SUA au creat organizația teroristă ISIS pentru a-l înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad. Aflați cum îi sprijină SUA pe teroriștii ISIS!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Dezvăluiri ÎN PREMIERĂ: cum SUA sprijină terorismul în Siria (VIDEO)

Dmitri Kiselyov, directorul companiei media de stat Rossia Segodnea, explică declarația uimitoare care a ieșit săptămâna trecută din cadrul ministerului rus al apărării, despre sprijinul acordat din partea SUA care împiedică Rusia ca să anihileze complet IS din Siria.

BUCUREȘTI, 17 oct — Sputnik. Dmitri Kiselyov este vehement în rechizitoriul său îndreptat împotriva sprijinului evident venit din partea Statelor Unite pentru teroriștii Statului Islamic din Siria, scrie Russia Insider.

El explică de ce sprijinul teroriștilor din partea SUA este singurul lucru care blochează Rusia de a șterge complet terorismul din Siria.

„Desigur, mass-media occidentală nu zice despre asta. Aloo? New York Times, cineva acasă? Ceva a devenit clar în Siria. Când apăruse lumina de la capătul tunelului, când peste 90% din țară este lipsită de teroriști ISIS, SUA încep să-i ajute pur și simplu pe acești teroriști în secret. Le furnizează în tăcere arme, îi ajută să se miște, le furnizează date prin imagini din satelit ca să coordoneze locațiile forțelor guvernamentale și chiar locațiile trupelor ruse”, a declarat Kiselyov.”[1]


Mai multe pe larg aici -> https://ro.sputnik.md/International/20171017/15110055/dezvluiri-premiera-sua-sprijina-terorismul-siria.html

Video


SURSE

  1. https://ro.sputnik.md/International/20171017/15110055/dezvluiri-premiera-sua-sprijina-terorismul-siria.html
  2. Foto: sitsshow.blogspot.com
  3. Video: YouTube

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Guvernul SUA folosește un sistem secret numit Scrisori de Securitate Națională (National Security Letters – NSL), care sunt emise de către FBI pentru a avea astfel acces la zeci de mii de înregistrări de diferite tipuri
Fostul sef al Trezoreriei SUA sustine ca ar putea fi asasinati politicienii noului guvern de la Atena ! SUA si UE nu vor permite independenta Greciei !
Proiectul "Uniunea Europeană" a fost finanţat de CIA
Programul spațial nazist și centrele de cercetare de la Peenemünde și Nordhausen: dezvoltarea unor aparate cu propulsie, de la celebrele rachete V2, la avioanele de vânătoare cu reacție și construirea unor farfurii zburătoare
„Egalitatea de gen” impusă în acordurile comerciale ale UE! "Egalitatea de gen" este o ideologie neomarxistă/progresistă/globalistă
Sacrificii umane în ritualurile francmasoneriei
Uniunea Statelor Sud Americane (U.N.A.S.U.R.) - un alt pilon catre Noua Ordine Mondiala! Aceasta este identica cu Uniunea Europeana si cu Uniunea Nord Americana!
Islanda refuza sa intre in UE, asta dupa revolutia pasnica din octombrie 2008 ! "Noi am trecut deja prin criza in care sinteti voi acum, dar voi nu ati invatat nimic ! Acestia in octombrie 2008 au bagat la puscarie toti bancherii corupti !
Întâlnire trilaterală Rusia-Turcia-Iran la Sochi, privind readucerea păcii în Siria
CIA și Proiectul MK-Ultra: Experimente pe oameni în Canada
Instinctul de turmă – educația modernă și sistemul decepției
Fost agent CIA: "am primit milioane de dolari ca sa dezmembram Iugoslavia."
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...