SUA: Unei mame i-a fost luat copilul deoarece crede în conspirația “Chemtrails”

by Un judecator din Colorado a hotarat ca o mama sa piarda custodia fiicei, deoarece interesul ei în chestiunea „chemtrails” este o “fringe subculture”, ca atare reprezinta o amenințare pentru fiica ei. Judecatorul Dolores Mallard a considerat ca a crede in chemtrails este un punct de vedere prea radical, din […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un judecator din Colorado a hotarat ca o mama sa piarda custodia fiicei, deoarece interesul ei în chestiunea „chemtrails” este o “fringe subculture”, ca atare reprezinta o amenințare pentru fiica ei.

Judecatorul Dolores Mallard a considerat ca a crede in chemtrails este un punct de vedere prea radical, din moment ce “99 % din oameni stiu ca sunt doar contrails”.


Becca Vandb, mama in cauza, sustine ca ancheta a fost declansata dupa ce ea a pus in discutie subiectul “chemtrails” in timpul unei vizite la scoala fiicei sale si imediat i s-a cerut sa paraseasca incinta.

In SUA se comit, tot mai des, astfel de abuzuri prin care oamenii sunt constransi prin diferite astfel de forme de santaj pentru a renunta la gandirea critica la adresa guvernului sau la idei ce fac parte din “subcultura Teoriei Conspiratiei”.


Faptul ca pe acesti indivizi ii deranjeaza oamenii care pun intrebari despre Noua Ordine Mondiala, Chemtrails, 11 septembrie 2001, Big Brother, “Incalzirea Globala” este un lucru bun, caci “subcultura Teoriei Conspiratiei” ofera intr-atat de multe dovezi, incat globalistii au de ce sa se teama.

Nu va asteptati sa aiba curaj in a participa la o discutie pe baza de argumente, caci sunt mult prea lasi s-o faca, in schimb apeleaza la astfel de forme de santaj.

SURSE

  1. http://www.infowars.com/judge-orders-mothers-child-to-be-snatched-because-she-believes-in-chemtrails/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Grecii refuza sa-si mai plateasca impozitele acuzand statul ca le fura toti banii ! Distrugerea Greciei s-a realizat de catre asasinii economici FMI, Banca Mondiala si Comisia Europeana !
Putin: "Isteria militară asupra Coreei de Nord poate duce la catastrofă planetară"
Cel mai ascultat jurnalist de radio din SUA: "Suntem în pragul celui de-al doilea Război Civil. Nimic din ceea ce se întâmplă nu este întâmplător și se întâmplă cu ajutorul mass-mediei și susținerea stângii globaliste"
Un fost spion CIA, care trebuia să-l ucidă pe Fidel Castro, povestește că a acționat ca un terorist în misiunile sale
Venezuela: Președintele Maduro susține că CIA pregătește un complot împotriva lui
Emmanuel Macron vrea introducerea unei legi care să contracareze răspândirea ştirilor false pe reţelele de socializare! Un pretext pentru instaurarea cenzurii!
Elveția va monitoriza potențialele riscuri pentru sănătate generate de rețelele 5G
Supravegherea în masă şi modelarea comportamentului în era digitală. Ce se mai poate face ?
Bulgarii fac referendum pentru iesirea din NATO ! NATO nici macar nu plateste chirie pentru bazele detinute ! Spolierea oamenilor de resurse naturale, saracirea lor si instigarea la razboi este politica de baza a SUA, UE, ONU si NATO !
"Nu vrem să devenim o colonie americană!" Proteste în Chile și Peru împotriva Parteneriatului transpacific
George W. Bush, 20 septembrie 2001: "Fie sunteți cu noi, fie sunteți cu teroriștii"
Legea Comisiilor Militare (SUA) - dreptul fundamental la libertate individuală este azi de domeniul istoriei
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro