SUA, URSS și spionajul paranormal

Distribuie!

„Mintea de grup

Americanii, aflând despre amploarea şi rezultatele de excepţie obţinute de tabăra adversă din estul Europei, au fost cuprinşi de teamă. Ingo Swann, pionierul cercetărilor Psi americane, afirma: „Sovieticii nu efectuează cercetările asupra a ceea ce vesticii numesc cercetare psihică. Termenul corect pentru conceptul lor de cercetare este psihotronica”.


Aceştia au format un grup de persoane cu calităţi paranormale, care şi-au unit câmpurile biofizice, formând o puternică minte de grup, efectuând acţiuni de temut în spionaj prin programe de genul celui numit Cutia Neagră. Prin telekinezie şi extrasenzorialitate, aceştia puteau produce efecte psihice în tabăra opusă.

Puteau chiar acţiona asupra rachetelor balistice americane, făcându-le nefuncţionale în cadrul bazelor lor sau în drumul parcurs de acestea spre ţinte. Ajunseseră încă de atunci la posibilităţi de a produce materializări. Documente ale americanilor de la DIA atestau în 1972 că ruşii şi cehii au reuşit să materializeze energia corpului omenesc în locuri îndepărtate, pentru a fura documente strict secrete şi pentru a deteriora echipamente.


În 1975, printr-un alt document se informa conducerea americană asupra altor efecte psihokinezice. Despre Kulaghina afirmau că avea puterea să afecteze ţesuturile vii, fapt primejdios pentru ţintele umane. Vinogradova putea schimba poziţia obiectelor în spaţiu şi avea calităţi în levitaţie. Ermolaev reuşea să activeze sau să dezactiveze surse de putere sau să fure documente militare şi software. Robert Pavlita şi Julius Kremessky, cu ajutorul realizărilor lor tehnice, puteau antrena grupuri de cetăţeni ruşi şi cehi pentru controlul abilităţilor psihice latente.

Reacţia americanilor

Americanii, puşi în faţa unui program de cercetări din domeniul paranormalului de asemenea anvergură din partea estului Europei, au suplimentat substanţial fondurile pentru programele lor Psi secrete. Apoi au racolat personalităţi din lumea ştiinţei pentru intensificarea cercetărilor din acest domeniu.

Astfel au fost cooptaţi fizicienii Russel Targ şi dr Hal Puthoff, pentru coordonarea ştiinţifică, şi a extrasenzorialilor Pat Price, poliţist pensionar în acea vreme, Mel Riley, Joe Mc. Moneagle şi alţii. Aceştia erau pregătiţi pentru spionaj, dezvoltându-le vizualizarea locurilor prin călătorii mentale. Înainte să fie integraţi în grupul Psi, ei au fost supuşi unor teste.

Price, de exemplu, a primit sarcina de a descrie o bază secretă americană aflată sub pământ. Era prezent ca observator la experiment Richard Kennett din partea CIA. Iniţial s-a crezut că Price a descris greşit locaţia, coordonatele date fiind ale casei de vacanţă a lui Richard, aflată în Virginia de Vest.

Însă ulterior s-a aflat că în apropierea acestei case chiar se afla centrul de interceptare a telefoanelor şi a sateliţilor spioni – Sugar Grove, de pe lângă Agenţia de Securitate Naţională (NSA) din SUA. Mai mult, Price a dat şi numele a trei ofiţeri superiori din această bază. Rezultatul a făcut ca lucrurile să ia o turnură neaşteptată.

Grupul Psi a fost cercetat, fiind suspectat de spionaj în slujba comuniştilor. Obţinerea informaţiilor prin paranormal era peste puterea de înţelegere a celor de la CIA. Atunci, Price a descris şi una dintre bazele omoloage ale URSS, aflată în nordul Munţilor Ural, din zona montană Norodnaia. A fost descrisă întreaga bază, personalul format în majoritate din femei precum şi antenele lor radar. Price a primit statutul de cel mai bun spion al SUA.

Nu după mult timp însă, în anul 1975, Pat Price a murit în împrejurări misterioase. S-a presupus că, fiind descoperit de sovietici, a fost omorât fiind considerat foarte periculos datorită capacităţilor sale paranormale excepţionale, putând pune în primejdie programele psihotronice sovietice, precum şi activităţile militare secrete ale ruşilor.”[1]

SURSE

  1. https://jurnalul.ro/paranormal/spionajul-paranormal-523038.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...