SUA își exprimă „îngrijorarea pentru independența sistemului judiciar”! SUA nu doresc ca magistrații din România să răspundă pentru abuzurile și erorile judiciare! SUA au susținut instaurarea Sistemului Represiv din România!

by “SUA își exprimă „îngrijorarea pentru independența sistemului judiciar” Amabasada SUA și-a exprimat, într-un comunicat de presă transmis marți, îngrijorarea referitor la schimbările anunțate în Legile Justiției din România. Ambasada SUA amintește faptul că parteneriatul strategic dintre Statele Unite ale Americii și România se bazează pe angajamentul față de valorile […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“SUA își exprimă „îngrijorarea pentru independența sistemului judiciar”

Amabasada SUA și-a exprimat, într-un comunicat de presă transmis marți, îngrijorarea referitor la schimbările anunțate în Legile Justiției din România.

Ambasada SUA amintește faptul că parteneriatul strategic dintre Statele Unite ale Americii și România se bazează pe angajamentul față de valorile democratice, iar referitor la propunerile Ministerului Justiției din 23 august privind independența sistemului judiciar, instituția îndeamnă actorii executivi, legislativi și judiciari din România la colaborare pentru a continua lupta împotriva corupției:


„Parteneriatul Strategic dintre Statele Unite ale Americii și România se bazează pe angajamentul față de valorile democratice, buna guvernare și consolidarea statului de drept întrucât acestea sunt fundamentul pentru creșterea securității și prosperității noastre comune”, se arată în comunicatul Ambasadei SUA.

„Instaurarea fermă a statului de drept are nevoie de un sistem judiciar puternic și independent, precum și de procurori independenți care pot urmări activitățile infracționale fără imixtiuni politice sau limitări ale actului legal de justiție. Statele Unite au luat cunoștință de propunerile Ministerului Justiției din 23 august cu îngrijorare pentru independența sistemului judiciar. Îndemnăm toți actorii executivi, legislativi și judiciari din România să colaboreze pentru a continua lupta țării împotriva corupției și pentru a asigura credibilitatea instituțiilor sale”, se precizează în comunicat.


Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a prezentat, în 23 august, proiectul de lege privind legile justiției, el anunțând modificări semnificative care vizează statutul procurorilor și judecătorilor, organizarea judiciară și cea privind Consiliul Superior al Magistraturii (CSM).”[1]

Incepand cu anul 2005, globalistii SUA-UE-Soros au finantat si sustinut crearea unui Sistem Represiv in Romania. Traian Basescu a fost sustinut de catre globalist, iar Traian Basescu a pus in aplicare toate directivele globalistilor.

Acum, Sistemul Represiv este la un pas de a se prabusi, din acest motiv anumiti judecatori si anumiti procurori nu vor raspunderea magistratilor. Ambasada SUA din Romania incalca Conventia de la Viena, care interzice ambasadorilor sa se implice in treburile interne ale statului unde isi exercita misiunea diplomatica.

Lipsa raspunderii magistratilor in Romania creaza un sentiment de nesiguranta in randul oamenilor, deoarece orice om poate fi victima unor abuzuri sau erori judiciare. Lipsa raspunderii magistratilor ii transforma pe unii dintre acestia in interlopi.

SURSE

  1. https://www.activenews.ro/stiri-politic/SUA-isi-exprima-%E2%80%9Eingrijorarea-pentru-independenta-sistemului-judiciar-145710
  2. Foto: activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Migranții alocați României se întorc din Germania. Cât ne va costa întreținerea lor? Spune nu primirii imigranților în România!
Iliescu despre "Revoluție": "Acum să stăm să tot... plângem morții... Asta a fost!"
România, stat polițienesc: Sindicaliștii din poliție vor ca polițiștii să nu mai fie filmați sau fotografiați! Cei care filmează sau fotografiază un polițist riscă să fie amendat cu 10.000 lei! Filmarea și fotografierea polițiștilor trebuie să rămână legală! Filmările și fotografiile cu polițiști care comit abuzuri trebuie postate pe internet pentru a atrage atenția opiniei publice!
Florin Bădiță, omul fără pantaloni din metroul bucureștean, nominalizat de Euronews pentru titlul de „Personalitatea europeană a anului”. Primarul musulman al Londrei, Sadiq Khan, ar putea fi „Liderul european al anului”
Părinții pot primi până la 10 mii de lei amendă dacă nu acceptă "imunizarea" copiilor. Forma finală a proiectului Legii vaccinării! Proiectul legii vaccinării obligatorii este unul specific regimurilor totalitare!
Implicarea principalei Fundaţii a lui George Soros în alegerile din 2014 din România
ONG-urile lui George Soros din Romania: promoveaza homosexualitatea, avortul, egalitatea de gen si condamna Nationalismul !
Serviciile secrete de astăzi sunt de 6 ori mai numeroase decât Securitatea lui Ceaușescu
Ambasadorul SUA la Chișinău: "Republica Moldova nu este România, ci trebuie să rămână un stat suveran și independent"
Cum se folosesc ONG-urile sorosiste de presă ca să distrugă Biserica noastră strămoşească
Înregistrare dintr-o şedinţă de la DNA Oradea în care se vorbeşte de "liniştirea" judecătorilor, publicată de un avocat/ Parchetul General a deschis dosar penal
Klaus Iohannis spune că susținătorii „infatuați” ai Referendumului pentru Familie „au promovat ura” și că „românii i-au tratat cu flit”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro