Suedia doreste sa renunte la banii cash, inlocuindu-i cu cei electronici, sub pretextul protectiei de hoti ! Adevaratii hoti sint bancherii care vor sa aiba un control absolut !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Suedia pune la cale un plan pe cat de „normal”, pentru unii (mai iluminati din fire), dar pe atat de periculos pentru oameni. Un exemplu, destul de elocvent in acest caz, il reprezinta moneda digitala Bitcoin, care in februarie 2014, a incins spiritele, in acea perioada, pentru ca era un altfel de moneda, altfel decat eram obisnuiti.

Cateva critici care au fost aduse acestei conceptii numite „Bitcoin”:


„- Lipsa de valoare intrinsecă pune mari probleme în a stabili preţurile bunurilor şi serviciile faţă de această monetă fiat electronică. Valoarea de schimb a aurului în celelalte bunuri este esenţială pentru a explica dinamica preţurilor relative. Fără această valoare intrinsecă pe care Bitcoin nu o are (după cum nu o au nici banii clasici produşi din nimic) schimburile generalizate de bunuri şi servicii sunt complicate de folosirea sa ca mijloc de schimb;

– Cel care a creat această monedă ne garantează că ea este în afara controlului guvernamental. Greşit… cum nimic nu e mai presus de lege, atunci când statul o va dori şi când va vedea că Bitcoin îl încurcă în afacerile sale va interveni prin lege şi va declara ilegal Bitcoin sau va impune prin lege un control guvernamental asupra sa (incluzând aici şi producţia de Bitcoin). Din păcate acum operăm cu bani legali sau pe care legea îi defineşte şi îi apără ca fiind bani. Bitcoin este un mecanism mult mai simplu de a fi acaparat de către stat şi de a-l impune ca o alternativă la banii de hârtie sau la monede. Şi aşa în momentul de faţă sesizăm o accentuare tot mai puternică a plăţilor electronice şi a banilor electronici produşi de sistemul bancar actual (cardurile). Ori tocmai acest lucru ajută inflaţia din spatele producţiei monetare. De aici şi încercarea tot mai vizibilă de inhibare a populaţiei şi a celor implicaţi în schimburi să ceară pentru conturile lor electronice decontarea în cash şi să folosească banul electronic. Numerarul trebuie tipărit şi dacă s-ar tipări numerar cât ban scriptural se crează electronic de către bănci am avea mult mai rapid semnele de hiperinflaţie. Pentru că banul electronic (scriptural) nu circulă în economia subterană în timp ce numerarul da. Deja au apărut îngrijorări cu privire la faptul că Bitcoin va permite spălări de bani şi că ar trebui REGLEMENTAT de către stat (vezi aici).

Lipsa controlului guvernamental asupra producţiei de Bitcoin crează aparenţa că el este o monedă puţin inflaţionistă. Din nou e greşit. Creatorii acestei monede au prevăzut o creştere într-o progresie geometrică a cantităţii de Bitcoin care se va face însă cu rate de creştere tot mai reduse. În final se va ajunge la o stagnare sau la o masă monetară relativ constantă. Dar până atunci volumul de Bitcoin creşte semnificativ de mult. Chiar şi aşa, orice Bitcoin produs din nimic în plus scade puterea de cumpărare în bunuri a celor existenţi în piaţă fiind incorectă pentru cei care îl deţin. În plus, cine garantează că un control privat asupra monedei nu poate exclude producţia frauduloasă de Bitcoin. Doar tentaţia e mare. Dintr-o simplă programare se poate produce Bitcoin fără costuri prea mari şi fără control semnificativ din partea cuiva (e foarte greu să îţi dai seama cine şi cum a creat Bitcoin). Până la urmă această monedă poate deveni una inflaţionistă tocmai pentru că nu are costuri de producţie (sau cel puţin ele sunt neglijabile). În cazul aurului aceste costuri există şi ele sunt semnificative. Tocmai de aceea profitabilitatea producţiei de aur şi valoarea de piaţă a aurului joacă un rol important în mecanismul de formare a preţurilor pe piaţă şi de derulare a schimburilor.

