SUA şi NATO datorează scuze și despăgubiri financiare poporului sârb

Distribuie!

Psihologul german Rudolf Hansel, care a studiat consecinţele bombardamentelor NATO asupra Serbiei, a declarat că atunci s-a comis deliberat un genocid şi SUA şi NATO ar trebui să transmită scuze poporului sârb, pentru crimele comise.

„Ţara a fost contaminată. Din cauza daunelor genetice există pericolul ca de la o generaţie la alta să se nască copii cu deformări genetice” – a declarat Hansel, care consideră că toate victimele trebuie să primească despăgubiri financiare, adăugând că distrugerea sistemului imunitar provoacă boli infecțioase, boli funcționale grave ale rinichilor și ficatului, leucemie agresivă și alte boli maligne, avorturi spontane și premature.


Henzel a declarat pentru cotidianul belgrădean „Vecernje novosti” că agresiunea NATO împotriva Serbiei și apoi asupra fostei Iugoslavii a fost modelul unui nou război de cucerire, iar separarea violentă a Kosovo de Serbia a fost un semnal periculos pentru alte grupuri etnice din Europa. Subliniind că radiaţiile radioactive la care au fost expuşi cetăţenii Serbiei nu pot fi şterse, Hansel consideră că SUA şi NATO trebuie să dezvăluie tipurile de arme folosite pentru ca poporul sârb să cunoască adevărul. „Este imperativă curăţarea solului şi apelor subterane prin plantarea de plante rezistente la radiaţii, iar sistemul medical trebuie consolidat prin crearea de noi locuri de muncă” – a declarat Hansel.”[1]

SURSE


  1. http://www.flux24.ro/sua-si-nato-datoreaza-scuze-si-despagubiri-financiare-poporului-sarb/
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...