SUA vor să creeze o coaliție pentru înlocuirea puterii în Venezuela

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Statele Unite nu se vor abține de la aplicarea Doctrinei Monroe – concepție americană conform căreia Washingtonul este responsabil pentru emisfera de Vest, ca sfera sa de influență.

CHIȘINĂU, 3 mar – Sputnik. Washingtonul intenționează să creeze o coaliție pentru înlocuirea puterii în Venezuela, a declarat John Bolton, consilier pe probleme de securitate națională a Statelor Unite, informează RIA Novosti.

„Ne vom strădui să acumulăm susținere pentru trecerea pașnică a puterii de la Nicolas Maduro la Juan Guaido pe care îl recunoaștem drept președinte interimar. Aș dori să văd o coaliție atât de mare pe cât suntem capabili să o adunăm, pentru a-l înlocui pe Maduro, a înlocui întregul regim corupt. Anume acest lucru încercăm să facem”, a spus Bolton.

Acesta a declarat că SUA nu se vor abține de la aplicarea Doctrinei Monroe, concepție americană conform căreia Washingtonul este responsabil de emisfera de Vest, ca sferă a sa de influență.

„De la (președintele) Ronald Reagan încoace, sarcina președinților americani a fost să obțină o emisferă total democratică. După cum am menționat la sfârșitul anului trecut, noi urmărim cu atenție „treimea tiraniei”: Cuba, Nicaragua și Maduro”, a spus Bolton.


Președintele parlamentului venezuelean, Juan Guaido, s-a proclamat pe 23 ianuarie șef al statului pentru perioada activității guvernului provizoriu. SUA și un șir de alte state au declarat că îl recunosc pe Guaido drept șef al statului și i-au cerut președintelui venezuelean Nicolas Maduro, a cărui alegere o consideră ilegală, să nu admită acțiunile violente împotriva opoziției. Maduro s-a declarat președinte constituțional, numindu-l pe șeful legislativului de opoziție marionetă a SUA. Rusia, China și un șir de alte state l-au susținut pe Maduro ca președinte legitim al Venezuelei.”[1]

SURSE


  1. https://sputnik.md/world/20190304/25058210/sua-coalitie-inlocuirea-puterii-venezuela.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Forţa superinteligentă şi malefică: Stăpâna lumii
Irgun și Stern - organizațiile teroriste sioniste care au comis Masacrul de la Deir Yassin (9 aprilie 1948)
SURA – statia ruseasca de control a climei prin influentarea ionosferei si magnetosferei ! Au si rusii “HAARP-ul” lor !
Corectitudinea Politică aduce comunismul în Canada: Profesorii trebuie să li se adreseze elevilor cu "Tovarășe"
Fostul presedinte egiptean, Mohamed Morsi, dat jos de CIA si condamnat la moarte ! Implicatiile SUA sunt cat se poate de clare !
Chemtrails, dârele morții – otrava din cer
Bruxelles - mormântul Europei: UE repudiază creștinismul și promovează oficial islamul
Zbigniew Brzezinski, membru al Comisiei Trilaterale, al grupului Bilderberg și al Comitetului celor 300, a afirmat în 1970: "Nu mă îndoiesc de faptul că Guvernul Mondial va fi instaurat în timpul vieții noastre! Cerința necesară pentru globalizarea finală și, totodată, cea adevărată este includerea tuturor teritoriilor planetei în supra-regiuni, pentru că în felul acesta putem să ne orientăm spre un mecanism stabil de conducere centralizată"
Loviturile de stat soft. Mai nou, loviturile de stat, oprirea legislației și eliminarea adversarilor politici se fac prin utilizarea în mod ostentativ a mijloacelor "judiciare" întărite cu un linșaj mediatic de proporții şi cu mitinguri uriaşe de stradă
Doctorul Roger Leir despre implanturile extraterestre la oameni
Black Helicopter Phenomenon: Misterul elicopterelor negre
După ce și-au dărâmat singuri Turnurile Gemene, SUA cer despăgubiri Iranului de 6 miliarde de dolari
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Etichete:

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro