Suedia duce în țările musulmane o campanie de atragere a imigranților, cu prezentarea detaliată a avantajelor sociale. Egalitatea între sexe este omisă

Distribuie!

„Site-urile ambasadelor Suediei din numeroase țări arabe abundă în informații despre generoasele ajutoare sociale pe care le au imigranții.Prezentarea alocațiilor și avantajelor acordate de stat este o proastă modalitate de a promova Suedia, arată într-un editorial Peter Magnus Nilsson, Redactorul șef pe probleme politice al cotidianului economic suedez Dagens Industri, citat de Dreuz. El condamnă modul în care ambasadele suedeze din țările arabe încurajează imigrația.

De pildă ambasada Suediei la Amman (Iordania) are pe site o secțiune intitulată „10 lucruri care fac Suedia favorabilă familiei”, unde este sistemul de protecție socială este prezentat cu lux de amănunte.


– Suedia oferă un „concediu parental foarte lung”, cu dreptul de a rămâne acasă pe o durată de 390 de zile beneficiind de 80% din salariu:

– Cu o alocație lunară pentru fiecare copil și un supliment familial, o familie cu șase copii va primi suma 10500 de coroane (1200 de euro) doar pentru copii.


În plus, pagina de Web oferă și alte titluri atrăgătoare precum „Școală gratuită”, „Sistem de sănătate gratuit”, „Transport în comun gratuit cu căruciorul de copii”.

În fine, cititorii arabi sunt liniștiți, fiind încunoștiițați că urșii polari nu circulă pe străile din Suedia (strict autentic!). Nilsson caracterizează prezentarea acestor informații ca pe o „campanie mondială excepțional de indiscretă”, dat fiind că sunt prezentate sume precise precum și instrucțiuni detaliate despre modul în care poate fi obținut permisul de ședere.

Nici măcar Fondul de Asigurare suedez nu este atât de precis când trebuie să-i informeze pe compatrioții suedezi, comentează sarcastic Nillson.

Agenția de presă suedeză Nyheter Idag afirmă că textul postat pe site-urile ambasadelor are drept sursă portalul Sweden.se, administrat de Institutul Suedez, o agenție guvernamentală însărcinată să difuzeze informațiile legate de Suedia în exteriorul țării pentru a promova interesele acesteia.

Capitolul care tratează modul în care este abordată în Suedia egalitatea între sexe este omis de pe site-urile ambasadelor. (deși Stockholmul nu ratează altfel nici o ocazie să se mândrească cu faptul că are primul guvern din lume deschis feminist).

NapocaNews„[1]

SURSE

  1. http://www.napocanews.ro/2017/10/suedia-duce-in-tarile-musulmane-o-campanie-de-atragere-a-imigrantilor-cu-prezentarea-detaliata-a-avantajelor-sociale-egalitatea-intre-sexe-este-omisa.html
  2. Foto: flux24.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...