– Bitcoin poate servi foarte bine intereselor statului. Prin folosirea sa, tranzacţiile trec printr-un server şi ies la iveală. Statului îi va fi mult mai uşor să le urmărească, să le fiscalizeze şi să le controleze. Economia subterană ar fi puternic inhibată de folosirea Bitcoin. E puţin probabil ca cei care nu vor să dea socoteală statului să se înregistreze pe un server şi să înceapă să tranzacţioneze fără ca plata lor să mai fie anonimă 100%.

– O altă problemă e că acum putem cumpăra Bitcoin cu bani fiat produşi din nimic de către guvernele actuale. Menţinând relativ fixă cantitatea de Bitcoin ea va deveni rară şi foarte scumpă prin comparaţie cu dolarii sau cu euro (în 2009 Gavin Andersen a cumpărat 10000 bitcoins cu doar 50 USD). Acest lucru va face foarte interesantă producţia de Bitcoin. La un preţ de 10000 USD pentru 1 bitcoin probabil că va deveni interesant să îl produci dintr-o apăsare de taste.”

Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/bitcoin-moneda-digitala-implementata-de-iluminatii-pentru-a-crea-o-singura-moneda-la-nivel-mondial.

Inainte de asta, sa citim stirea oficiala despre ce doreste sa faca Guvernul Suediei:


„Patru din cinci achiziţii în Suedia sunt plătite pe cale electronică sau cu cardul, potrivit unui raport citat de Business Insider, fapt ce ar putea determina statul scandinavic să renunțe definitiv la plata în numerar.

Potrivit publicaţiei The Local, fiecare cetăţean al Suediei foloseşte plata electronică de 260 de ori pe an. Sistemele de plată electronică, precum Swish, substituie nevoia de a folosi bancomate pentru bani, în timp ce, la nivel stradal, mai toţi retailerii acceptă plata cu cardul.

Trecerea la plata electronică îi lasă pe hoţi fără ocupaţie. Potrivit Asociaţiei de bancheri a Suediei, doar cinci furturi din bănci au fost reclamate în 2012, cea mai mică rată a Suediei din ultimii 30 de ani la acest capitol.

În acelaşi timp, doi din trei suedezi consideră că deţinerea de bani lichizi este un drept fundamental al omului, iar până în anul 2030 nu vor putea dispărea complet din sistemul suedez, a declarat profesorul asociat de dinamici industriale Niklas Arvidsson pentru The Local.

Totuşi, modelul suedez nu este deocamdată o tendinţă la nivel european. În Italia plata în numerar conduce în topul preferinţelor, fiind metoda folosită pentru trei sferturi din totalul de achiziţii.”[1]

Un control absolut !

Ei n-or sa vina, niciodata, din prima sa le ordone oamenilor sa-si puna microcip, asa cum s-a incercat si se incearca prin SUA, printr-un program national, lansat de criminalul de razboi, Obama, numit Obamacare, prin care se doreste implantarea de cip RFID, in toti cei care primesc ajutoare sociale. Acest program a revoltat o mare parte din americani, motiv pentru care Iluminatii, au lasat-o mai moale.

Ei, se uita sa vada cum se comporta oile. Daca dimpotriva, oile, incep sa se revolte, atunci, nu se prea pot pune in fata multimii de oi, caci oile sint mai numeroare, asa ca trebuie sa se inventeze niste „artificii”. Primul „artificiu”, in acest sens, il reprezinta cardurile biometrice, respectiv biometria, care presupune, inregistrarea datelor personale, pe un microcip RFID, aflat in interiorul acelei carti de identitate, asta sub pretextul „unei mai bune sigurante”.

Asta e amuzant, caci in Marea Britanie, hacker-ii, inca din august 2009, au reusit sa sparga, foarte usor, aceste „carti de identitate sigure”. Un an mai tarziu, asta scenariul s-a repetat, in mod halucinant si in Germania, in septembrie 2010, cu trei luni inainte de lansarea lor oficiala, fapt ce a facut sa revolte si mai mult oamenii. Astea sint exemple concrete, care arata ce inseamna un astfel de „sistem electronic sigur”.

Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/buletinele-cu-cip-din-germania-si-marea-britanie-au-fost-sparte-de-hackeri-inainte-de-lansarea-oficiala.

Daca oamenii ar fi bagat capul in nisip si ar fi acceptat, de buna voie, astfel de carduri, fara sa le intampine cu revolta, atunci, Iluminatii, ar fi trecut la urmatorul stagiu: implantul in corp ! Trebuie sa intelegeti ca, ei n-o fac rapid, brusc, ci o fac lin, imbinand atat de bine, adevarul cu minciuna, dar asa cum spune si ilustrul filozof Schopenhauer, „adevarul ramane adevar” !

