SUA reprezinta o amenintare la adresa Sigurantei Nationale a Rusiei

by SUA sunt mentionate printre amenintarile la adresa securitatii nationale a Rusiei pentru prima data intr-un document semnat de presedintele Vladimir Putin, un semn al deteriorarii relatiilor dintre cele doua tari in ultimii ani. Documentul, intitulat “Despre Strategia de Securitate Nationala a Federatiei Ruse”, a fost semnat de liderul de […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

SUA sunt mentionate printre amenintarile la adresa securitatii nationale a Rusiei pentru prima data intr-un document semnat de presedintele Vladimir Putin, un semn al deteriorarii relatiilor dintre cele doua tari in ultimii ani.

Documentul, intitulat “Despre Strategia de Securitate Nationala a Federatiei Ruse”, a fost semnat de liderul de la Kremlin in ajunul Anului Nou si inlocuieste versiunea din 2009, sustinuta de presedintele de la acea vreme, Dmitri Medvedev, actualul prim-ministru, in care nu erau mentionate nici SUA si nici NATO, transmite sambata Reuters.


Vladimir-Putin-impotriva-Iluminatilor

Documentul apreciaza ca Rusia a reusit sa-si sporeasca rolul in solutionarea problemelor globale si a conflictelor internationale. Acest rol sporit a provocat o reactie din partea Occidentului, se arata in document. “Intarirea Rusiei se produce pe fundalul unor noi amenintari la adresa securitatii nationale, care au o natura complexa si interdependenta”, se adauga in document.

Faptul de a avea o politica independenta, “atat pe plan international, cat si intern”, a provocat “o replica din partea SUA si a aliatilor lor, care se straduiesc sa-si pastreze dominatia pe scena internationala”. Aceasta, in schimb, risca sa duca la “presiuni politice, economice, militare si informationale” asupra Rusiei, se mai scrie in document.


In noua strategie a Rusiei se mentioneaza ca Statele Unite si Uniunea Europeana au sprijinit “o lovitura de stat anticonstitutionala in Ucraina”, care a dus la o divizare profunda a societatii ucrainene si la conflict armat.

Totodata, si extinderea NATO este calificata drept o amenintare la adresa securitatii nationale a Rusiei, iar in document se atrage atentia ca SUA si-au extins reteaua de laboratoare biologice ale armatei in vecinatatea Rusiei.

Documentul, care serveste drept reper pentru elaborarea de catre diversele organisme ale statului a strategiei privind securitatea nationala, nu mentioneaza Siria, cu toate ca, la 30 septembrie, Rusia a inceput sa efectueze raiduri aeriene in aceasta tara, vizandu-i cu precadere pe rebelii antiguvernamentali, care se opun regimului lui Bashar al-Assad, aliat al Rusiei.

SURSE

  1. http://www.napocanews.ro/2016/01/putin-de-anul-nou-statele-unite-ameninta-siguranta-nationala-a-rusiei.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Toate războaiele sunt create de către bancherii Iluminați prin finanțarea ambelor tabere
Vladimir Putin: Guvernul de la Damasc controlează 98% din teritoriul Siriei. Vladimir Putin și Bashar al-Assad sunt aproape să-i învingă pe teroriștii ISIS. Organizația teroristă ISIS a fost creată și finanțată de SUA în timpul operațiunii "Primăvara Arabă" (2010 - 2011) cu scopul de a-l înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad
Un inginer susţine că ar fi "extrem de simplu" să aibă un copil cu robotul său sexual
Șeful armatei israeliene recunoaște că i-a susținut pe teroriștii din Siria, care luptă împotriva lui Președintelui Bashar al-Assad
Naţionalismul, ideologia secolului XXI
Revoluţia franceză din 1789, opera organizaţiei francmasonice Illuminati şi nu a poporului francez (partea 1)
15 tone de uraniu sărăcit aruncate peste Serbia. TOATE statele NATO care i-au bombardat pe sârbi în 1999, date în judecată de o echipă internațională de avocați
Iluminații - Cele 13 familii care stăpânesc Lumea – Forțele din umbră din spatele Noii Ordini Mondiale
Clubul de la Roma și Noua Ordine Mondială
Revoluție în Occident: Stânga extremă, tratată ca mișcare teroristă
Neoliberalismul și Noua Ordine Mondială
Globalistul Jean Asselborn face o declarație împotriva Crestinismului: Țările care „nu doresc să-și deschidă porțile” în fața imigranților musulmani și încearcă să „apere Creștinismul” ar putea „distruge Europa”.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro