SUA și-au retras militarii din Siria pentru a se ocupa organizarea loviturii de stat din Venezuela

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

SUA și-au retras militarii din Siria pentru a se ocupa organizarea loviturii de stat din Venezuela. Cine credea că SUA și-au retras militarii din Siria, din motive de recunoaștere a legitimității lui Bashar al-Assad, se înșală. SUA au pierdut războiul din Siria.

SUA au declanșat Războiul din Siria cu scopul de a-l elimina pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad, finanțând astfel organizația teroristă ISIS, dar și alte organizații teroriste, care să lupte împotriva lui Bashar al-Assad.


Războiul din Siria a făcut parte din malefica „Primăvară Arabă” (2010-2011), o operațiune a SUA, cu susținerea din partea UE, pentru instaurarea democrației liberale în Orientul Mijlociu, pentru preluarea resurselor uriașe.

Credeați că SUA s-au oprit din declanșarea de lovituri de stat? Iată că nu, căci, la scurt timp după retragerea militarilor din Siria, au plănuit să dea o lovitură de stat în Venezuela. De precizat că Venezuela are resurse uriașe de petrol și altele.

Președintele SUA, Donald Trump și liderii globaliști ai UE au declarat, la unison, că îl susțin pe liderul opoziției din Venezuela, un „Dacian Ciolos” al Venezuelei. SUA și UE susțin că alegerile nu ar fi fost corecte. La fel au spus și despre Bashar al-Assad.

Atât Președintele Venezuelei, Nicolas Maduro, cât și Președintele Siriei, Bashar al-Assad, sunt susținuți de majoritatea alegătorilor din țările lor, iar SUA și UE nu pot schimba acest adevăr, oricât de mult ar încerca.

SUA au declanșat lovitura de stat din Venezuela, fără a avea bugetul stabilit, Guvernul SUA fiind în „shutdown”, ceea ce face ca lovitura de stat să eșueze. Totuși, nici Central Intelligence Agency nu mai are puterea pe care o avea în trecut.

Nicolas Maduro este susținut de Rusia, Siria, Turcia, Iran și China. SUA și UE nu au nicio putere și niciun drept să ceară alegeri în Venezuela. Lovitura de stat va eșua, iar pierzătorii sunt SUA și UE.

SURSE

  1. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...