• Fără categorie

SUA: Doctorul care susținea că vaccinurile provoacă autismul și încă cinci medici asociați cu cercetările sale au murit. În aceeași lună

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„În luna iunie un val de morţi suspecte (cinci la număr) a lovit două state americane învecinate, Florida şi Georgia, vizând exclusiv medicii naturopaţi. Dincolo de speculaţiile nenumărate din mediul online şi de glumele negre ale presei independente, care a concluzionat că, la momentul actual, profesia respectivă prezintă cel mai înalt grad de periculozitate în SUA, cel mai proeminent dintre aceste cazuri şi ramificaţiile sale ridică reale semne de întrebare.

Pe 19 iunie 2015, dr. Jeff Bradstreet(FOTO), un medic din Georgia care practica terapiile alternative pentru autism, el însuşi fiind tatăl a doi băieţi diagnosticaţi cu autism, a fost găsit împuşcat în piept pe malul unui râu. Aceasta se întâmpla la scurt timp după ce FDA, Autoritatea Americană pentru Alimente şi Medicamente, făcuse o percheziţie la sediul centrului său de wellness, unde s-a căutat substanţa care se numeşte Gc-MAF – Factor de Activare Macrofagică derivat din proteina Gc, despre care se spunea în mandatul judecătoresc că reprezintă un produs greşit prezentat („misbranded”) din punct de vedere al legii federale americane.
Proteina Gc este un component care se produce de obicei în organism şi, combinată cu vitamina D3, devine un factor major de activare a imunităţii, respectiv a celulelor macrofage, care „înghit” literalmente tot ceea ce atacă organismul: viruşi, bacterii, celule canceroase.
Într-un interviu radiofonic citat de website-ul NaturalNews.com, dr. Ted Broer, un expert internaţional în sănătate şi nutriţie din statul american Florida, a sugerat că cercetările făcute de dr. Bradstreet îl puneau pe acesta în mare primejdie. De asemenea, se pare că cei cinci doctori naturopaţi decedaţi în zonă recent erau cumva „interconectaţi” prin interesul faţă de cercetările realizate de dr. Bradstreet şi de un al şaselea medic, dr. Nicholas Gonzalez, care trata cu succes cancerul la New York printr-o terapie alternativă cu enzime – decedat şi el în data de 23 iulie, aparent de infarct. În interviul radiofonic citat, dr. Broer spunea despre GcMAF că este „probabil cel mai eficient lucru din sistemul imunitar care poate ucide celulele canceroase”.
O enzimă, duşmanul necunoscut al imunităţii
Ceea ce descoperise dr. Bradstreet şi alţi câţiva colegi este că activarea acestui compus în sistemul imunitar era compromisă de enzima cu numele de alfa-N-acetilgalactozaminidază, pe scurt, Nagalază (eng. nagalase), produsă de obicei în mici cantităţi în intestin şi care serveşte la descompunerea unui anumit tip de glicoproteine din alimente. Când această enzimă este secretată în exces de celulele canceroase şi de cele infectate cu viruşi, ea împiedică combinarea proteinei Gc cu vitamina D3, ceea ce stopează producerea de GcMAF, care are loc doar cu ajutorul respectivei vitamine. Rezultatul este că celulele macrofage nu se mai activează, deci nu apare răspunsul imunitar adecvat la boală.
Dr. Tim Smith, în cartea sa, The GcMAF Book, explică precizia uluitoare cu care nagalaza atacă proteina Gc şi adaugă că, atunci când macrofagele nu sunt activate, nici ceilalţi „soldaţi” ai sistemului imunitar nu devin activi. O singură moleculă de nagalază poate distruge nenumărate proteine precursoare ale GcMAF şi nu există nimic care să poată combate acţiunea acesteia, spune medicul.
Un tratament ieftin şi eficient pentru cancer şi boli autoimune
Totuşi, nagalaza, chiar dacă împiedică formarea de GcMAF în corp, ea nu poate împiedica acţiunea imunostimulatoare a acestui compus dacă el este injectat direct pacientului. Descoperirea datează din 2009, când biochimistul şi microbiologul american de origine japoneză Nobutu Yamamoto şi colaboratorii au publicat în Journal of Medical Virology un studiu în care afirmă: „Administrarea săptămânală de 100 ng GcMAF pacienţilor cu adenocarcinom metastatic (cancer metastatic de sân şi de prostată) şi pacienţilor cu cancer colorectal metastatic distruge tumorile în 16–25 săptămâni, respectiv în 32–50 săptămâni. Cu aceeaşi procedură terapeutică, într-un studiu preliminar pe pacienţi infectaţi cu HIV, atât virionii liberi, cât şi celulele infectate cu HIV au fost distruse în 10–18 săptămâni”.
Un beneficiu suplimentar al unei astfel de metode de tratament ar fi că prezenţa cancerului din organism se poate detecta într-un stadiu foarte incipient, doar văzând dacă la analize apare un nivel prea mare de nagalază în organism. Desigur, în acest stadiu, oncologii nu ar putea indica prin mijloace imagistice unde s-a stabilit focarul cancerului, dar aceasta nici nu ar mai fi necesar, din moment ce simpla administrare de GcMAF ar remedia problema înainte de formarea vizibilă a tumorii.
Astfel, prin screeninguri periodice ale nivelului de nagalază s-ar putea preveni în mod relativ ieftin cancerul, o boală letală şi extrem de costisitoare, şi s-ar putea trata boli autoimune în prezent incurabile precum SIDA sau lupusul eritematos. Boli ca Parkinson, Alzheimer, artrita reumatoidă ar putea fi adăugate la această listă.”[1]

SURSE


  1. http://www.activenews.ro/externe/SUA-Doctorul-care-sustinea-ca-vaccinurile-provoaca-autismul-si-inca-cinci-medici-asociati-cu-cercetarile-sale-au-murit.-In-aceeasi-luna-123636

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...