Sub semnul Scorpionului: Uniunea Europeană şi Uniunea Sovietică

Distribuie!

„Uniunea Europeană a fost creată tot sub semnul Scorpionului, pe 1 noiembrie 1993. Există o serie de asemănări izbitoare între Uniunea Sovietică şi Uniunea Europeană:

– Parlamentul European este doar un organ care are rol de sfătuitor, fără puteri legislative. Nici Parlamentul Uniunii Sovetice nu avea nici un fel de putere legislativă.


– Consiliul UE este dependent de propunerile comisiilor europene, pentru a lua decizii. Consiliul ministerial al Uniunii Sovietice era de asemenea incapabil să ia decizii fără directivele Politburo, forma centrală de guvernare a Partidului Comunist.

– În UE comisiile europene sunt cele care au puterea reală şi pot lua decizii cu doar 8 din 17 membrii prezenţi. Deliberările nu sunt publice. În Uniunea Sovietică organul suprem al partidului comunist Politburo avea în mod normal 15 membri şi deţinea de fapt puterea reală. Deliberările lui erau secrete.


– Pe 1 nov 1993, când a fost înfiinţată UE, preşedintele comisiilor europene, Jacques Delors – un socialist francmason – a primit mai multă putere decât guvernele statelor membre. Toţi candidaţii pentru posturile de comisari europeni au fost aprobate de preşedinte. În Uniunea Sovietică secretarul general al Politburo deţinea de asemenea puterea totalitară.

– Aşa cum mulţi oficiali europeni de rang înalt sunt francmasoni sau membrii ai unor reţele de crimă organizată, o serie de înalţi funcţionari ai partidelor Uniunii Sovietice făceau parte din lojele masoneriei roşii şi erau membrii ai unor organizaţii criminale.”[1]

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=4368
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...