Sub semnul Scorpionului: Naşterea Uniunii Sovietice

Distribuie!

„Imperiul Sovietic a fost înfiinţat la ora 2 şi 4 minute dimineaţa, în data de 8 noiembrie 1917, în capitala Rusiei, Petrograd. În termeni astrologici, Soarele era exact în centrul semnulului Scorpionului. Astfel, Scorpionul poate fi privit ca simbol şi păzitor al puterii sovietice.

Acest moment a fost calculat şi aşteptat, lucru care confirmă că era deosebit de important. Faptele istorice ne arată că puterea a fost cucerită de bolşevici încă din 3 noiembrie, dar bolşevicii au început celebra revoluţie în seara zilei de 7 noiembrie. Nici un istoric nu a putut explica logic de ce bolşevicii au aşteptat atât de mult pentru a ocupa palatul de iarnă din Petrograd.


Elita care a condus revoluţia, formată din 10 bărbaţi dintre care cel puţin despre jumătate se ştie precis că au fost francmasoni cu grade foarte mari, a fost responsabilă pentru spectacol. Istoricii relatează că asaltul Palatului de iarnă s-a făcut cu ochii pe ceas şi a fost realizat exact la ora 2:04. Chiar prima frază rostită de cei care au condus acest asalt a fost „V-a sosit timpul!”.

Aceasta arată că bolşevicii francmasoni erau iniţiaţi în secretele astrologiei. Pentru a-i împiedica pe alţii să utilizeze astfel de cunoştinţe, bolşevicii au declarat imediat că astrologia este o superstiţie fără de valoare.”[1]


SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=4368
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...