SUA: O grupare satanică a ridicat o statuie imensă a demonului Bafomet în fața Capitoliului din Statul Arkansas

by “O asociație intitulată „Templul Satanic” a instalat o statuie masivă ce-l înfățișează pe Bafomet, un demon cu cap de capră, aripi și corp de om, înconjurat de doi copii, în fața Capitoliului Arkansas, informează NY Post. Gruparea satanistă afirmă că a instalat statuia ca un protest la existența unui monument […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“O asociație intitulată „Templul Satanic” a instalat o statuie masivă ce-l înfățișează pe Bafomet, un demon cu cap de capră, aripi și corp de om, înconjurat de doi copii, în fața Capitoliului Arkansas, informează NY Post.

Gruparea satanistă afirmă că a instalat statuia ca un protest la existența unui monument pe care sunt scrise cele 10 porunci.
Monumentul care înfățișează Cele Zece Porunci a fost amplasat pe treptele instituției publice în 2012, fiind realizat din fonduri private.
Sataniștii au amenințat încă 2014 cu instalarea statuii, dar abia acum au și pus în practică acțiunea.
„Dacă poți pune un monument religios (pe spațiul statului) atunci ar trebui să poată pună și alții, iar dacă nu sunteți de acord cu unul, atunci nu ar trebui să fie niciunul”, a spus Ivy Forrester, unul dintre fondatorii organizației.
Cu toate astea, instalarea statuii încalcă o lege a statului Arkansas care spune că pentru instalarea oricărui monument în spațiul public este nevoie de sprijin legislativ.”[1]

SURSE


  1. https://www.activenews.ro/externe/SUA-O-grupare-satanica-a-ridicat-o-statuie-imensa-a-demonului-Bafomet-in-fata-Capitoliului-din-Statul-Arkansas-152367
  2. Foto: activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Poliția Gândirii: Uniunea Europeană se pregătește să instaureze cenzura!
Dr. Francis Boyle, expert în arme biologice: "Atacurile cu antrax din Congresul american au fost realizate cu complicitatea FBI"
Mesajele subliminale din muzica, filme, jocuri, reclame si influenta negativa asupra mintii umane
Şeful FBI: "Nu există viaţă absolut privată în America. Nici măcar amintirile noastre nu sunt private"
Theodore Roosevelt: "În spatele guvernului vizibil, domnește o putere nevăzută, care nu este credincioasă poporului și nu-și asuma nici o răspundere"
UE dorește să taie fondurile țărilor care susțin naționalismul
Teroriștii planifică atacuri chimice în Siria pentru justificarea atacurilor SUA
Cavalerii Templieri - simbolistică, putere, dominație și control
Americanii au creat un robot-politist care sa patruleze si sa monitorizeze strazile din America! Statul politienesc in America a ajuns deja la apogeu, lumea fiind supravegheata si controlata prin tehnologie, incalcandu-li-se dreptul la intimitate! Zbigniew Brzeziński, seful Comisiei Trilaterale vorbea inca din 1970 despre "Epoca Tehnotronica", cand toti oamenii vor fi controlati si supravegheati!
24 martie: 20 ani de la bombardamentele NATO asupra Serbiei
Armele sonice anti-protestatari incep sa fie folosite din ce in ce mai mult ! Iluminatilor le este frica de pierderea controlului !
Wireless-ul (Wi-Fi) dauneaza grav sanatatii! Plantele nu cresc daca sint puse intr-o incapere unde exista router Wi-Fi! Frecventa unui router este de 5 GHz, dubla decat a unui cuptor cu microunde!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro