără Frontiere, cerând o investigaţie internaţională în cazul bombardamentului accidental soldat cu cel puţin 19 morţi şi zeci de răniţi.

Cel puţin 19 persoane au murit, iar alte 37 au fost rănite după ce aviaţia militară americană a bombardat din greşeală, sâmbătă dimineaţă, un spital din oraşul afgan Kunduz administrat de organizaţia umanitară Medici fără Frontiere. Cele 19 persoane decedate sunt 12 angajaţi medicali şi şapte pacienţi, inclusiv trei copii.

“Bombardamentul reprezintă o gravă încălcare a legislaţiei umanitare internaţionale”, a comunicat organizaţia medicală.

“Numeroşi pacienţi şi membri ai personalului medical sunt în continuare dispăruţi. Bilanţul acestui bombardament teribil ar putea creşte”, subliniază asociaţia umanitară, precizând că raidurile aeriene au continuat chiar şi după ce s-a transmis că a fost atins un spital. Potrivit unor reprezentanţi ai organizaţiei, bombardamentul ar putea fi încadrat la crime de război.

Armata americană a confirmat că efectua raiduri aeriene în Kunduz, vizând insurgenţi talibani. “Bombardamentul a vizat persoane care ameninţau forţele coaliţiei. Este posibil ca raidul să fi provocat daune colaterale la o unitate medicală”, a declarat colonelul Brian Tribus, un purtător de cuvânt militar american, precizând că a fost declanşată o investigaţie în acest caz.

Potrivit unor surse militare citate de CNN, este posibil ca spitalul să fi fost atacat din eroare de un avion american de tip AC-130.

Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, şi Alianţa Nord-Atlantică au prezentat scuze pentru incident, iar Pentagonul a declanşat o anchetă în acest caz.

Pe 10 iulie, zece militari afgani au fost “victime colaterale” ale unui raid aerian american efectuat în provincia Logar, în estul Afganistanului.”[1]

Totusi, nu putem sa nu ne intrebam: “Daca ar fi bombardat Rusia un spital civil in Siria ?” Va dati seama cum ar fi explodat presa propagandistica a “lumii libere” ?! Faptul ca SUA si Marea Britanie au provocat genocid in Irak si Afganistan este limpede.


In Irak, SUA si Marea Britanie au bombardat zile la rand fabricile de lapte, depozitele de alimentele si centrele de purificare a apei, motiv pentru care George W. Bush si Tony Blair sunt acuzati de diverse organizatii ale Drepturilor Omului de crime de razboi, aceste organizatii cerand sa fie inculpati oficial.

SURSE

  1. http://www.mediafax.ro/externe/medici-fara-frontiere-raidul-sua-in-afganistan-soldat-cu-19-morti-ar-putea-fi-crima-de-razboi-14790626

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

"Comunismul pentru copii”. O editură americană a publicat o carte care face elogiul sistemului comunist: "Lumea este urâtă pentru că s-au inventat televiziunea, mașinile și casele frumoase"
Răul din societatea de azi a fost programat pas cu pas cu mult timp în urmă de Iluminați
Un irakian a mințit despre armele lui Saddam pentru ca SUA să invadeze
Uniunea Europeana - creatia Iluminatilor pentru a instaura Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial ! Uniunea Europeana lupta impotriva Nationalismului, distruge granitele, doreste o populatie implantata cu microcipuri si doreste ca statele membre sa nu mai aiba suveranitate nationala !
Ungaria anunță organizarea unui referendum național anti-Soros
Big Brother: o companie vrea ca angajatii sa poarte la mana bratari de monitorizare, atat ziua, cat si noaptea !
Proiectul LUCID - carduri biometrice și microcipuri RFID pentru supravegherea și controlul total al oamenilor
Nu există nici un loc unde să ne odihnim capetele, care au devenit veritabile ținte pentru stăpânii armelor electromagnetice
Globalizarea înseamnă ateism, satanism, anarhism, Big Brother, 666 microcip RFID, dictatură, nici o proprietate și distrugerea familiei
Hillary Clinton și ISIS finanțați de Qatar! SUA împreună cu Qatarul îi finanțează pe teroriștii ISIS!
Vladimir Putin: "Rusia trebuie sa-si protejeze cetatenii impotriva Organismelor Modificate Genetic (GMO)"! Si uite asa Putin isi protejeaza cetatenii sai si cere si Americii sa interzica cultivarea plantelor modificate genetic! Oamenii de stiinta rusi demonstreaza ca GMO provoaca cancer si sterilitate!
Iluminații din Bavaria și Adam Weishaupt
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro