SUA îi cer lui Nicolas Maduro să plece din Venezuela

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„SUA cer președintelui Venezuelei, Nicolas Maduro, să-și părăsească țara. În caz contrar, vor fi sporire presiunile asupra lui și persoanelor apropiate, susține secretarul de stat, Mike Pompeo.

BUCUREȘTI, 1 mai – Sputnik. Statele Unite vor spori presiunile asupra lui Nicolas Maduro și apropiații lui în cazul în care el nu-și va părăsi țara, a declarat marți secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo, într-un interviu oferit postului CNN.

Fiind întrebat ce se va întâmpla în cazul în care Maduro va refuza să plece din Venezuela, Pompeo a răspuns: “Presiunile asupra lui și celor care îl susțin vor continua să sporească”.

“Din păcate, nu sunt convins că este îngrijorat în acest sens. Sper și mă rog să fie îngrijorat”, a menționat șeful diplomației americane.

Totodată, Pompeo a declarat că Maduro a fost oprit de Moscova din planurile lui de a fugi din țară.

„El avea pe pista pe decolare un avion pregătit, pentru a părăsi țara în această dimineață. Din câte ne dăm seama, rușii l-au convins să rămână”, a spus Pompeo.

De asemenea, acesta a subliniat că SUA dețin informații potrivit cărora Maduro ar fi intenționat să fugă în Cuba.”[1]

Planul loviturii de stat din Venezuela, pus in aplicare de catre SUA, este ingreunat de sustinerea pe care Rusia o acorda Venezuelei. SUA au decis sa plece din Siria, deoarece au pierdut razboiul impotriva lui Bashar al-Assad. Planul SUA de inlaturare a Presedintelui Siriei, Bashar al-Assad, a esuat, iar, acum, SUA incearca sa-l inlature pe Presedintele Venezuelei, Nicolas Maduro.

SURSE


  1. https://ro.sputnik.md/International/20190501/25731159/SUA-cer-lui-Maduro-s-plece-din-Venezuela.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...