SUA și Coreea de Sud dau înapoi în fața lui Kim: “Nu v-am declarat război!”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Trump a amenințat Coreea de Nord cu “distrugerea totală”, dar acum Casa Albă bate în retragere – “nu vrem război cu voi!”

BUCUREȘTI, 26 sept — Sputnik. După întregul șir de declarații belicoase și amenințări cu “distrugerea totală”, Casa Albă a reacționat la afirmațiile ambasadorului RPD Coreeană. “Nu am declarat război Coreei de Nord, sincer, sugestia respectivă este absurdă” a spus purtătoarea de cuvânt a președinției americane, Sarah Sanders.”[1]

Mai multe pe larg aici -> https://ro.sputnik.md/International/20170926/14732218/sua-coreea-sud-inapoi-fata-kim-nu-v-am-declarat-razboi.html

Este evident faptul ca, pentru prima data in istorie, SUA se tem de o tara, Coreea de Nord. SUA stiu ca Rusia si China nu vor accepta sa atace Coreea de Nord.


SURSE

  1. https://ro.sputnik.md/International/20170926/14732218/sua-coreea-sud-inapoi-fata-kim-nu-v-am-declarat-razboi.html
  2. Foto: ro.sputnik.md

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...