SUA dă înapoi în criza nord coreeană

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Statele Unite rămân deschise la un posibil dialog cu Coreea de Nord, care a decis să nu-și execute pentru moment proiectul de lansare de rachete spre teritoriul american Guam, a declarat marți secretarul de stat american, informează AFP.

„Suntem mereu interesați de a găsi o cale spre dialog, dar depinde de el”, a afirmat Rex Tillerson despre Kim Jong-un.


Liderul nord-coreean a declarat că vrea „încă să observe comportamentul idiot și stupid al yankeilor” înainte de eventuala lansare a rachetelor, a anunțat marți agenția oficială de presă nord-coreeană KCNA. Dacă ei „persistă în acțiunile lor iresponsabile și periculoase în Peninsula Coreea”, Coreea de Nord va lua măsurile care au fost „deja anunțate”, a adăugat cu toate acestea agenția.

„Nu am niciun răspuns la deciziile sale pentru moment”, a precizat șeful diplomației americane, care a răspuns scurt la o întrebare a presei după ce a prezentat raportul anual al Statelor Unite privind libertatea religioasă în lume.


Rex Tillerson a declarat deja că administrația americană este gata să negocieze cuCoreea de Nord, dar cu condiția ca Phenianul să renunțe la ambițiile sale nucleare.

„Statele Unite vor să negocieze cu Phenianul”, a asigurat el cu o zi înainte. Dar pentru a negocia cu emisarii lui Kim Jong-un, diplomația americană cere o dovadă de bună-credință din partea lor, ce ar putea lua forma unei „încetări imediate a amenințărilor provocatoare, a testelor nucleare, lansărilor de rachete și altor teste de armament”.”[1]

SURSE

  1. http://www.flux24.ro/sua-da-inapoi-in-criza-nord-coreeana/
  2. Foto: thesun.co.uk

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Presedintele Comisiei UE, Jean-Claude Juncker, doreste crearea unei armate europene ! UE face parte din piesa de puzzel a Guvernului Mondial !
William Cooper, ofiter al Marinei Militare a SUA, a fost asasinat de guvernul SUA, dupa dezvaluirile facute despre Iluminati, Guvernul Mondial si Noua Ordine Mondiala, OZN-uri, terorism si crima organizata, legi Big Brother si Statul Politienesc ! Bill Clinton: "William Cooper este cel mai periculos om in viata!"
Vladimir Putin despre SUA și UE: "Ei încearcă să ne 'învețe' democrație, însă interdicțiile nu sunt o cale"
NATO doreste un Departament de Comunicare in UE pentru a combate "propaganda rusa" anti-NATO
Suedia, una dintre cele mai liberale și neomarxiste țări din UE, este aproape de a elimina banii cash! Suedia se pregătește pentru Noua Ordine Mondială!
Aleksandar Vucic spune că Serbia nu vrea să intre în NATO
Curtea Europeană de Justiţie dă dreptul Bruxellesului de a obliga statele membre să primească migranţi! Uniunea Europeană este Noua Uniune Sovietică!
Pentru prima dată, o țară bombardată de NATO votează pentru integrarea în Alianța Nord Atlantică. Opoziția se revoltă: "Este un act de înaltă trădare, împotriva voinței poporului"
CIA neagă orice implicare în manifestațiile din Iran! CIA a recunoscut public că, în 1953, a orchestrat lovitura de stat din Iran pentru înlăturarea premierului Iranului, Mohammad Mossadegh!
Covid-19 și Raportul Rockefeller 2010: Operațiunea Lockstep
Frankfurt este primul oraș german în care nativii au devenit minoritari: 51,2% din locuitori sunt imigranți
George Soros: "Preocuparea mea cea mai mare este să îi ajut pe migranţi şi pe refugiaţi să vină în Europa"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...