SUA cere tuturor statelor să întrerupă relațiile cu Coreea de Nord

by “SUA cere tuturor statelor să întrerupă relațiile de orice natură cu Coreea de Nord. România e printre statele care își menține relațiile deplomatice cu Phenian BUCUREȘTI, 17 feb — Sputnik, Octavian Racu. SUA îndeamnă toate statele să renunța la orice legături cu Coreea de Nord, să întrerupă relațiile comerciale, să […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“SUA cere tuturor statelor să întrerupă relațiile de orice natură cu Coreea de Nord. România e printre statele care își menține relațiile deplomatice cu Phenian


BUCUREȘTI, 17 feb — Sputnik, Octavian Racu. SUA îndeamnă toate statele să renunța la orice legături cu Coreea de Nord, să întrerupă relațiile comerciale, să înceteze livrarea de mărfuri, a declarat consilierul președintelui american pentru probleme de securitate, Herbet McMaster, în cadrul celei de-a 54-a conferință de securitate de la Munchen.

“Trebuie să exercităm o presiune asupra regimului Kim Jong-un prin toate mijloacele posibile de care dispunem pentru a ne asigura că această dictatură crudă să nu mai poată amenința lumea cu cea mai distructivă armă… spre exemplu, să limităm relațiile comerciale, militare și oricare alte, să alungăm din țara noastră muncitorii nord-coreeni”, a declarat McMaster, adăugând că “statele nu vor întreprinde astfel de pași acționează iresponsabil”.”[1]

Mai multe pe larg aici -> https://ro.sputnik.md/International/20180217/17358974/sua-relatii-coreea-nord.html

Romania nu trebuie sa-si intrerupa relatia cu Coreea de Nord. De ce sa o intrerupa, ca asa vor SUA? SUA se comporta cu diverse state ale lumii ca un stapan. SUA incearca sa-si impuna dictatura la nivel global.


SURSE

  1. https://ro.sputnik.md/International/20180217/17358974/sua-relatii-coreea-nord.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Criza economică din Europa impusă în mod intenţionat de factorul politic
Propaganda occidentala incearca sa ne sperie cu iminenta unui razboi mondial ! Ar trebui sa ramanem calmi si sa analizam totul "la rece" !
Traian Băsescu susține Noua Ordine Mondială! "Vă declar, de la bun început, că eu sunt un susţinător al integrării complete a statelor membre ale Uniunii Europene, inclusiv integrare politică, având ca obiectiv final crearea Statelor Unite ale Europei, ca opţiune fundamentală pentru garantarea păcii şi prosperităţii pe continentul nostru"
Aurel I. Rogojan: "Securitatea națională a României este acum dependentă de o tot mai mare intruziune în viața privată a cetățenilor"
Iranul a dezvoltat "tatăl tuturor bombelor". SUA au susținut teroriștii ISIS
Donald Trump a anunțat că retrage SUA din acordul nuclear iranian! Donald Trump este omul globaliștilor!
Experimente realizate pe oameni – o incursiune în culisele murdare ale puterii
Vladimir Putin convoacă Consiliul de Securitate ONU după atacul SUA asupra Siriei
Polonia sfidează Parlamentul European: o decizie "scandaloasă". Polonia este împotriva globaliștilor UE
Sindromul Wi-Fi/electrohipersensibilitatea, o boală reală
Rusia acuză Israelul, după doborârea unui avion rusesc în Siria
Germania: ONG-iștii lui George Soros au protestat împotriva naționaliștilor. ONG-iștii lui George Soros vor să aducă imigranți în Europa. Naționaliștii germani le-au stricat planurile globaliștilor!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro