Subconştientul, racordat la Marea Putere a Universului, primeşte energia necesară vindecării

Distribuie!

„Efectul Placebo este, în esenţă, tot un fenomen de transmutaţie biologică. Cercetătorii au făcut următorul experiment, pentru a-şi explica mecanismul în cazul acestui efect. Trei grupuri de pacienţi, suferind de aceeaşi afecţiune, au fost trataţi în mod diferit.

Primului grup i s-a administrat medicamentul prescris în mod curent pentru afecţiunea respectivă. Cel de-al doilea grup nu a fost tratat, iar membrilor celui de-al treilea grup le-a fost spus că vor fi trataţi cu un medicament nou, dar de fapt li s-a administrat ser fiziologic.


Cei din primul grup, precum şi un mare număr din cel de-al treilea grup s-au însănătoşit. Analizele şi investigaţiile efectuate ulterior au scos în evidenţă faptul că, deşi ultimul grup nu a primit medicamente, în organismul acestora existau substanţele necesare însănătoşirii identice cu cele de la primul grup.

Deci, corpul acestora a produs singur acele substanţe. Conştientul transmite subconştientului credinţa puternică în posibilitatea refacerii sănătăţii. Subconştientul, racordat la Marea Putere a Universului, primeşte energia necesară posibilităţii creării în organism a elementelor care anulează afecţiunea.”


Sursa: Romulus Popescu – https://jurnalul.ro/paranormal/transmutatia-materiei-553610.html

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...