SUA și-au retras militarii din Siria pentru a se ocupa organizarea loviturii de stat din Venezuela

Distribuie!by SUA și-au retras militarii din Siria pentru a se ocupa organizarea loviturii de stat din Venezuela. Cine credea că SUA și-au retras militarii din Siria, din motive de recunoaștere a legitimității lui Bashar al-Assad, se înșală. SUA au pierdut războiul din Siria. SUA au declanșat Războiul din Siria cu […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

SUA și-au retras militarii din Siria pentru a se ocupa organizarea loviturii de stat din Venezuela. Cine credea că SUA și-au retras militarii din Siria, din motive de recunoaștere a legitimității lui Bashar al-Assad, se înșală. SUA au pierdut războiul din Siria.

SUA au declanșat Războiul din Siria cu scopul de a-l elimina pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad, finanțând astfel organizația teroristă ISIS, dar și alte organizații teroriste, care să lupte împotriva lui Bashar al-Assad.


Războiul din Siria a făcut parte din malefica “Primăvară Arabă” (2010-2011), o operațiune a SUA, cu susținerea din partea UE, pentru instaurarea democrației liberale în Orientul Mijlociu, pentru preluarea resurselor uriașe.

Credeați că SUA s-au oprit din declanșarea de lovituri de stat? Iată că nu, căci, la scurt timp după retragerea militarilor din Siria, au plănuit să dea o lovitură de stat în Venezuela. De precizat că Venezuela are resurse uriașe de petrol și altele.

Președintele SUA, Donald Trump și liderii globaliști ai UE au declarat, la unison, că îl susțin pe liderul opoziției din Venezuela, un “Dacian Ciolos” al Venezuelei. SUA și UE susțin că alegerile nu ar fi fost corecte. La fel au spus și despre Bashar al-Assad.

Atât Președintele Venezuelei, Nicolas Maduro, cât și Președintele Siriei, Bashar al-Assad, sunt susținuți de majoritatea alegătorilor din țările lor, iar SUA și UE nu pot schimba acest adevăr, oricât de mult ar încerca.

SUA au declanșat lovitura de stat din Venezuela, fără a avea bugetul stabilit, Guvernul SUA fiind în “shutdown”, ceea ce face ca lovitura de stat să eșueze. Totuși, nici Central Intelligence Agency nu mai are puterea pe care o avea în trecut.

Nicolas Maduro este susținut de Rusia, Siria, Turcia, Iran și China. SUA și UE nu au nicio putere și niciun drept să ceară alegeri în Venezuela. Lovitura de stat va eșua, iar pierzătorii sunt SUA și UE.

SURSE

  1. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Irlanda, a doua ţară după Islanda, care condamnă la închisoare bancheri pentru rolul jucat în criza din 2008
Casa Albă îl avertizează pe al-Assad să nu comită un nou atac chimic. Ce au descoperit americanii
Înaltul comisar ONU pentru drepturile omului cere încetarea ocupaţiei israeliene
Putin propune retragerea tuturor forţelor străine din Siria. Reacţia SUA
Dr. Steven Greer – Cum lucrează Guvernul Mondial
Ronald Bernard, bancherul olandez care a demascat industria financiară Iluminați, a fost găsit mort în Florida
Jacques-Yves Cousteau: "Pentru a stabiliza populația mondială, trebuie să eliminăm 350.000 de oameni pe zi. Este un lucru oribil de spus, dar e la fel de rău să nu o spunem"
Au Donald Trump şi economiile mondiale şansa supraviețuirii? Există o singură soluţie: Eliminarea Rezervei Federale şi a băncilor naţionale! Guvernele naţionale pot şi chiar trebuie să-şi tipărească bani în funcţie de echilibrul economic al societăţii!
Cum a ajuns cuvântul „Familie" să declanșeze isterie în rândul angajaților Google: „Este ofensator, nepotrivit, homofob și greșit”
Televizoarele inteligente Samsung permit companiei sa inregistreze tot ce spun clientii ! SmartTV-urile au rolul de a spiona oamenii !
New York Times: "Niciun președinte al SUA nu a făcut război atât de mult timp ca Obama". Harta intervențiilor militare actuale
Dezvăluiri din istoria secretă a manipulării: experimentele şi planurile criminale elaborate de Institutul Tavistock
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Etichete:

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro