SUA își exprimă „îngrijorarea pentru independența sistemului judiciar”! SUA nu doresc ca magistrații din România să răspundă pentru abuzurile și erorile judiciare! SUA au susținut instaurarea Sistemului Represiv din România!

Distribuie!by “SUA își exprimă „îngrijorarea pentru independența sistemului judiciar” Amabasada SUA și-a exprimat, într-un comunicat de presă transmis marți, îngrijorarea referitor la schimbările anunțate în Legile Justiției din România. Ambasada SUA amintește faptul că parteneriatul strategic dintre Statele Unite ale Americii și România se bazează pe angajamentul față de valorile […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“SUA își exprimă „îngrijorarea pentru independența sistemului judiciar”

Amabasada SUA și-a exprimat, într-un comunicat de presă transmis marți, îngrijorarea referitor la schimbările anunțate în Legile Justiției din România.

Ambasada SUA amintește faptul că parteneriatul strategic dintre Statele Unite ale Americii și România se bazează pe angajamentul față de valorile democratice, iar referitor la propunerile Ministerului Justiției din 23 august privind independența sistemului judiciar, instituția îndeamnă actorii executivi, legislativi și judiciari din România la colaborare pentru a continua lupta împotriva corupției:


„Parteneriatul Strategic dintre Statele Unite ale Americii și România se bazează pe angajamentul față de valorile democratice, buna guvernare și consolidarea statului de drept întrucât acestea sunt fundamentul pentru creșterea securității și prosperității noastre comune”, se arată în comunicatul Ambasadei SUA.

„Instaurarea fermă a statului de drept are nevoie de un sistem judiciar puternic și independent, precum și de procurori independenți care pot urmări activitățile infracționale fără imixtiuni politice sau limitări ale actului legal de justiție. Statele Unite au luat cunoștință de propunerile Ministerului Justiției din 23 august cu îngrijorare pentru independența sistemului judiciar. Îndemnăm toți actorii executivi, legislativi și judiciari din România să colaboreze pentru a continua lupta țării împotriva corupției și pentru a asigura credibilitatea instituțiilor sale”, se precizează în comunicat.


Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a prezentat, în 23 august, proiectul de lege privind legile justiției, el anunțând modificări semnificative care vizează statutul procurorilor și judecătorilor, organizarea judiciară și cea privind Consiliul Superior al Magistraturii (CSM).”[1]

Incepand cu anul 2005, globalistii SUA-UE-Soros au finantat si sustinut crearea unui Sistem Represiv in Romania. Traian Basescu a fost sustinut de catre globalist, iar Traian Basescu a pus in aplicare toate directivele globalistilor.

Acum, Sistemul Represiv este la un pas de a se prabusi, din acest motiv anumiti judecatori si anumiti procurori nu vor raspunderea magistratilor. Ambasada SUA din Romania incalca Conventia de la Viena, care interzice ambasadorilor sa se implice in treburile interne ale statului unde isi exercita misiunea diplomatica.

Lipsa raspunderii magistratilor in Romania creaza un sentiment de nesiguranta in randul oamenilor, deoarece orice om poate fi victima unor abuzuri sau erori judiciare. Lipsa raspunderii magistratilor ii transforma pe unii dintre acestia in interlopi.

SURSE

  1. https://www.activenews.ro/stiri-politic/SUA-isi-exprima-%E2%80%9Eingrijorarea-pentru-independenta-sistemului-judiciar-145710
  2. Foto: activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Hackerul român, Guccifer, a fost condamnat în SUA la 4 ani și 4 luni de închisoare în SUA, după ce a spart conturile de e-mail ale liderilor americani
Ploaia artificială a fost inventată în România
Din gândirea TeFeListă. Se cere arestarea medicului din Iași, Răzvan Constantinescu
Familia se defineşte ca o uniune între un bărbat şi o femeie, au decis deputaţii
Naţionalismul, ideologia secolului XXI
Cotidianul Adevărul a linșat mediatic tinerii care susțin Referendumul pentru Familie într-un clip. Reacția unui tată: Comuniștii de la un ziar central sunt deranjați că adolescenții români au ales să se exprime și i-au atacat mizerabil
Basescu recunoaste ca SRI a initiat legile neconstitutionale Big Brother si i-a pus pe parlamentari sa le voteze in unanimitate ! Au folosit un "tertip legal" pentru a evita sa se ajunga in CSAT unde ar fi fost respinse !
România trebuie să iasă din UE și NATO, să încheie acordul cu FMI, Banca Mondială și Comisia Europeană, și să încheie "Parteneriatul Strategic" cu SUA! Numai așa, România își va recâștiga Independența și Suveranitatea!
Românii consumă cârnați cu soluție de dezghețat drumurile
Lista completă. Pe cine a finanțat George Soros
Portretul revoluționarului de profesie
Daniel Gheorghe, despre implementarea cărții electronice de identitate: "E inadmisibil ca România să deschidă inutil astfel de portițe care atentează la libertatea personală și care în viitor pot avea drept rezultat inrobirea omului"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro