Suedia: Biserică ortodoxă incendiată într-una din cele mai atee țari din Occident

by “Biserică ortodoxă incendiată într-una din cele mai ATEE țari din Occident Biserica ortodoxă siriană din orașul suedez Norrköping a fost incendiată în noaptea de duminică spre luni,  fără a se înregistra victime, informează Fria Tider, citată de Voice of Europe. În cursul nopții, pompierii au fost chemați la Biserica […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Biserică ortodoxă incendiată într-una din cele mai ATEE țari din Occident

Biserica ortodoxă siriană din orașul suedez Norrköping a fost incendiată în noaptea de duminică spre luni,  fără a se înregistra victime, informează Fria Tider, citată de Voice of Europe.
În cursul nopții, pompierii au fost chemați la Biserica ortodoxă siriană Sfânta Maria din Norrköping. Potrivit oficialilor, vântul a făcut ca flăcările să se extindă rapid, astfel încât partea din față a bisericii a fost distrusă de flăcări.
Biserica are o lungime de 40 de metri, fiind construită din lemn.
Poliția suspectează că focul a fost pus intenționat, considerând incidentul drept un act incendiere.
„Se pare că focul a început în exterior și nu există explicații naturale”, a declarat un ofițer de poliție din regiunea de Est.
În 2017, Biserica Luterană din Suedia recunoștea faptul că suedezii renunță, în număr record, la credință, peste 90.000 de oameni părăsindu-și credința în 2016, dublu față de anul 2015.
Suedia este țara în care s-a constat cea mai mare rată a celor care se declară atei, un studiu din 2014 evidențiind că 8 din 10 suedezi spun „fie că nu sunt religioși fie că sunt atei convinși”, lucru care aduce Suedia în fruntea unui clasament cu cele mai puțin religioase state din Occident.”[1]

SURSE


  1. https://www.activenews.ro/externe/Biserica-ortodoxa-incendiata-intr-una-din-cele-mai-ATEE-tari-din-Occident-152191
  2. Foto: activenews.ro

Citiți și...

Un pilot de avion uita sa opreasca pulverizatoarele Chemtrails inainte de aterizare ! Cel mai spectaculos caz despre conspiratia "darelor mortii" pulverizate de avioane !
In Spania s-a privatizat Soarele pentru a se interzice oamenilor, panourile solare ! Spaniolii au ajuns sa li se interzica folosirea panourilor solare ! Cei care vor folosi panouri solare vor fi amendati cu 30 milioane de euro !
Buzunaritul digital: hacker-ii pot fura banii de pe cardurile bancare cu cip RFID de la distanta ! Inca un motiv care arata vulnerabilitatea acestor carduri cu cip RFID !
Bulgarii fac referendum pentru iesirea din NATO ! NATO nici macar nu plateste chirie pentru bazele detinute ! Spolierea oamenilor de resurse naturale, saracirea lor si instigarea la razboi este politica de baza a SUA, UE, ONU si NATO !
Efectele implementării „democrației” în lume de către SUA: haos, dezordine, sărăcie, furt și moarte
Tinerii germani, manifest anti-imigrație și anti-multiculturalism: "Ne populați pământurile cu străini pe care noi nu îi înțelegem! Ne sacrificați valorile și tradițiile pentru o utopie multiculturală!"
Iluminații: Frăția Șarpelui, Familiile Regale, Nobilimea Neagră, Masoneria și Noua Ordine Mondială
Originile clanului Bin Laden şi legăturile lui cu SUA
Sub masca amenințării teroriste, UE impune card-ul electronic și prelevarea amprentei
Baza 211, locul din Antarctica unde s-au ascuns naziștii după cel de-al Doilea Război Mondial
Există alternativă la Facebook, Google +, YouTube, Twitter, Instagram? Da, există!
Guvernul ungar dorește să interzică studiile de gen în universități
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Intelligence România (DIR)

Departamentul Intelligence România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro