SUA au creat organizația teroristă ISIS pentru a-l înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad. Aflați cum îi sprijină SUA pe teroriștii ISIS!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Dezvăluiri ÎN PREMIERĂ: cum SUA sprijină terorismul în Siria (VIDEO)

Dmitri Kiselyov, directorul companiei media de stat Rossia Segodnea, explică declarația uimitoare care a ieșit săptămâna trecută din cadrul ministerului rus al apărării, despre sprijinul acordat din partea SUA care împiedică Rusia ca să anihileze complet IS din Siria.

BUCUREȘTI, 17 oct — Sputnik. Dmitri Kiselyov este vehement în rechizitoriul său îndreptat împotriva sprijinului evident venit din partea Statelor Unite pentru teroriștii Statului Islamic din Siria, scrie Russia Insider.

El explică de ce sprijinul teroriștilor din partea SUA este singurul lucru care blochează Rusia de a șterge complet terorismul din Siria.

„Desigur, mass-media occidentală nu zice despre asta. Aloo? New York Times, cineva acasă? Ceva a devenit clar în Siria. Când apăruse lumina de la capătul tunelului, când peste 90% din țară este lipsită de teroriști ISIS, SUA încep să-i ajute pur și simplu pe acești teroriști în secret. Le furnizează în tăcere arme, îi ajută să se miște, le furnizează date prin imagini din satelit ca să coordoneze locațiile forțelor guvernamentale și chiar locațiile trupelor ruse”, a declarat Kiselyov.”[1]


Mai multe pe larg aici -> https://ro.sputnik.md/International/20171017/15110055/dezvluiri-premiera-sua-sprijina-terorismul-siria.html

Video


SURSE

  1. https://ro.sputnik.md/International/20171017/15110055/dezvluiri-premiera-sua-sprijina-terorismul-siria.html
  2. Foto: sitsshow.blogspot.com
  3. Video: YouTube

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...