Sub pretextul „prevenirii răspânidirii știrilor false”, Facebook instaurează cenzura!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Reteaua de socializare Facebook, a anunţat lansarea unor noi caracteristici pentru a preveni răspândirea ştirilor false.

Utilizatorii reţelei vor putea marca ştirile care sunt false, iar Facebook ia în calcul şi o schimbare a algoritmului. “ Noi nu putem deveni arbitri adevărului aşa ca am decis să le oferim utilizatorilor o voce. Abordăm această problemă foarte atent”, au declarat oficialii Facebook.”[1]


illuminatifacebook

Aceasta cenzura face parte din doctrina marxista a „corectitudinii politice”. Deci, sa ne asteptam la profiluri si pagini de Facebook blocate. De unde aceasta disperare? Victoria lui Donald Trump i-a panicat pe globalisti. Desi 95% din mass-media din SUA si din lume era impotriva lui Donald Trump, el a castigat alegerile cu ajutorul site-urilor de socializare: Facebook si Twitter.

Globalistii (noii comunisti), cei care doresc instaurarea Noii Ordini Mondiale, sunt panicati de faptul ca oamenii se trezesc si incep sa inteleaga ce se intampla cu vietile lor si cine sunt cei care conduc lumea. Oricum, tot nu vor reusi sa instaureze cenzura totala, caci exista si alte platforme de socializare catre care oamenii pot sa migreze. In secolul XXI, cenzura totala nu va mai putea fi instaurata.


SURSE

  1. http://www.nationalisti.ro/2016/12/facebook-va-permite-utilizatorilor-sa-raporteze-stirile-false/
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...