Asta este unul dintre motivele principale pentru care Grupul Masonic Bilderberg se intalneste, anual, inca de la crearea sa din 1954. Ori de cate ori a avut o intalnire Bilderberg, au aparut probleme pe scene mondiala, sub diverse forme. Nu degeaba, David Rockefeller, multumea marilor trusturi evreiesti de presa (CNN, NBS, New York Times), pentru faptul ca au pastrat secretul atatia ani.

In spatele, acestui proces de globalizare si centralizare a puterii, mai exact, in nucleul sau, se afla toti cei din Casele Regale Pamantene, a caror istorie incepe, daca ar fi sa dam inapoi istoria genealogica a lor, in Sumer, acum 500.000 de ani, respectiv 30.000 de ani, o data cu venirea reptilienilor Anunnaki. Dovezile in aceasta privinta sint zguduitoare si socante pentru majoritatea oamenilor, dar tot dovezi raman.

Oamenii au o forta enorma, daca ar si sti cum sa si-o canalizeze, atunci ar fi nemaipomenit. Asta e motivul pentru care Iluminatii incearca sa imparta oamenii in mai multe feluri, fiecare cu religia sa, cu ideile sale, cu etnia sa, ei mergand pe conceptul „divide si cucereste”. Iluminatilor, Noua Ordine Mondiala a voastra, incepe deja sa se clatine, asa ca visul vostru, se va transforma intr-un imens cosmar, chiar si voi stiti asta.

Un exemplu in acest sens este evreul-khazar (sionist), Zbignew Brzezinski, conducatorul Consiliului pentru Relatii Externe, o organizatie, semi-secreta, nu secreta precum Bilderberg.

„Ideologul” acestei grupări, Zbigniew Brzezinski, fost profesor la Universitatea Columbia, a scris în lucrarea sa “Between Two Ages: The Technetronic Era” publicată în 1971 (Între două epoci: Era tehnocraţiei):

“Statul naţional, ca unitate fundamentală de organizare a societăţii umane, a încetat să mai fie principala forţă creatoare în societate. Băncile internaţionale şi corporaţiile multinaţionale acţionează, programează şi planifică viitorul societăţii în termeni care sunt mult mai avansaţi decât conceptele politice ale statelor naţionale.”[2]

Tot acest personaj, in octombrie 2012, in public isi arata intr-un mod sublim, teama, fata de ceea ce se va intampla daca Noua Ordine Mondiala a lor va da gres. Zbigniew Brzezinski, nu se sfieste in a sustine public adevarul cu privire la cine sint ei in realitate si ceea ce doresc ei pe aceasta Planeta. In cartea sa, “Out of Control”[3], acesta explica cum oamenii trebuie sa fie condusi de catre guverne. Acesta sustine ca pentru a se instaura Noua Ordine Mondiala, este nevoie ca oamenii sa le castige increderea, caci altfel o uriasa opozitie din partea maselor de oameni, le-ar provoca multe probleme lor.

Declaratiile acestuia au fost:
“Avem un public larg, care este foarte ignorant cu privire la treburile publice si foarte sensibile la sloganuri simpliste facute de catre candidati, care apar de nicaieri, nu au palmares, dar gura plina de sloganuri. Era tehnotronica conduce la aparitia unei societati cat mai controlate. O astfel de societate trebuie dominata de o elita, fara restrictii de valori traditionale.
In curand va fi posibil sa se supravegheze in continuu fiecare cetatean si sa se mentina in timp real informatii personale ale cetateanului, chiar daca se incalca intimitatea sa. In Societatea Tehnotronica lumea va trebui sa fie atrasa de cele mai noi tehnici de comunicare pentru a li se putea manipula cat mai usor emotiile.”[3]

SURSE

1. http://independent.md/suedia-ar-putea-deveni-prima-tara-din-lume-care-sa-renunte-la-banii-cash/

2. Zbigniew Brzezinski, fost profesor la Universitatea Columbia, a scris în lucrarea sa “Between Two Ages: The Technetronic Era” publicată în 1971 (Între două epoci: Era tehnocraţiei)

3. Zbigniew Brzezinski in cartea sa “Out of Control”

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...