Sub pretextul „combaterii terorismului”, Franța restrânge drepturile și libertățile civile. Acesta este motivul pentru care Iluminații finanțează terorismul mondial!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„BREAKING: cea mai restrictivă lege împotriva terorismului, adoptată în Franța

Parlamentul francez a aprobat o nouă lege controversată privind combaterea terorismului, înlocuind starea de urgență de 2 ani care va expira în curând.

BUCUREȘTI, 19 oct — Sputnik. Noua legislație împotriva terorismului ridică numeroase temeri, printre care și aceea că va limita grav libertățile civile, scrie RT.

Senatul francez a aprobat miercuri noua lege anti-terorism. Noua lege, menită să sporească puterile de aplicare a legii în lupta împotriva terorismului, a fost susținută de 244 de senatori, cu doar 22 de voturi împotrivă. Proiectul de lege a fost aprobat în mod covârșitor de camera inferioară a Parlamentului, la începutul lunii octombrie.”[1]

Mai multe pe larg aici -> https://ro.sputnik.md/International/20171019/15144818/breaking-cea-mai-restrictiva-lege-impotriva-terorismului-adoptata-franta.html

SURSE


  1. https://ro.sputnik.md/International/20171019/15144818/breaking-cea-mai-restrictiva-lege-impotriva-terorismului-adoptata-franta.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Baza Dulce, baza militară în care extratereștri au ucis 60 de soldați americani
Germania: Curtea Constituțională a respins o tentativă a Verzilor de a forța un vot parlamentar privind legalizarea căsătoriilor homosexuale
O activistă LGBT mărturisește: "Legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex este doar o diversiune. Noi vrem ca familia să nu mai existe."
Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, susține că SUA sprijină necondiționat ISIS
Le Pen: UE trebuie distrusă din interior
Biochimistul american Kary Mullis, inventatorul testului RT-PCR: Nu e mereu concludent
Iată de ce globaliștii vor să-l înlăture pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad: În Siria nu există nici o bancă centrală Rothschild, Siria nu are datorii la FMI și Banca Mondială, a interzis Organismele Modificate Genetic și are multe resurse! Președintele Siriei, Bashar al-Assad, se opune Noii Ordini Mondiale!
Facebook a oprit „robotul“ care şi-a creat un limbaj propriu. Cum s-a ajuns la asta? Inteligența artificială este un pericol pentru omenire!
Un fost angajat al NSA a sustras 50 de terabiți de materiale digitale clasificate și informații secrete
Ziua Femeii pe 8 martie a fost stabilită de Internaționala Socialistă și de marxist-feminista Clara Zetkin
Agenda 21-2030, orașele inteligente, reducerea populației Pământului, desfiinţarea proprietăţii private, ecologie, dictatura verde a noilor comuniști corporatiști și Guvernul Mondial
Coreea de Nord despre bomba cu hidrogen: "am vazut ce s-a intamplat cu Saddam Hussein si Gaddafi!"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...