Sub masca amenințării teroriste, UE impune card-ul electronic și prelevarea amprentei

by “Comisia pentru libertăți civile, justiție și afaceri interne a aprobat introducerea unui sistem actualizat de control al documentelor cetățenilor din țările aflate în afara spațiului Schengen, potrivit RIA Novosti. Noul sistem prevede crearea așa-numitelor „frontiere inteligente”, înainte de sfârșitul anului 2018, ce urmează să ajute UE cu identificarea imigranților […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Comisia pentru libertăți civile, justiție și afaceri interne a aprobat introducerea unui sistem actualizat de control al documentelor cetățenilor din țările aflate în afara spațiului Schengen, potrivit RIA Novosti.

Noul sistem prevede crearea așa-numitelor „frontiere inteligente”, înainte de sfârșitul anului 2018, ce urmează să ajute UE cu identificarea imigranților ilegali, presupuși teroriști și membri ai grupărilor de crimă organizată.


Programul prevede ca cetățenii din afara UE, ce vizitează des blocul, să primească un card electronic ce va conține informații pertinente.

La frontieră, cartela trebuie aplicată la o barieră specială pentru a citi informațiile. De asemenea, posesorul de card va trebui să treacă printr-o procedură de scanare a amprentelor digitale.


În prezent, pașapoartele străinilor care intră și ies din spațiul Schengen sunt ștampilate atunci când aceștia traversează frontiera. Sunt frecvente rapoartele privind stampile falsificate în mod repetat.

Decizia finală cu privire la introducerea „frontierelor inteligente” urmează să fie luată în timpul viitoarelor discuții trilaterale dintre reprezentanții Comisiei Europene, Consiliul UE și Parlamentul European.

Costul estimat al proiectului se situează în prezent la suma de 1,1 miliard de euro.

Toate statele membre UE, cu excepția Bulgariei, Croației, Ciprului, Irlandei, României și Marii Britanii sunt membre ale spațiului Schengen, o regiune a Europei, ce a abolit frontierele interne pentru libera circulație a persoanelor, bunurilor, serviciilor și al capitalului.”[1]

In realitate, “lupta impotriva terorismului” este o minciuna. Globalistii sunt cei care finanteaza terorismul pentru ca apoi sa poata impuna restrangerea libertatilor civile ale oamenilor prin implementarea de legi antiterorism (legi Big Brother). Planul globalistilor este acela de a lua toate libertatile civile.

SURSE

  1. http://ortodoxinfo.ro/2017/03/01/sub-masca-amenintarii-teroriste-ue-impune-card-ul-electronic-si-prelevare-amprentei/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Viktor Orban versus Noua Ordine Mondială și George Soros
Alexander King și Bertrand Schneider - „Prima Revoluție Globală”: "În căutarea unui nou dușman care să se unească, ne-a venit ideea cu poluarea, amenințarea încălzirii globale, lipsa apei, foametea și potrivirea proiectelor de lege cu ele… Dar, uneori, în desemnarea lor ca inamic, cădem în capcana de a confunda simptomele cu cauzele"
Albert Pike, cele Trei Războaie Mondiale și Noua Ordine Mondială
Vladimir Putin: "Conducerea turcă ar face bine să-și ceară scuze pentru doborârea avionului, care reprezintă clar o crimă de război, în loc să sune la sediul NATO"
Ministerul Adevărului: "Cine controlează trecutul, controlează viitorul. Cine controlează prezentul, controlează trecutul"
Antifa, brațul armat al comunismului mileniului III
Germania aprobă eventuale sancţiuni din partea UE împotriva Poloniei
Atentatul terorist din Franta de la Charlie Hebdo: o operatiune sub Drapel Fals pusa la punct de serviciile secrete ! Au nevoie de un pretext pentru a putea da legi "Big Brother" !
Președintele SUA, Donald Trump, ar dori să-l demită pe șeful Băncii Federale de Rezerve a SUA, fiind enervat de decizia instituției de a crește rata dobânzii. Banca Federală de Rezerve a SUA este o bancă privată, creată în 1913, care împrumută cu bani Guvernul SUA
Diferența dintre “Vestele Galbene” din Franța și #Rezist din România: Vestele Galbene protestează împotriva globaliștilor, iar #Rezistenții îi susțin pe globaliști. Franța în pragul unei revoluții populare antiglobalizare. Ecologismul militant promovat de politicieni pe deasupra cetățenilor se dovedește o nouă armă de destabilizare a suveranității națiunilor. Furia anti-ecologistă se apropie de inima UE
David Rockefeller susține Noua Ordine Mondială: "Mă declar vinovat și sunt mândru de asta"
Bilderbergii îmbrățișează „doctrina Mao” pentru Noua Ordine Mondială
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro