SUA și Coreea de Nord se provoacă reciproc!

by Ca, Coreea de Nord este o dictatura, asta stim cu totii. Totusi, nici SUA nu este o democratie. Diferenta este ca in Coreea de Nord, dictatura este cat se poate de clara, statul fiind comunist, iar in SUA, dictatura este una subtila. In Coreea de Nord este ideologia marxista, […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ca, Coreea de Nord este o dictatura, asta stim cu totii. Totusi, nici SUA nu este o democratie. Diferenta este ca in Coreea de Nord, dictatura este cat se poate de clara, statul fiind comunist, iar in SUA, dictatura este una subtila. In Coreea de Nord este ideologia marxista, iar in SUA este ideologia neomarxista. La fel si in Uniunea Europeana.

“Secretarul de Stat al SUA, Rex Tillerson, a declarat vineri dimineaţă că acţiunea militară este una dintre opţiunile luate în considerare pentru a combate ameninţarea reprezentată de regimul de la Phenian. Declaraţiile liderului diplomaţiei americane au avut loc imediat după o scurtă vizită în zona demilitarizată dintre cele două ţări care ocupă peninsula Coreeană, transmite BBC News.


Tillerson a anunţat inclusiv că politica unei „răbdări strategice” s-a încheiat, iar americanii explorează noi măsuri diplomatice, economice şi de securitate.

Regimul nord-coreean a stârnit noi îngrijorări în ultimele luni, după mai multe teste nucleare şi lansări de rachete balistice, care s-au prăbuşit în Marea Japoniei.


Şeful Departamentului de Stat efectuează o vizită scurtă în Coreea de Sud, după ce s-a deplasat în Japonia.

Rex Tillersoan a notat eşecul eforturilor de două decenii, care au avut drept scop convingerea regimului nord-coreean pentru a renunţa la ambiţiile sale nucleare.

„Dacă ei cresc ameninţarea programului de arme la un nivel care solicită o acţiune militară, atunci această opţiune este pe masă”, a declarat Secretarul de Stat al SUA.

Phenianul a tras în urmă cu mai bine de o săptămână o salvă de rachete balistice, din care trei au ajuns în mare în apropiere de arhipelagul Japoniei.

Regimul nord-coreean se ambiţionează să pună la punct o rachetă intercontinentală balistică (ICBM) capabilă să ducă un focos nuclear până în Statele Unite.”[1]

Coreea de Nord amenință că va ataca SUA

Coreea de Nord a amenințat Statele Unite cu “atacuri nemiloase” dacă avioanele de pe portavionul USS Carl Vinson, care s-au alăturat forţelor sud-Coreene pentru exerciţii militare, încalcă suveranitatea sau integritatea statului nord-coreean, informează Reuters.

Phenianul a anunțat că sosirea forţelor operative speciale ale SUA face parte dintr-un “plan imprudent” de a ataca statul, potrivit Mediafax.”[2][3]

Armele atomice si nucleare sunt un pericol pentru omenire. Aceste arme trebuie interzise si trebuie o dezarmare totala. Acesti oameni se joaca cu forte care pot distruge Pamantul.

SURSE

  1. https://www.news.ro
  2. http://www.mediafax.ro
  3. https://www.antena3.ro/externe/coreea-de-nord-ameninta-ca-va-ataca-sua-403968.html
  4. Foto: evz.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Oamenii în Negru, personajele dintr-o altă lume care apar după evenimentele extraterestre
Co-fondator Greenpeace, despre încălzirea globală: „Cea mai mare escrocherie din istorie”
"Sfârșitul Lumii" - o formă de agresiune a Războiului Psihologic
#Rezistenți, Soros e penal – Iată sentința de condamnare! Așa-zisa societate civilă moralistă din România, formată din ONG-urile finanțate de afaceristul George Soros, împreună cu grupările #rezist, ascund că mentorul lor a fost condamnat penal definitiv în Franța, pentru fraudarea băncii Societe Generale. Soros s-a jelit la CEDO, dar judecătorii europeni au statuat că Franța l-a condamnat corect pe infractor (Decizia CEDO)
Misterioșii „Oameni în Negru”
Marea Britanie: Tinerele generații sunt, actualmente, distruse de educația bizară, progresistă, marxistă, socialistă
Teoria Pământului Plat începe să aibă adepți astăzi, fiind promovată de masoni
Dezvăluirile unui bancher elveţian despre acţiunile malefice pe care le realizează grupul Bilderberg
„Minunata lume nouă” a terorii – Devine ilegal să fii persoană fără adăpost în America. Oamenii străzii sunt amendați și condamnați la închisoare iar cei care încearcă să îi hrănească sunt pedepsiți aspru
"Păzitorul Cheii" - misteriosul călugăr tibetan din elita celui de-al Treilea Reich, care știa unde se află intrarea în Agartha, ținutul din Centrul Pământului
"Templul Satanic" din SUA a inaugurat statuia cu reptilianul Baphomet in Detroit (SUA) ! "Templul Satanic" a inceput in SUA o campanie de ridicare a statuilor sataniste peste tot si de promovare a satanismului in scolile americane ! "Vino sa dansezi cu diavolul" a fost mesajul de intampinare adresat de "Templul Satanic" !
G8 - unul din cele mai puternice instrumente ale globalizării
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro