SUA sprijină Israelul în ”dreptul lui la autoapărare”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Declarațiile au urmat după atacurile de ieri asupra unor locații militare din Siria

BUCUREȘTI, 11 feb — Sputnik. Casa Albă susține Israelul în legătură cu incidentul la frontiera cu Siria și acuză Iranul de escaladare conștientă a tensiunilor în regiune, transmite RIA Novosti.”[1]

Mai multe pe larg aici -> https://ro.sputnik.md/International/20180211/17226278/sua-israel-dreptul-autoaparare-sprijin.html


Nu trebuie sa fii expert in geopolitica sau analist militar pentru a intelege situatia din Siria. Razboiul din Siria a fost creat de catre SUA in timpul operatiunii „Primavara Araba” (2010 – 2011). SUA au creat organizatia terorista ISIS cu scopul de a-l inlatura pe Presedintele Siriei, Bashar al-Assad. Rusia a intervenit in Siria sustinandu-l pe Bashar al-Assad, ceea ce a enervat SUA. Interesul Israelului este acela de a ocupa Siria. Vorbim de Israel, un stat totalitar, fara granite, fara constitutie, aflat intr-o continua expansiune.

SURSE


  1. https://ro.sputnik.md/International/20180211/17226278/sua-israel-dreptul-autoaparare-sprijin.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...