Sub masca amenințării teroriste, UE impune card-ul electronic și prelevarea amprentei

Distribuie!

„Comisia pentru libertăți civile, justiție și afaceri interne a aprobat introducerea unui sistem actualizat de control al documentelor cetățenilor din țările aflate în afara spațiului Schengen, potrivit RIA Novosti.

Noul sistem prevede crearea așa-numitelor „frontiere inteligente”, înainte de sfârșitul anului 2018, ce urmează să ajute UE cu identificarea imigranților ilegali, presupuși teroriști și membri ai grupărilor de crimă organizată.


Programul prevede ca cetățenii din afara UE, ce vizitează des blocul, să primească un card electronic ce va conține informații pertinente.

La frontieră, cartela trebuie aplicată la o barieră specială pentru a citi informațiile. De asemenea, posesorul de card va trebui să treacă printr-o procedură de scanare a amprentelor digitale.


În prezent, pașapoartele străinilor care intră și ies din spațiul Schengen sunt ștampilate atunci când aceștia traversează frontiera. Sunt frecvente rapoartele privind stampile falsificate în mod repetat.

Decizia finală cu privire la introducerea „frontierelor inteligente” urmează să fie luată în timpul viitoarelor discuții trilaterale dintre reprezentanții Comisiei Europene, Consiliul UE și Parlamentul European.

Costul estimat al proiectului se situează în prezent la suma de 1,1 miliard de euro.

Toate statele membre UE, cu excepția Bulgariei, Croației, Ciprului, Irlandei, României și Marii Britanii sunt membre ale spațiului Schengen, o regiune a Europei, ce a abolit frontierele interne pentru libera circulație a persoanelor, bunurilor, serviciilor și al capitalului.”[1]

In realitate, „lupta impotriva terorismului” este o minciuna. Globalistii sunt cei care finanteaza terorismul pentru ca apoi sa poata impuna restrangerea libertatilor civile ale oamenilor prin implementarea de legi antiterorism (legi Big Brother). Planul globalistilor este acela de a lua toate libertatile civile.

SURSE

  1. http://ortodoxinfo.ro/2017/03/01/sub-masca-amenintarii-teroriste-ue-impune-card-ul-electronic-si-prelevare-amprentei/
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Se creează "Procurorul public european" - ce state refuză să ia parte
Grupul de la Vișegrad îl atenționează pe Macron: România stă pe margine
Un fost Ministru israelian al Apărării a declarat că Israelul are un canal de comunicare cu teroriștii ISIS și că teroriștii ISIS și-au cerut scuze după ce i-au atacat pe soldații IDF (Israel Defense Forces)
Masa Rotunda - organizatia Iluminatilor care are ca scop instaurarea unui Guvern Mondial !
Pentru prima dată, o țară bombardată de NATO votează pentru integrarea în Alianța Nord Atlantică. Opoziția se revoltă: "Este un act de înaltă trădare, împotriva voinței poporului"
Globaliștii vor să pună partidul naționalist AfD sub supravegherea serviciilor secrete germane
Controlul minții, experimente pe oameni, CIA și MK-Ultra
Controlul minții cu ajutorul microundelor
Doua nave de razboi americane retinute in Iran, dupa ce au patruns, "din greseala", in apele teritoriale ale Iranului
Operaţiunea Paperclip a dus în SUA 1600 de oameni de ştiinţă nazişti
23 decembrie 1913 – Este creată Rezerva Federală (FED), care, de fapt, nu este nici federală, nici rezervă, ci este doar o bancă privată. Înființarea ei s-a decis în cadrul unei întâlniri secrete din 1910, în Jekyl Island, Georgia, de către un grup de bancheri şi oameni politici, printre care se afla şi Edward Mandell House
Iluminații vor cenzurarea internetului și a rețelelor de socializare la nivel global - se tem de adevărurile expuse despre ei și planurile lor pentru omenire

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...