SUA şi Israel încearcă să împiedice publicarea unei “liste negre” a ONU privind coloniile evreieşti

by “Administraţia preşedintelui american Donald Trump conlucrează cu Israelul pentru a se asigura că o “listă neagră” a ONU privind coloniile ilegale evreieşti din Cisiordania nu va fi făcută publică. Lista ar cuprinde zeci de companii israeliene majore. “Vom face tot posibilul pentru a ne asigura că această listă nu […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Administraţia preşedintelui american Donald Trump conlucrează cu Israelul pentru a se asigura că o “listă neagră” a ONU privind coloniile ilegale evreieşti din Cisiordania nu va fi făcută publică. Lista ar cuprinde zeci de companii israeliene majore.

“Vom face tot posibilul pentru a ne asigura că această listă nu va vedea lumina zilei”, a declarat ambasadorul israelian la ONU, Danny Danon.


În luna martie, Consiliul ONU pentru Drepturile Omului a ordonat întocmirea unei baze de date cu companiile care operează în coloniile israeliene.

Aproximativ 600.000 de israelieni locuiesc în cele peste 230 de colonii ilegale construite începând cu 1967, când Israelul a ocupat teritoriile palestiniene Cisiordania şi Ierusalimul de Est.


Palestinienii doresc ca Cisiordania să facă parte dintr-un viitor stat palestinian independent, cu capitala în Ierusalimul de Est.

Extinderea continuă a coloniilor israeliene reprezintă unul dintre obstacolele majore ale păcii în Orientul Mijlociu.

Comunitatea internaţională a avertizat în repetate rânduri că aceşti colonişti nu îşi au locul într-un viitor stat palestinian şi că Israelul ar trebui să îi evacueze.

Preşedintele Donald Trump – aclamat ca un “mare prieten al poporului evreu” de către premierul israelian Benjamin Netanyahu – a ameliorat legăturile cu Israelul, care s-au tensionat în timpul mandatului fostului lider american Barack Obama.”[1]

SURSE

  1. http://epochtimes-romania.com/news/sua-si-israel-incearca-sa-impiedice-publicarea-unei-liste-negre-a-onu-privind-coloniile-evreiesti—268328
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Sute de documente ale societăţii secrete Skull & Bones sunt pregătite pentru a fi date publicităţii
Războiul meterologic: Manipularea climei poate fi folosită pentru a destabiliza economia, agricultura şi ecosistemul unui inamic
Internaționala Comunistă - o organizație masonică
Arabia Saudita, aliat al SUA - 47 de executii ale opozantilor fata de Regimul Saudit, exact ca ISIS
Armata SUA doreste sa manipuleze Facebook si Twitter cu propaganda pro americana ! Oamenii inteligenti nu se vor lasa inselati !
Respectați-ne suveranitatea – Românii au luat cu asalt pagina de Twitter a purtătorului de cuvânt al Departamentului de Stat al SUA: “Respectați statul nostru suveran și nu ne instruiți cum să ne gestionam... Ipocrizia SUA cu privire la îngrijorarea legată de Justiția din România este la fel de grotească precum intervenția continuă a lui Trump în sistemul nostru de Drept... Unele dintre aceste propuneri sunt în conformitate cu deciziile CCR... Magistrații nu răspund în fața nimănui”
Președintele Cehiei cere referendum privind ieșirea din UE și NATO
Alternativa III – planul Iluminatilor de a fugi de pe Pamant, tocmai pe Planeta Marte, pentru a scapa de furia oamenilor, in cazul, in care Noua Ordine Mondiala si Globalizarea esueaza !
Ferma globală, controlul oamenilor și Noua Ordine Mondială
Președintele Serbiei, Tomislav Nikolic: "UE și Germania ne dau ultimatum, ca după asasinatul de la Sarajevo"
Imperiul financiar Rothschild. Deținătorii lui nu apar niciodată în topurile miliardarilor, dar sunt cei mai puternici. Cum fac avere de secole
Edward Snowden, fost consultant NSA, despre cenzura "fake news": "Răspunsul la fenomenul "fake news" nu este cenzura, ci adevărul! Gândirea critică este mai importantă ca oricând"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro